Konu: [18 Ağustos 2020 ] Sürekli Roleplay ( /b )  (Okunma sayısı 167 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.08.2020 03:41

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @o1Kral  Valmir_Dushku ve diğer /b bölen kişiler.

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.04.2020 22:13

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
11-) SÜREKLİ ROLEPLAY

Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Düzenlediğim gece için hazırlıkları bitirip, işletmeme gidiyordum. Yol üstünde arabama çarptı sonra ben durdum ve duran kişileri izlemeye başladım. Kişiler anlamsızca, /b den Sürekli Roleplay kavramını hatırlatıyor fakat kendisi /b bölüyor, o an yapılan kaza rolünü unutup doğaçlama gereken rolü yapmamaya başlıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Doğaçlama ilerleyen rolleri daha çok arttırmak için şikayet açıyorum, kişilerin umarım ilk hatası olur ve uyarı alırlar.

« Son Düzenleme: 18.08.2020 03:52 Cowboy »

#1 - 18.08.2020 03:45
Ben niye şikayette geçiyorum? /b bölmeyin yazıyorum? Arkadaşınız vuruldu diye işi OOC kin'e vuruyorsun dostum, bunu yapmamalısın.

#2 - 18.08.2020 03:47
Ben niye şikayette geçiyorum? /b bölmeyin yazıyorum? Arkadaşınız vuruldu diye işi OOC kin'e vuruyorsun dostum, bunu yapmamalısın.
Böyle bir hareket ile savunma atacağını düşündüm, üzgünüm ki ek açıklamayı okumadan direk bunu yazdığını düşünüyorum. İnan bana, pozitif bir cevap vermedin. Açıklamayı okursan, bu şikayete dönük olan durumu anlayabilirsin.

#3 - 18.08.2020 03:48
Böyle bir hareket ile savunma atacağını düşündüm, üzgünüm ki ek açıklamayı okumadan direk bunu yazdığını düşünüyorum. İnan bana, pozitif bir cevap vermedin. Açıklamayı okursan, bu şikayete dönük olan durumu anlayabilirsin.
Ne dediğini tam olarak anlayamadım, kardeşim.

#4 - 18.08.2020 03:50
Ne dediğini tam olarak anlayamadım, kardeşim.

Dostum diyorum ki, burası bir ooc bir ortam. Rolsel olarak burada şikayetçi olduğun durumları iletiyorsun. Bize açılan şikayetleri okuyoruz ve ona göre şikayet için savunma yapıyoruz.

#5 - 18.08.2020 03:51
Benim dediğim ve yaptığım savunma kısmım şu;

Diğer karakterler, /b bölüyor ve ben de /b bölmemeleri için onları uyarıyorum dostum, yaptığım hata nedir onu anlamadım? Kişi aracına kaza rolü yapıyor ve kaza rolü yapması gerekli. Ben sadece arkadaşların /b bölmemesi için uyardım. Olay bu kadar. Geri kısmını bilemem, kaza rolü yapılması gerek miydi? Evet.

#6 - 18.08.2020 03:56
Yaptığım bir ihlal varsa, şimdiden çok çok özür diliyorum. Hatam varsa affedin lütfen, bilmeden yapmışımdır. İyi günler. :)

#7 - 18.08.2020 08:27
Merhaba,

Ekran görüntüsünde de görüldüğü üzere, biz rol yaparken arkadaşın interneti gitti. Ve yanlış anlaşılmaların önüne geçip bunu bildirmek için OOC kanalı kullandım. Ayrıca, Valmir'in uyarılarından sonra kimse OOC kanalı kullanmadı. Seni rahatsız ettiysek özür dileriz fakat, konuyu biraz abarttığını düşünüyorum.

İyi roller ve iyi forumlar  :o :)

« Son Düzenleme: 18.08.2020 08:30 egemenltnlmz »

#8 - 18.08.2020 08:33
Merhaba, incelendi.

Cezai işlem uygulanmasını gerektirecek bir durumdan ziyade iyi niyet ve hoşgörü ile kapatılabilecek bir konu. Aktif rol alanlarında /b durumu olmamasını bizde sizin kadar destekliyoruz. Fakat şikayet cezai işlem için yeterli değil.

İyi forumlar.