Konu: [27.08.2020 - Eric Watson] /b + PM & Role Uymama & Non-rp & Refuse RP  (Okunma sayısı 111 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.08.2020 23:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Eric Watson / @fireman0141

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.08.2020 // 23.40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
/b + PM & Role Uymama & Non-rp & Refuse RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Eric karakteri karşıdan zikzak yaparak Elegy'siyle motoruma çarptı ve hemen kaza olmuş gibi rol yapmak istedim. Benim bu rolü yapma isteğimi anlayan Eric hemen PM'den birkaç mesaj attı ve ona IC'den konuşmasını duruma göre itiraz etmesini söyledim beni dikkate almadı, bende devamında /pmkapat komutuyla kendisiyle irtiabatı kestim. Devamında role devam etmek isterken kendisi uyarılarıma kulak asmayıp /b kanalını kullanarak rolü kabullenmemeye devam etti. Kendisi büyük ihtimalle durumu OOC'e dökeyim IC para vermiyim kafasındaydı ama IC olarak itiraz edebilirdi olay yerinden uzaklaşabilirdi kendisi OOC'e dökmeyi tercih etti. Ve bunlara rağmen kendisi beni rolü kabul etmeyen birisi olarak görüyor bu da gülünç bir durum. Ben sadece kaza rolünün gerçekleşmesini istedim olayın başından sonuna kadar OOC kanalları kullandı kend OOC kişiliğiyle IC bir şeyi çözmeye çalıştı ve bu rolü gerçekleştiremedik. En sonda yine /b kullanarak arabasına binip karakterimi tiye almadan uzaklaştı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Ekran görüntüleri; SS1, SS2, SS3

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 28.08.2020 18:01
Eric Watson karakteri 150 ile çarptığını, sizin karakterinizin yerde ya da yaralı olması gerektiğini bildirerek devam ediyor. Siz ise onun role girmediğini/kaçtığını belirtiyorsunuz. Her ne olursa olsun burada rolü reddetmeden devam edilmesi gerekirdi, role devam edilmediği için tam anlamıyla fotoğrafı göremiyoruz, bu bağlamda;

Eric Watson karakteri Sürekli RP ihlalinden cezai işlem görecek, iyi forumlar.