Videodan bir dakika öncesinde, Commerce bölgesinde, tek şeritli yolda beni sollamaya kalktı, solladı ve önüme geçerken bilerek aracıma vurdu. Kişiye ne yaptığını sormak için PM attığımda PM'inin kapalı olduğunu gördüm ve role girmek için peşine takıldım. Geri dönerken önünü kestim videonun 0.5 - 0.8 saniyeleri arasında rol yazmak için durdum, elemanın gitmeye çalıştığını görünce "T"yi "ESC" ile kapattım ve durur da rol yaparım umuduyla devam ettim önünü kesmeye, bu saniyeler arasında chate bakarsanız zaten görürsünüz rol yapmaya çalıştığımı. Kişiye bilerek çarptım, role girer umuduyla fakat IC karakteri hiçbir tepki vermedi, asıl garip olan taraf bu. CR ve Trolling gibi suçlamaları kabul etmiyorum, burada rol yapmak için varız eğer ben sana çarptıysam, geçmeye çalışmak yerine durup rolünü yapacaksın.
" videonun 0.5 - 0.8 saniyeleri arasında rol yazmak için durdum, elemanın gitmeye çalıştığını görünce "T"yi "ESC" ile kapattım ve durur da rol yaparım umuduyla devam ettim önünü kesmeye, bu saniyeler arasında chate bakarsanız zaten görürsünüz rol yapmaya çalıştığımı." bu kısmı tekrar belirtmek istiyorum, kişiye PM atmaya çalıştığım kısmın ss ini bırakıyorum;

Chatlogda fark ettiyseniz "[01:30:39]" saatinde kişiye pm atmışım fakat kapalı durumda "[01:33:31]" saatinde PM'i açmıştır umuduyla tekrar atıyorum ve yine kapalı. Kişinin videoyu çekme saati ise "1:31". Chatlogda da görüldüğü gibi birisiyle daha kaza rolünden dolayı tartışıyorum ve bu benim canımı çok sıkıyor, eğer roleplay sunucusundaysan her şeyin rolünü yapacaksın, haksız yere çarpsam da çarpmasam da; ki, burada haksız olduğum bi' taraf yok savunmam bu kadar.
İYİ FORUMLAR.