Konu: [26.08.2020] Vito Contadino, DM, Fear-RP, Savaş ve gasp, /Q  (Okunma sayısı 357 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 27.08.2020 20:49
Yazdığım sorulara halen cevap vermedin, senden yanıt bekliyorum.
-4 level, legal karakter ve birliği bulunmuyor. Çatışmaya nasıl girebiliyor?
-Tek başına nasıl onaylı hood basıp bana ateş açıyorsun?
-Sana kendi hoodum da "siktir git" ve korkuluklardan atla dediğim için bana silah ateşliyorsun. Kaza sonrası silah ateşlemek ile aynı durum. Bunu nasıl açıklayabilirsin?

Yukarıda bulunan sorulara yanıt vermiyorsun ve halen haklı olduğunu savunuyorsun. Senin gezegenin de değiliz ahbap. Yukarıda yazdıklarıma cevap ver sonrasında yetkili kararı bekleriz.

#11 - 27.08.2020 23:19
Sana herhangi bir cevap vermek zorunda değilim. İstesem şu savunma işini daha çok uzatırdım ancak zaten CK'lı karakter ile role girme olayından beri ne olursa olsun olayın başında hatalıyım ve bunun farkındayım.Bu yüzden olayı uzatmıyorum ve sakince admin kararı bekliyorum.

#12 - 28.08.2020 17:53
Merhaba, incelendi.

Hatalı olduğunu, yanlış bir şey yaptığını vb. vb. belirtmek bir çeşit erdem ve zor bir iş değil.

Fakat %100 tartışmasız olan konu olan CK'lıyken rol yapma olayı haricinde diğerlerini kabul etmemeniz normal değil ve açıkcası şüphe duyulmasına sebep oluyor, neden?

Onaylı hood, onaylı hoodda ateş ederken fotoğrafınız var, onaylı hood ihlali, açık.
Karakteriniz dört seviye, bir birlikte değil, buradan da illegal rol yapamayacağı bariz.

Bu kapsamda üç sebepten birleştirilmiş, CK'lıyken rol yapma konusunda ise hafifletilmiş bir cezai işlem göreceksiniz.