Konu: [25.08.2020] Kaefra Losco, Sheldon Rivera  (Okunma sayısı 411 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.08.2020 11:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Kaefra Losco @Luffyluffy @Cobblestoned Sheldon Rivera (mix)

Olaya dahil olan şahit karakter adı:Michael Salvaj @Raw

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:24.08.2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Rolde /q, mix, retarted rp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Kişi ile sorunlarımız vardı eve girdik ardından sıktık düştüğü anda q attı. Bir gün sonra birliği açtığı arkadaşını elimize geçirdiğimizde telefon numarasını alıp aradığımızda bize durduk yere küfürler savurmaya başladı, kim olduğumuzu bilmiyordu onu daha önce hiç aramamıştım. Büyük ihtimal aralarında mix dönüyor ve böyle bir durumda yani arkadaşının elimizde olduğunu belirttiğim bir rolde bu tarz tutumları retarted rpye girdiğini düşünüyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

-

Ek açıklamalar(varsa):

« Son Düzenleme: 25.08.2020 12:35 mathias »

#1 - 25.08.2020 13:46
/q Attığımı inkar edecek değilim zaten bu suçumu da kabul ediyorum ama bunun da bir sebebi var, yoldan geçiyorum mahallesinde arkadaşımı görünce hemen almaya çalışıyorum kişi afresif yapıyor 0 0 sıska kas seviyesiyle beni üstü açık arabamdan kaldırıp yere falan fırlatmaya çalışıyor ben de /do kanalından kişiden kaslı olduğumu ve kişinin kas seviyesinin olmadığın belirtiyorum bu arada kişi ile olan bütün sonuçlarımız bitmişti tamamen dm attı, ben de düşünce iyice sinirlenip /q atıyorum. Bu arada kişi hakkında açılmış bir şikayet zaten var DM attığını kendisi de kabul ediyor açık bir şekilde görüyorsunuz. Arada mix döndüğü falan yok telefonda numarası kayıtlı olmayan herkese ters yapıyorum, kişi de bana kim olduğumu biliyor musun gibi birşey söyledikten sonra küfür etmeye başlıyorum. Olay bu kadar.

#2 - 25.08.2020 14:26
Bu şikayetle bu attığın fotoğrafın arasındaki ilişkiyi anlamış değilim açıkcası ben sana /q attığın için şikayet açtım bu ssi buraya atarak bir şey elde edemezsin ek olarak beni ilgilendiren bir şey yok. Birileri ihlal yapıyor diye sende ihlal yapacak değilsin eğer bir ihlal görüyorsan rolden sonra şikayetini açacaksın q attığını da kabul ettin zaten yetkili kararı. Telefonda tanımadığın kişilere ters yapman senin kendi rol seviyeni belirler dostum siyahi rolü insanlara küfür edip, eline sopayı, silahı alıp kavga etmek, çatışmak, uyuşturucu kullanmak değildir. Bunların bilincinde olarak rol yapman dileğiyle, ooc sicilin bir hayli kabarık zaten.
« Son Düzenleme: 25.08.2020 14:42 mathias »

Raw

*
v2 Oyuncusu
#3 - 25.08.2020 15:03

Şikayetin konusunu saptırma, kendin de /q attığını kabul ediyorsun, yönetici kararı bekleyelim.

#4 - 25.08.2020 15:05
Bu ss'i buraya atmamın sebebi DM atmanız kankam ve bunu göz önüne sermek istedim. Zenci rolü o saydıkların değildir tamam ama bu karakterimin kendi kişilik özellikleridir ve evet dostum çeteci rolü yapıyorsan insanara küfür edersin, eline sopayı alırsın, kavga edersin, uyuşturucu satarsın çünkü bunların içinde büyümüş bir karakter yaparsın canlandırdığımız insanlar sert ve acımasız insanlar zaten cezamı kabul ettim savunma yapacak birşey yok.

Raw

*
v2 Oyuncusu
#5 - 25.08.2020 15:10
Bu ss'i buraya atmamın sebebi DM atmanız kankam ve bunu göz önüne sermek istedim. Zenci rolü o saydıkların değildir tamam ama bu karakterimin kendi kişilik özellikleridir ve evet dostum çeteci rolü yapıyorsan insanara küfür edersin, eline sopayı alırsın, kavga edersin, uyuşturucu satarsın çünkü bunların içinde büyümüş bir karakter yaparsın canlandırdığımız insanlar sert ve acımasız insanlar zaten cezamı kabul ettim savunma yapacak birşey yok.

çeteci rolü yapıyorsan insanara küfür edersin>eline sopayı alırsın>başkasının bölgesinde uyuşturucu satarsın>vurulursun

Zenci rolünü bana anlatmanıza gerek yok, sizin SAMP kariyeriniz kadar zenci rolü yaptım, gerek en yüksek ranklarda. Hala şikayeti başka yöne çekiyorsun, bana da söz hakkı doğuruyorsun.
Sizin yaptığınız rol de zenci rolü değil, bilginiz olsun.

#6 - 25.08.2020 15:26

çeteci rolü yapıyorsan insanara küfür edersin>eline sopayı alırsın>başkasının bölgesinde uyuşturucu satarsın>vurulursun

Zenci rolünü bana anlatmanıza gerek yok, sizin SAMP kariyeriniz kadar zenci rolü yaptım, gerek en yüksek ranklarda. Hala şikayeti başka yöne çekiyorsun, bana da söz hakkı doğuruyorsun.
Sizin yaptığınız rol de zenci rolü değil, bilginiz olsun.
Gerçekten o kadar uzun süredir rol yapıyorsun ki tüm roleplay sunuculardan ban yemeye hak kazanmışsın aboo

Raw

*
v2 Oyuncusu
#7 - 25.08.2020 15:47
Bir sunucu gösterebileceksin, boş atıp tutma yallah ş*fak roleplay

#8 - 25.08.2020 16:46
Bir sunucu gösterebileceksin, boş atıp tutma yallah ş*fak roleplay
sansürlü yerde ne yazıyor? okuyamıyorum da

mix yaptığımıza dair hiç bir kanıtın yokken nasıl mix şikayeti açıyosun ki

aracın benzinine para yetmezken hiç bir ıc muhabbet dönmeden arkadaşımdan para alanda ben değilim,şehire o kadar uzak bir yere kaçırdıktan sonra iletişim kurmadan yanımıza gelen arkadaşında ben değilim ,oocden numara chatden kaybolduğu için numaranı sebebini söyleyene kadar vermeyen, polis için dedikten sonra verip telefonu kapatanda ben değilim,rolün gidişatını kafasına göre düzenleyende ben değilim,OOC olarak birşeyler öğrendikten sonra yukarıdan adamım sizi izliyor diye yalan atanda ben değilim ama arkadaşım size telefondan küfür edince biz mix yapmış oluyoruz allah allah anlayamadım ki,şu işe bak.
Y
« Son Düzenleme: 25.08.2020 17:12 Cobblestoned »

Raw

*
v2 Oyuncusu
#9 - 25.08.2020 21:57
Arkadaş ne alaka sen ne anlatıyorsun savunma hariç her şey yapıyorsun vallahi bravo ya.