Konu: Clay Winston - Rolden kaçmak için /q [26.08.2020]  (Okunma sayısı 164 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.08.2020 23:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Clay Winston @Slayer

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Pablito_Lopez @cante

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.47

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bir eve bakarken motorlarımızı bırakmıştık sonrasında birinin motora atlayıp kaçtığını gördük arkadaşımla kovaladık, sonrasında arkasından bağırdık role girip motoru almak için motordan atlayıp q attı. Bu ss yetersiz gibi gözükse de sonra yaptığımız rolde kendisi motoru çaldığını kabul etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.upload.ee/image/12200601/sa-mp-116.png
çalmasını kabul etmesinin rolü
https://www.upload.ee/image/12200598/sa-mp-117.png

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 26.08.2020 23:28
Şahitliğimi onaylıyorum. Motorumu çalan kişi rol sırasında onu kovaladığımızı anlayıp @sukutt un attığı sste gözüken köprüden atlayıp oyundan çıktı. Belli ki korkup direkt hoodunda ki abilerine koşmuş.

#2 - 26.08.2020 23:39
orada köprüden yanlışlıkla köprüden aşşağı düşeceğim için o komutu kullanmak zorunda kaldım zaten 1 dakika geçmeden oyuna girdim loglardan bakilabilir

#3 - 26.08.2020 23:40
zaten köprüden aşşağı baktığın sslerden görünüyor

#4 - 26.08.2020 23:43
köprünün orda /ara silas yazarken chati açmayı unttuğumdan aşşağı düşüyorum

#5 - 26.08.2020 23:48
rolden kaçmak istesem saniyesinde oyuna girmem

#6 - 27.08.2020 00:07
dostum loglardan kontrol edilebilir evet 30 saniye sonra falan oyuna girdin pmden neden kaçtın gel rol yapalım dememe rağmen cevap vermedin ama loglarda bu da gözükür.

#7 - 27.08.2020 00:36
pmden öyle birşeymi yazdın  ;D

#8 - 27.08.2020 01:57
@cante, bu üslubunuz yanlış. Tekrar aynı üslupla bir ileti gönderirseniz uyarı puanı alacaksınız.

Şikayet konusuna gelirsek evet, köprü kısmında oyundan çıkma işlemi yaşanmış. Bir dakika sonra girdiğini söylüyorsunuz fakat oyuncuya herhangi bir şekilde geri dönüş sağlamamışsınız. Bu tarz bir durumda ilgili oyuncuya geri dönüş sağlamanız, rolü tekrarlamanız beklenirdi. Bu yaptığınız beraberinde ihlali doğurmuş.

Clay Winston karakteri "Aktif Rolde Quit" üzerinden işlem görecek.