Konu: [24.08.2020 - Michael Salvaj] OOC Kin-Tehdit.- DM  (Okunma sayısı 399 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.08.2020 20:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Michael Salvaj @Raw.

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Geniş kapsam.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
OOC Kin-Tehdit-DM-Afk kişi ile illegal role girmek-İzin gerektiren roller.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi ile ilk olaylarımız hood kavgası yüzünden başladı,kavga OOC'ye taşındı karşılıklı şikayetler açıldı,sonrasında benim yaklaşımım ile discord üzerinden konuşuldu ve olay kapandı,Kişiler ile OOC Anlaşma ile 50k ve Silah verecektik,elimize para geçmesi için vakit bekliyordum,kişi sürekli pmden arkadaşıma ne zaman vereceksin? diye darladığı için arkadaşımda vermeyeceğiz dedi ve .......

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 
Spoiler: GösterGizle

Discord üzerinden tehditler.

Pm'den tehditler.
-
OOC Anlaştıktan sonra şikayeti bir kere daha açması..

ve vatan severin bu yazdıklarından hemen sonra afkdan çıkıyorum ve

IC tüm anlaşmaların üzerine karakterimi vuruyorlar mahalleme saklanıyorum vurulduktan sonra.

bir yerde afk atmışken geri geldim ve bir bakmışım afk karakterime karşı rol yapıp arabaya çoktan almışlar.

Ek açıklamalar(varsa): Ceza alırlar umarım..

« Son Düzenleme: 26.08.2020 21:44 Cobblestoned »

Raw

*
v2 Oyuncusu
#1 - 24.08.2020 20:59

Aktif olarak roldeyiz, senin kadar düşüncesiz bir insan değilim rol bittikten sonra savunma yaparım. Roldeyken gidip şikayet açıyorsun, az saygın olsun.

#2 - 24.08.2020 22:41

Aktif olarak roldeyiz, senin kadar düşüncesiz bir insan değilim rol bittikten sonra savunma yaparım. Roldeyken gidip şikayet açıyorsun, az saygın olsun.
Terbiyeni takın karşında 12 yaşındaki çocuk durmuyor.

Beni kaçırdıktan sonra arkadaşımı arattıyorsun ve oyunda değil diye hemen OOC Kışkırtmana devam ediyorsun
pm 75 knk beni vurdular sen oyundan çık
wrong

İşkence rolüne izin vermediğim halde işkence ediyorsunuz.

ek olarak ihlallere göz yumup rolüme devam ediyorum ama sürekli b den bölmeye devam ediyorsun
« Son Düzenleme: 24.08.2020 22:47 Cobblestoned »

Raw

*
v2 Oyuncusu
#3 - 25.08.2020 02:10
PM'den herhangi bir tehdit mesajı göndermiyorum, karalama kampanyası başlatmayın ekip olarak.

Boyunuzdan büyük bir işe kalkışıp savaşa giriyorsunuz, şartlar belirleniyor kabul ediyorsunuz OOC olarak, PK WAR başladıktan iki dakika sonra vuruluyorsunuz ardından  "ya aga daha hazır değildik anında geldiniz" diyorsunuz, ben olur öyle şeyler, belki bir dahaki seferi canımızı götürürler diyip tekrar rolünüzü kabul ediyorum, bir daha vuruyoruz.

IC olarak anlaşma yaptığımızı söylüyorsun, tamamen "OOC Anlaşmalı Rol" ve siz buna uyum sağlamıyorsunuz. IC olarak da sizden ganimetleri bekliyorum, vermiyorsunuz. Bölgenize adam yollayıp telefon numarınızı istiyorum görüşme yapmak için, ters cevap alıyorum. En sonunda sizin anladığınız dile başvurup sizi sokağınızdan alıyorum. Discord konuşmaları forumu bağlayan bir konu değil, ikimiz arasında. Can güvenliğinizi tehlikede hissediyorsanız bimere ihbar edin.
Kişilerin Anlaşmalı Rol yapıp, anlaşmayı bozmaları.

#4 - 25.08.2020 02:30
Dostum istediğin kadar anlaşmayı at buraya bu seni kurtarmayacak, pm üzerinden tehdit ediyorsun ve sana şöyle birşey söyleyeyim dc üzerinde ki konuşmalar da bazı istisnalarda ceza yemene sebep olabiliyor, birşey yazmıyorum konu bu karad. Kişinin durumu gayet açık gibi görüyorum. Parayı vermeme sebebimiz birliği kapatmamız ve nc atacak olmamız.

Raw

*
v2 Oyuncusu
#5 - 25.08.2020 03:18
"aboo baksana la raw bizi pmden tehdid ediyor birligi kapatiyormussunuz umarim ganimetleri getirirsuniz yazmus."

#6 - 25.08.2020 09:53
PM'den herhangi bir tehdit mesajı göndermiyorum, karalama kampanyası başlatmayın ekip olarak.

Boyunuzdan büyük bir işe kalkışıp savaşa giriyorsunuz, şartlar belirleniyor kabul ediyorsunuz OOC olarak, PK WAR başladıktan iki dakika sonra vuruluyorsunuz ardından  "ya aga daha hazır değildik anında geldiniz" diyorsunuz, ben olur öyle şeyler, belki bir dahaki seferi canımızı götürürler diyip tekrar rolünüzü kabul ediyorum, bir daha vuruyoruz.

IC olarak anlaşma yaptığımızı söylüyorsun, tamamen "OOC Anlaşmalı Rol" ve siz buna uyum sağlamıyorsunuz. IC olarak da sizden ganimetleri bekliyorum, vermiyorsunuz. Bölgenize adam yollayıp telefon numarınızı istiyorum görüşme yapmak için, ters cevap alıyorum. En sonunda sizin anladığınız dile başvurup sizi sokağınızdan alıyorum. Discord konuşmaları forumu bağlayan bir konu değil, ikimiz arasında. Can güvenliğinizi tehlikede hissediyorsanız bimere ihbar edin.

Ben sana vericeğimizi söylüyorum ama dm haraketlerine son hız devam ediyorsun.
PM'den de ne güzel yerimiz söylenmiş ya OOC olarak?
DeShaun:PK WAR'ı izliyorum mezarlıktalar.

Ha  bu arada DC Konuşmaları ile ilgili

Farklı sunuculardada bu tip tavırlar,davranışlar gösterip  yasaklandınız , sizle geçmişinizi göze alıp,belki düzelmişlerdir diye düşünüp ,role girdigim gunden itibaren "Allah,yardımcınız olsun Raw'larla role girmişsiniz" Tarzı pm'ler gelmeye başladı , insanların saygısını,davranışlarını sorgulamadan önce kendinizi sorgulayın.
« Son Düzenleme: 25.08.2020 10:39 Cobblestoned »

Raw

*
v2 Oyuncusu
#7 - 25.08.2020 15:01

Ben sana vericeğimizi söylüyorum ama dm haraketlerine son hız devam ediyorsun.
PM'den de ne güzel yerimiz söylenmiş ya OOC olarak?
DeShaun:PK WAR'ı izliyorum mezarlıktalar.

Ha  bu arada DC Konuşmaları ile ilgili

Farklı sunuculardada bu tip tavırlar,davranışlar gösterip  yasaklandınız , sizle geçmişinizi göze alıp,belki düzelmişlerdir diye düşünüp ,role girdigim gunden itibaren "Allah,yardımcınız olsun Raw'larla role girmişsiniz" Tarzı pm'ler gelmeye başladı , insanların saygısını,davranışlarını sorgulamadan önce kendinizi sorgulayın.
@aka VENOM benim ile bir bağlantım söz konusu değil, zaten onun infosuna ihtiyacım da yoktu, göz önünde bulundurmadım.

Yeteneğiniz dedikodu, banlanma sebebimi bilmeden arkamdan sallamayın. Tanımadığınız insanlar ile bu şekilde konuşmanız hoş değil, herkes ban yiyebiliyor "yöneticiler dahil" en azından mutluyum, sokaklarda cuzz diye gezmiyorum.

#8 - 25.08.2020 15:30

"Kartal siker" diye mi dolaşalım :d

Tanımadığınız insanlar ile ilgili böyle konuşmayın demişsin, ne de güzel demişsin öyle?
Saygı kavramını oyundaki parayla,2 saniye afk atmamla bağdaştıran insan bana burada neler öğretiyor.Ben sizin gayet neden yasaklandığınızı iyi biliyorum merak etmeyin,şikayeti savunmanı yap diye açtım bize saldır diye değil,bana karşı herhangi bir IC OOC Şikayetin var ise şikayetini oluşturabilirsin, ben de savunmamı yaparım.
« Son Düzenleme: 25.08.2020 15:34 Cobblestoned »

Raw

*
v2 Oyuncusu
#9 - 25.08.2020 15:46

"Kartal siker" diye mi dolaşalım :d

Tanımadığınız insanlar ile ilgili böyle konuşmayın demişsin, ne de güzel demişsin öyle?
Saygı kavramını oyundaki parayla,2 saniye afk atmamla bağdaştıran insan bana burada neler öğretiyor.Ben sizin gayet neden yasaklandığınızı iyi biliyorum merak etmeyin,şikayeti savunmanı yap diye açtım bize saldır diye değil,bana karşı herhangi bir IC OOC Şikayetin var ise şikayetini oluşturabilirsin, ben de savunmamı yaparım.

:D yönetici kararı