Konu: [20.08.2020-Xavier Thawon] 3.Parti yazılım.  (Okunma sayısı 524 defa)

#0 - 20.08.2020 20:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Xavier Thawon @tekbaşınaordu

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Tüm birlik üyelerim.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.08.2020 Öğlen suları.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.Parti yazılım

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşımız bes belli aim hack kullanıyor videolarda herşey belli.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:  
&feature=youtu.be

Ek açıklamalar(varsa):  Umarım cezasını alır,videolarda herşey belli,Arkadaşın aim'ide sadece tek biryere odaklanıyor :/

#1 - 20.08.2020 20:47
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 20.08.2020 21:35
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 20.08.2020 21:41
Devam edin her önüne gelen insana hile yaftası atmaya Uzi ile adam bacağına kafana falan mı sıkacaktı kullandığı silah Uzi aşırı seken bir silah. Bari Gun RP beceremiyorsanız gelip burada OOC kininizle şikayet açmayın.

#4 - 20.08.2020 21:43
Lol, silah kullanmayı öğrendiğinizde agresif role girişin ya. Hile kullanmıyorum, hiç bir zaman kullanmadım da. Bir sürü birlikte bulunup bir sürü birlikle gun rp yaptım ve sadece sizin bu konuda şikayet açmanız garip. Ah tabii, birlik üyeme saldırma gibi bi rol yaptığınız için size sıkıp kan parası istememi "low rp" bulup dün sizden rklı durumda bulunduğunuz süreçte para almaya geleceğim vakit oyuna girmeyip rk süresini beklediniz. Falan filan. Moruk madem gun rp yapamıyonuz, yapmayın ve bu sayede ooc kin beslemeyin. Ceza kaydında hileden yasaklanma olan adam da bana hile şikayeti açmasın bi zahmet ya.

Forumda beni bilen bir çok kişi hile kullanmadığımı onaylayabilir. Kullanmıyorum, hiç bir zaman kullanmadım da.

#5 - 20.08.2020 21:44
Devam edin her önüne gelen insana hile yaftası atmaya Uzi ile adam bacağına kafana falan mı sıkacaktı kullandığı silah Uzi aşırı seken bir silah. Bari Gun RP beceremiyorsanız gelip burada OOC kininizle şikayet açmayın.
Neden sana bir OOC Kinimiz olsun ki? bir çok birlikle gun-rp,brawl yapıyoruz fakat hiç birine şikayet açmadık,son 1 aydırda kimseye şikayet açmıyorum,
burada hile olduğun basbaya belli kankacım,savunma yapmak yerine saldırıya geçmek bana göre doğru değil,uzi' çok seken bir silah demene rağmen tek bir mermide kaçırmaman hayret verici.

#6 - 20.08.2020 21:45
Lol, silah kullanmayı öğrendiğinizde agresif role girişin ya. Hile kullanmıyorum, hiç bir zaman kullanmadım da. Bir sürü birlikte bulunup bir sürü birlikle gun rp yaptım ve sadece sizin bu konuda şikayet açmanız garip. Ah tabii, birlik üyeme saldırma gibi bi rol yaptığınız için size sıkıp kan parası istememi "low rp" bulup dün sizden rklı durumda bulunduğunuz süreçte para almaya geleceğim vakit oyuna girmeyip rk süresini beklediniz. Falan filan. Moruk madem gun rp yapamıyonuz, yapmayın ve bu sayede ooc kin beslemeyin. Ceza kaydında hileden yasaklanma olan adam da bana hile şikayeti açmasın bi zahmet ya.

Forumda beni bilen bir çok kişi hile kullanmadığımı onaylayabilir. Kullanmıyorum, hiç bir zaman kullanmadım da.
Ceza kaydımda hile yazıyor fakat o karakterim neden eski karakterler arasında hiç düşündün mü  :D?
O yasaklama hatalı bir yasaklamaydı ve @balvenie  ile durumu konuşup,kanıtlayıp cezamı kaldırttım,savunma yapmak yerine hala geçmişi konuşup agresif tavır sergiliyorsunuz ://
Spoiler: GösterGizle

bayılıyonuz ufacık açık gördüğünüzde direk saldırmaya..
« Son Düzenleme: 20.08.2020 21:48 Cobblestoned »

#7 - 20.08.2020 21:49
Neden sana bir OOC Kinimiz olsun ki? bir çok birlikle gun-rp,brawl yapıyoruz fakat hiç birine şikayet açmadık,son 1 aydırda kimseye şikayet açmıyorum,
burada hile olduğun basbaya belli kankacım,savunma yapmak yerine saldırıya geçmek bana göre doğru değil,uzi' çok seken bir silah demene rağmen tek bir mermide kaçırmaman hayret verici.
Paşam benim kullandığı silah MAC-10 çok sekiyor ve kişinin karnına gitmesi bütün mermilerin gayet doğal. Adam size orada hareket ederek sıkmış pompalı kullanıp hareketli bi' adamı kolay kolay öldüremezsiniz zaten. Ayrıca yazım kuralları ve noktalama kurallarına dikkat et. Da ayrı, virgülden sonra boşluk bırakılır, Uzi silahına kesme işareti konunmaz, kin büyük harf ile yazılmaz, hiçbiri birleşik, şey her zaman ayrı yazılır, birçok birleşik yazılır. Hayatında giremeyeceğin sunucularda oynadı o, sayamayacağın kadar Gun RP'ye girdi yeri geldi düştü yeri geldi düşürüldü. Kimseye suçsuz yere hile yaftası atmayın, arkadaşın @Luffyluffy o hileyi bende kullanıyordum diyor. Sen hileden yasaklanmışsın gelip hile şikayeti açıyorsun. Valla çoluk çocukla uğraşıyoruz ama hayırlısı...

#8 - 20.08.2020 21:51
Paşam benim kullandığı silah MAC-10 çok sekiyor ve kişinin karnına gitmesi bütün mermilerin gayet doğal. Adam size orada hareket ederek sıkmış pompalı kullanıp hareketli bi' adamı kolay kolay öldüremezsiniz zaten. Ayrıca yazım kuralları ve noktalama kurallarına dikkat et. Da ayrı, virgülden sonra boşluk bırakılır, Uzi silahına kesme işareti konunmaz, kin büyük harf ile yazılmaz, hiçbiri birleşik, şey her zaman ayrı yazılır, birçok birleşik yazılır. Hayatında giremeyeceğin sunucularda oynadı o, sayamayacağın kadar Gun RP'ye girdi yeri geldi düştü yeri geldi düşürüldü. Kimseye suçsuz yere hile yaftası atmayın, arkadaşın @Luffyluffy o hileyi bende kullanıyordum diyor. Sen hileden yasaklanmışsın gelip hile şikayeti açıyorsun. Valla çoluk çocukla uğraşıyoruz ama hayırlısı...
DC'den güzelce konuşmaya geliyoruz,küfür edip banlıyonuz : D , kanka yapmayın böyle ya gerçekten bak,savunman bitti ise bitirelim mi şikayeti?
çok sekiyo dediğiniz silahında sadece tek bölgeye gitmesi cabası : p
Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 20.08.2020 21:54 Cobblestoned »

#9 - 20.08.2020 21:55
İlk olarak terbiyenizi takının, burada bir oyun üzerinden yanlış gördüğümüz bir konu hakkında şikayet açtık. Gelip bize kışkırtıcı şekilde yazmaya devam ederek haksız olduğunuzu, ooc kin beslediğinizi ortaya çıkarıyorsunuz, masaya vuruyorsunuz. Bunun bir oyun olduğunu hatırlayalım, beni çok fazla kişi düşürdü ve biz bu durumdan güldük eğlendik, hiç bir zaman şikayet etmedik, kin tutmadık ama size karşı tutumumuz böyle olduysa elbet bir sebebi vardır, bura da noktalama işaretlerini eleştirmişsin, burada kendini savunman gerekiyor dostum, kendini savunman bile geremiyor çünkü bu şikayet senin üstüne değil. Kişinin hile kullandığı çok açık, ben bu hileyi kullandığımı da söylemedim ESKİDEN kullandığımı söyledim, teşekkürler. Başka bir sunucuda kullandım bu arada.
« Son Düzenleme: 20.08.2020 21:57 Luffyluffy »