0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: gariban - 20.08.2020 18:19Alıntı yapılan: shawn - 20.08.2020 18:07Rumuz: SmokeYorum: Şehirin hızlı çocukları ermenileri yok edecek gibi duruyor.Alıntı yapılan: Aureus - 20.08.2020 18:10Rumuz: NefretediyorumYorum: İki tarfta umarım en kısa sürede ölür hepinizden nefret ediyorum ölün.Rumuz: tektabancaYorum: ikinize arkadan bir girersem, o zaman işin rengi değişir.Rumuz: NefretediyorumYorum: umarım ölürsün, ülkeye yararı olmayan insanlar sizi pu pu!
Alıntı yapılan: shawn - 20.08.2020 18:07Rumuz: SmokeYorum: Şehirin hızlı çocukları ermenileri yok edecek gibi duruyor.Alıntı yapılan: Aureus - 20.08.2020 18:10Rumuz: NefretediyorumYorum: İki tarfta umarım en kısa sürede ölür hepinizden nefret ediyorum ölün.Rumuz: tektabancaYorum: ikinize arkadan bir girersem, o zaman işin rengi değişir.
Rumuz: SmokeYorum: Şehirin hızlı çocukları ermenileri yok edecek gibi duruyor.
Rumuz: NefretediyorumYorum: İki tarfta umarım en kısa sürede ölür hepinizden nefret ediyorum ölün.
Rumuz: üçbeşcentYorum: Kül kadar etkisi olmayanların, kendini ateş gibi göstermeleri çok güzel. Günahkarlar cehennemin ateşini özgür bırakacak ve bütün gazabıyla üzerinize gelecek.
Rumuz: birisiYorum: götü yiyen varsa karşımıza çıkıp bizimle düzüşmeye çalışır. o zaman ne kadar hızlı olduğumuzu görürsünüz, buradan sallamak kolay taşşşağı yeten varsa insin sokağa.
Alıntı yapılan: elv - 20.08.2020 20:52Rumuz: birisiYorum: götü yiyen varsa karşımıza çıkıp bizimle düzüşmeye çalışır. o zaman ne kadar hızlı olduğumuzu görürsünüz, buradan sallamak kolay taşşşağı yeten varsa insin sokağa.Rumuz: skrt skrtYorum: ahahah komik çocuk hızlı olmayı benden kaçarken öğrendin zaten ahahaha