Konu: [23.08.2020 Jervonte_Swifthide] ŞİKAYET GERİ ÇEKİLDİ!  (Okunma sayısı 116 defa)

#0 - 23.08.2020 18:41

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jervonte Swifthide @flavio

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.08.2020 18:10

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:  NonRP Drive - CarDM - RefuseRP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Trafik kurallarına uygun motosiklet ekipmanım ile normal yolumda seyir halindeyken arkadaş arkamdan tabiri caizse kasap gibi ezdi geçti, zaten farkederseniz arkaplanda spotify dan müzik değiştirmek için hızımı o civara uygun sabitliyorum ve yoluma devam ediyordum. Olay sonrası baktım rol felan yok bastı gitti, ismini arattığımda bulamadım aracının dibine kadar gittim baktım /q atmış hem role girmiyor üzerine çıkış yapıyor. Acil işi olsaydı pm den bilgilendirebilirdi ben de affederdim yani şahsen böyle düşünüyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/ep8vw9

Ek açıklamalar(varsa): Bilen bilir, şikayetlerle fazla aram yok. Ama bazı hatalar abartı olduğunda buna göz yummak istemiyorum. Arkadaş için yetkili kararı beklemekteyim, iyi roller iyi forumlar dilerim.

« Son Düzenleme: 23.08.2020 20:09 umutadgzl »

#1 - 23.08.2020 19:25
Şikayet etmekte haklısın, o esnada yüksek pingim dolayısıyla etraftaki objeler ve kişiler hareket etmiyordu veya yerinde sekiyordu. Hatta arkadaşım da şahit, olay anında dcden beni uyardı ama yapabileceğim bir şey yoktu. Türk Telekom'un azizliğine uğradım. İnternet yavaşlığı üzerine speedtest yapmak istedim. Sonucu aşağıya bırakıyorum, neyin olup olmayacağı sana kalmış. İyi oyunlar, tekrardan özür dilerim.
https://cdn.discordapp.com/attachments/700736756001275955/747112612717789214/Screenshot_1.png

#2 - 23.08.2020 19:25
Öncelikle selamlar
Olay konusunda haklısınız fakat videoda da gözüktüğü gibi kişinin yanında ben oturuyorum. O sırada discorddan konuşuyorduk ve bu olay olduğunda ben ona discord üzerinden "Ne yaptın olum öyle düzgün sür." gibi bir itham da dahi bulundum fakat kendisi bana pingi olduğunu hatta araçları dahi göremediğini söyledi ki bir bara gittik ve oradaki araçları görmediğinden relog atmak zorunda da kaldı. Dediğim gibi haklısınız fakat elden bir şey gelmez tamamiyle internetin suçu diyebiliriz galiba  :-\ Hatta ve hatta grove street yanında siz tekrardan motorla yanımızdan geçtiniz yani arkadaşımın relog attığını kendiniz de gördünüz. O sırada da yüksek ihtimalle videoda olmalısınız o kısmı da eklerseniz daha adil olacaktır :-)

#3 - 23.08.2020 20:08
Şikayet etmekte haklısın, o esnada yüksek pingim dolayısıyla etraftaki objeler ve kişiler hareket etmiyordu veya yerinde sekiyordu. Hatta arkadaşım da şahit, olay anında dcden beni uyardı ama yapabileceğim bir şey yoktu. Türk Telekom'un azizliğine uğradım. İnternet yavaşlığı üzerine speedtest yapmak istedim. Sonucu aşağıya bırakıyorum, neyin olup olmayacağı sana kalmış. İyi oyunlar, tekrardan özür dilerim.
https://cdn.discordapp.com/attachments/700736756001275955/747112612717789214/Screenshot_1.png

Öncelikle selamlar
Olay konusunda haklısınız fakat videoda da gözüktüğü gibi kişinin yanında ben oturuyorum. O sırada discorddan konuşuyorduk ve bu olay olduğunda ben ona discord üzerinden "Ne yaptın olum öyle düzgün sür." gibi bir itham da dahi bulundum fakat kendisi bana pingi olduğunu hatta araçları dahi göremediğini söyledi ki bir bara gittik ve oradaki araçları görmediğinden relog atmak zorunda da kaldı. Dediğim gibi haklısınız fakat elden bir şey gelmez tamamiyle internetin suçu diyebiliriz galiba  :P
@ugurcobain dediğin gibiymiş dostum, kasıtlı yapıldığını düşünüp şikayette bulunduk ama herşey göründüğü gibi olmayabilir. Her neyse, pingsiz roller dilerim o halde!  :)

#4 - 23.08.2020 20:10
K&A

#5 - 24.08.2020 18:36
K&A