Konu: Silinmesini rica ediyorum.  (Okunma sayısı 128 defa)

#0 - 21.08.2020 23:52
Konu silinebilir. Açtığıma Pişman oldum.
« Son Düzenleme: 22.08.2020 00:42 Awake »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 21.08.2020 23:59
Bir adminle aktif olarak, bir adminle neredeyse iki günde bir, üç adminle her mesaide, bir sunucu sahibiyle çok sık olmasada arada sırada rol yapıyorum. Dediğinizi hiç yaşamadım. Aksine rolün sürecini defalarca benim şekillendirdiğim oldu.

Her sunucunun sorunları olur ama burada oyuncularla alay ediliyor. Diyalog yolları kapalı ve kimse uğraşmak istemiyor. Sorunuma çözüm bulamıyorum.

Diyalog yolları kapalı demişsiniz fakat rol esnasında hangi admine neden ulaşacaksınız ki? Eğer kastettiğiniz şey rolünüzü yönlendirmede adminlere duyulan ihtiyaçsa, adminler çoğu konuda forumdan iletişime geçilmesini söylüyor.

1 - Basitçe ticket at, görüşmek istediğin admini söyle. Ticketı ona yönlendirsinler.

2- Yeni bir birliksen aşağıdaki bağlantıyı kullan.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=79648.0

3- Bir etkinlik düzenlemek istiyorsan aşağıdaki bağlantıyı kullan.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=78569.0

4- Admin destekli, önemli bir rol döndürmek istiyorsan aşağıdaki bağlantıyı kullan.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=2647.0

Açıkçası 8 ay belki de daha fazlalık süreçte hiçbir zaman hapse gitmedim. Bakın adminlerin yaptığı her işlemin doğruluğunu kabul eden birisi olarak söylemiyorum bunu. Her oyuncu, hatta belki yetkililer kendi içlerinde diğer yetkililerin yaptığı eylemlere muhalefet olabilir. Doğamızda var. Fakat hiçbir adminin bugüne kadar ne diyalogdan kaçtığını gördüm ne de bir oyuncuyu canı sıkıldığı için hapse attığını gördüm.
« Son Düzenleme: 22.08.2020 00:05 Wrix »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 22.08.2020 00:00
aynı sunucuda oynadığımıza emin miyiz? bu kadar kişi varken sadece size mi yapılıyor? tahmin ediyorum istediğiniz bir şey kabul edilmedi diye böyle bir davranış sergiliyorsunuz belki önceden oynadığınız sunucularda her şeye müsade ediliyordu fakat burası farklı.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 22.08.2020 00:02
Bir adminle aktif olarak, bir adminle neredeyse iki günde bir, üç adminle her mesaide, bir sunucu sahibiyle çok sık olmasada ara sırada rol yapıyorum. Dediğinizi hiç yaşamadım. Aksine rolün sürecini defalarca benim şekillendirdiğim oldu.
Doğrudur, yaptığınız role bağlı olarak yaşamamış olabilirsiniz. Ben çok sık yaşıyorum ve az önce yaşadığım olay iyice sinirimi bozdu. Açık açık rol yapma istemiyorum denilerek jail cezası aldım. Yaptığınız role yöneticilerin saygısı yok.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 22.08.2020 00:05
aynı sunucuda oynadığımıza emin miyiz? bu kadar kişi varken sadece size mi yapılıyor? tahmin ediyorum istediğiniz bir şey kabul edilmedi diye böyle bir davranış sergiliyorsunuz belki önceden oynadığınız sunucularda her şeye müsade ediliyordu fakat burası farklı.
Bu kadar kişiye yapılmamış olması bana yapıldığı gerçeğini değiştirmiyor. Ekran görüntüsü isteyen olursa detaylarıyla beraber paylaşırım.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 22.08.2020 00:08
senin sunucu içerisinde gerçekleştirdiğin hareketler rol kapsamına girmiyor, herkesin rol zevkini bozan bir toxic oyuncusun. o kadar boşladım ki seni iki üç copy paste yapıp şikayet bile açma gereği duymadım. değerli zamanımı sana harcayamazdım ama şuan bu yazdıklarınla birlikte değerli zamanımı sana harcıyorum. alttaki spoilere de yaptığın harketlerden birkaçını bırakıyorum bol bol analiz edersin.

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 22.08.2020 00:15
senin sunucu içerisinde gerçekleştirdiğin hareketler rol kapsamına girmiyor, herkesin rol zevkini bozan bir toxic oyuncusun. o kadar boşladım ki seni iki üç copy paste yapıp şikayet bile açma gereği duymadım. değerli zamanımı sana harcayamazdım ama şuan bu yazdıklarınla birlikte değerli zamanımı sana harcıyorum. alttaki spoilere de yaptığın harketlerden birkaçını bırakıyorum bol bol analiz edersin.

Yaptığım rolü beğenen de var beğenmeyen de var. Toxic bulabilirsin, herkes senin gibi düşünmüyor. Paylaştığın ss'lerde kaza yaptığım gözüküyor. Sunucu içerisinde kötü araba kullanıyorum. Rol yapabilirdin ya da pm atabilirdin. Çok değerli bir zamanı olan insanın oyunda 18 level olacağını zannetmiyorum bu arada. Açtığım konunun dışına çıkarak saptırman anlamsız oldu.
« Son Düzenleme: 22.08.2020 00:18 Awake »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 22.08.2020 00:27

Yaptığım rolü beğenen de var beğenmeyen de var. Toxic bulabilirsin, herkes senin gibi düşünmüyor. Paylaştığın ss'lerde kaza yaptığım gözüküyor. Sunucu içerisinde kötü araba kullanıyorum. Rol yapabilirdin ya da pm atabilirdin. Çok değerli bir zamanı olan insanın oyunda 18 level olacağını zannetmiyorum bu arada. Açtığım konunun dışına çıkarak saptırman anlamsız oldu.

bile bile gelip vurman ve insanları ezerek cr atman, kötü araba sürüyorum diyip geçiştirmenle alakasız insanların rol ortamını delen, güya aklınca trolleyen birisin yerin yok burada en kısa zamanda kaybolman dileğiyle
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 22.08.2020 00:31

bile bile gelip vurman ve insanları ezerek cr atman, kötü araba sürüyorum diyip geçiştirmenle alakasız insanların rol ortamını delen, güya aklınca trolleyen birisin yerin yok burada en kısa zamanda kaybolman dileğiyle
Arkadaşınla beraber gelerek zevzekliğe devam edecesiniz herhalde. Bu konuda bir sorunu dile getiriyorum ve anlamsızca olayı şahsileştirerek konu üzerinden saldırmaya çalışıyorsunuz. İnsan gibi gelin konuşalım. Konuyu kapatıyorum. Açtığıma pişman oldum. Çözüm aramanın bir karşılığı yok.
« Son Düzenleme: 22.08.2020 00:34 Awake »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 22.08.2020 00:34
Tüm sucunulardan aynı sebepten yasaklandın, hala devam ediyorsun. Garip bi' arkadaşsın. İhlalin cezasını veren insanlarda ahlaksız oluyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok