0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Rumuz: birisiYorum: götü yiyen varsa karşımıza çıkıp bizimle düzüşmeye çalışır. o zaman ne kadar hızlı olduğumuzu görürsünüz, buradan sallamak kolay taşşşağı yeten varsa insin sokağa.
Rumuz: SINNERSHAYRANI.Yorum: SINNERS'in tokatlayacağından hiç şüphem yoktur vurun tokadı yerlerinden sarsılsın köpekler.
Rumuz: süper markette çalışan adamYorum: tanrım umarım atılan mermilerden birisi kafama değer de bu hayattan kurtulurum
Alıntı yapılan: et yiyen çiçek - 20.08.2020 21:39Alıntı yapılan: elv - 20.08.2020 20:52Rumuz: birisiYorum: götü yiyen varsa karşımıza çıkıp bizimle düzüşmeye çalışır. o zaman ne kadar hızlı olduğumuzu görürsünüz, buradan sallamak kolay taşşşağı yeten varsa insin sokağa.Rumuz: skrt skrtYorum: ahahah komik çocuk hızlı olmayı benden kaçarken öğrendin zaten ahahahaRumuz: birisiYorum: siki kalkmayan çocuklarda damladığına göre parti başlasın.
Alıntı yapılan: elv - 20.08.2020 20:52Rumuz: birisiYorum: götü yiyen varsa karşımıza çıkıp bizimle düzüşmeye çalışır. o zaman ne kadar hızlı olduğumuzu görürsünüz, buradan sallamak kolay taşşşağı yeten varsa insin sokağa.Rumuz: skrt skrtYorum: ahahah komik çocuk hızlı olmayı benden kaçarken öğrendin zaten ahahaha
Alıntı yapılan: Thief - 20.08.2020 21:55Rumuz: SINNERSHAYRANI.Yorum: SINNERS'in tokatlayacağından hiç şüphem yoktur vurun tokadı yerlerinden sarsılsın köpekler.Rumuz: Ermeni Kaplanı KalashnikovYorum: Sana tokadı bir vururum, yerden bir daha kalkamazsın. Gözlerini açamazsın.