Konu: DM  (Okunma sayısı 245 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.08.2020 23:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabıPatrick Pittman @Oggy[/member]

Olaya dahil olan şahit karakter adı:Konstantini Bajramn

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27/08/2020 23:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak:Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi ile hiçbir rolüm yok araçtaydım birden ateş açmaya başladı arkadaşım ile beni düşürdü.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -https://hizliresim.com/R8X8rb  https://hizliresim.com/m6p8JS

Ek açıklamalar(varsa): -Kişinin silahının silinmesini istiyorum.

#1 - 27.08.2020 23:36
Siz gelmeden önce mahallede kaos yaşandı, silahlı çatışmalar döndü. Herkes yaralı, kimse ayakta duramıyor tek vurulmayan benim. Bildiğin baariz onaylı hoodda garip-garip koşarak herkesi yakından çektin. Bu nedir? Vurmamak için gerçekten sebep yok. Altta videoda ne yaptıkların kanıtlı. Bir süre bekledik belki gidersin, garip. Arkadaşını videoda vuruyorum, sen de ölüyorsun. Nasıl ikinizi öldürdüm hiç bir fikrim yok. Fark ediyorsan videoda 7 mermi atıyorum canın gitmiyor, bir anda ikiniz ölüyorsunuz. Lag olduğunu düşünüyorum. Amacım tamamiyle fotoğraf çeken Konstantini vurmak.
« Son Düzenleme: 27.08.2020 23:38 Oggy »

#2 - 27.08.2020 23:44
Ben orada sizinle hiçbir role girmedim beni orada istesen vurmazdın fakat benide vurdun bunun DM'den başka açıklaması yok Karbon diye birşey yok bu arada oyunda haberin olsun 6 mermiden daha çok sıktın istesen beni vurmazdın fakat benide vurdun.

#3 - 27.08.2020 23:51
Bu arada "Adamları vurur." emotesi kabul edilebilir bi emote mi bunu bilmiyorum.

#4 - 27.08.2020 23:58
Her şey videoda kanıtlı dostlarım, sürücü ALT-TAB attığı veyahut LAG olduğundan aslında Konstantin ilk 3 mermide öldü, canı gitmiyor fark ettiyseniz ben de sıkmaya devam ettim. Mermiler o kişi AFK veyahut LAG içerisinde olduğu için size register oldu bu bir oyun hatasıdır. Hile veyahut DM söz konusu değil burada, olsa zaten kabul edebilirdim zaten videomuz var. Sizden önce orada kerkük savaşı vardı, tamamen sürücüyü vuruyorum zaten sizi değil. Emotemi o kadar kısa tutmamın sebebi hızlıca yapmak, kaçmamanızı engellemek. Bir hata olduğunu düşünmüyorum fakat yine de bir ihtimal hatalı emote olabilir. Bu şikayette ki son yorumumdur, iyi forumlar.

EK olaraktan Konstantin karakteri o savaşta bulunuyor ve mahalle de kovan topluyordu, sizin karakterinizin onunla takılması ve vurulması da gayet normal karşılanır ki eğer gerçekten vurmak isteseydim.
« Son Düzenleme: 28.08.2020 00:00 Oggy »

#5 - 28.08.2020 00:56
Konstantinin savas ile alakası bile yok sizin birlikten bir kişi bizim fotoğrafimizi çekiyordu Konstantinde rolsel olarak oda çekti sizde vurdunuz sırf fotoğraf çekti diye vuramazsin

#6 - 28.08.2020 17:27
Merhaba, incelendi.

Görüldüğü üzere birçok vuruş var ve canlar gitmiyor, ardından iki karakter aynı anda ölüyor, bu kısmı gözümüzle görürken reddetmemek gerek. Yani burada bir lag durumu söz konusu, muhtemel.

İkinci kısım, Konstantini karakterinin yaptığı şeyi dediğiniz gibi 'trolling' kapsamında değil de rol kapsamında değerlendirelim, beyaz bir vatandaş hooda girip etrafta hızlı hızlı koşarak herkesin ağzının içine girip fotoğraflarını çekiyor, tekrar koşarak aracına biniyor. Gerçek hayatta sizce bu yaşandıktan sonra adam elini kolunu sallayarak blood ya da crips ya da herhangi bir çete kültürünü sürdüren bir mahalleden çıkabilir mi?

Cevabı biliyoruz, Deathmatching kapsamında değerlendirilmesi gereken bir durum yok. İyi forumlar.