0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
6-) DEATHMATCHHerhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.Revenge-kill — DM'in alt başlığı olarak belirtilmiştir. Bir kişi tarafından vurulup, bilinç kaybına neden olacak kadar yaralanmış, hareket edemez durumdayken yaşadığınız travmadan dolayı, sizi vuran kişiyi hatırlamanıza izin verilmez. Daha sonra bu kişiden intikam alamazsınız.
Savaş ve gasp9.) 5 level altı hiçbir karakter diğer birliklere karşı illegal rollere girişemez, savaşa dahil olamaz. Yalnızca DM amaçlı kayıt olan/karakter açan hesaplar birliklerinin de kapatılmasına neden olabilir.
Sivil karakter ile illegal işlere bulaşıyor. Herhangi bir birliğe dahil değil.
/Q
Fear-RP
Karakterim ck edilmişti doğrudur. Bizi ck edenler ile bahsettikleri muhabbeti ettiğimi hatırlamıyorum. NC atacağım doğrudur ancak NC atacak arkadaşımın (parayı yatırmak icin) forumunda bir sıkıntı yaşamasından dolayı henüz NC atamadım. Bende bağımsız bir şekilde mekanlarına rol yapmak için gittim ancak rol gelişimi olarak şahıslar benimle tartıştı ve yüksek bir yerden attılar . Bende bunun gelişimi üzerine kendilerine sadece korkutma amaçlı ateş açtım. Ihlalimin ne yazık ki farkındayım ancak amacımın troll olmadığını kesin bir dille belirtmek isterim. Sadece NC bekleme sürecinde yaptığım bir hataydı. Tekrardan özür diliyorum
Bu arada tekrar okuyunca fark ettim. Üzerime gereksiz şekilde bir sürü şikayet açmışsınız ancak burada ki tek ihlalim CK olmuş olmama rağmen rol yapıyor olmam. Onun dışında sizin birliğinizde fear ihlali yapmadım beni gayet güzel yüksekten attınız ve bende daha sonra gelip özür dilemek istiyorum dedim.Arkadaşınız sonra özür dilersin vs. gibi laflarda bulundu ve sonrasında karakterim ile gelip korkutma amaçlı ateş açtım.Oranın onaylı bir hood olduğunun farkında bile değildim. Oyundan çıkma sebebim ise zaten belli. Karakterim CK olmuştu ve NC bekliyordum.Bir de sizinle böyle talihsiz bir rol yaşayınca yaptığım ihlali daha çok devam ettirmek istemedim ve oyundan ayrıldım.