Konu: [17.08.2020] Terrell Dunn  (Okunma sayısı 215 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.08.2020 20:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Terrell Dunn - @Emrann

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.08.2020 - 19:06

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Brawl Kural İhlali, Çatışma Kural İhlali.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 17:39'da Brawl rolü gerçekleşiyor. Dört saat kuralı geçmemesine rağmen silahını alıp 19:06'da çatışmaya giriyor. İhlaller açık ve net.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin verdiği emotelerden yerden kalktığı anlaşılabilir, umarım inkar ederek tartışma ortamı yaratmaz.

#1 - 17.08.2020 20:21
selamun aleyküm

ilk olarak bu çatışma rolüne girmeyeceğimi, sonradan oradaki çoğunluğun brawl rolünde olan insanlar olduğu görünce fikrimin değiştiğini de belirtmek istiyorum. ihlal eden başka bir oyuncu vardır yada yoktur ama ben sizin yaptığınız rollere ve daha önce adınızın karıştığı şeylere dayanaraktan ihlal ettiğinizi düşündüm, bu tamamen sizin oluşturduğunuz kasparov profiliyle alakalı olsa gerek. ilk olarak bana ateş açan da sizin birliğinizden Davyon muydu neydi öyle bir karakter. ben karşılık vermedim, madem ortada bir kural var ve size ateş etmeyeceğimi biliyorsunuz. siz neden ateş ediyorsunuz, bunu açıklayabilir misiniz?

aynısını siz yapmış olabilirsiniz, kendi yaptığınız ihlali tabiki de sizden açmanızı beklemiyorum, kanıtlarım da yok sizinle uğraşmam da.

Alıntı
2.1) BRAWL
Brawl sırasında ateşli silah kullanmak ve drive-by olayı yasaktır.
Bölge sahibi oluşumun bölgesinde brawl yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun brawla katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir brawl yapıldıysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 4 saat geçmeden tekrar brawl yapamazlar.
2.2) ÇATIŞMA
Çatışmalarda ateşli silah kullanmak serbesttir.
Bir bölgede çatışma yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun çatışmaya katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir çatışma olduysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 8 saat geçmeden tekrar çatışmaya giremezler.

ihlal olarak gösterdiğiniz şeylerde bir sıkıntı yok. 4 saat geçmeden brawl atmadım. çatışmadan önceki 8 saat içinde de çatışmada bulunmadım. burada brawl attıktan sonra çatışmaya girilmeyeceği yazmıyor. size tavsiyem biraz sakin olun. atın şu gerginliği üzerinizden kanka bi.

ve sana yardımcı olayım, şikayeti yaralı kural ihlaline çevirirsen belki beni ooc jaile attırma hevesine kavuşabilirsin. görüşürüz

yönetim detaylı şekilde inceleyecekse bu olan rolleri, tabi ki şahsi olarak konuşmuyorum iki birlik arasında olduğu için. brawlda düşmüş olan arkadaşların ss'leri mevcut, ateş ederlerken değil de çatışma rollerinin içerisindeyken o arkadaşların ssleri mevcut. aldıkları bir hasar veya verdikleri bir hasar varsa incelenebilir loglar.
« Son Düzenleme: 17.08.2020 20:27 Emrann »

#2 - 17.08.2020 20:31
Seninle münakaşaya girmeye gerek yok, ortada bir ihlal var. 17:39'da sistemsel olarak yere düşüyorsun, bir BRAWL rolüne katılıyorsun. 19:06'da hiç bir şey olmamış gibi silahını eline alıp ÇATIŞMA rolüne katılıyorsun. Kimsenin gergin olduğu yok, konuyu farklı yerlere taşımaya çalışmana gerek yok. Savunmanı dahi kışkırtıcı bir şekilde yapıyorsun. Neyse, seninle uğraşmayacağım. İncelenebilir.

#3 - 17.08.2020 20:37
Ek olarak; savunmayı defalarca değiştirerek kararsızlığını ortaya koyduğun için teşekkürler. Yazacak bir şey bulamıyorsun sanırım, yardımcı olabilirim. Kasparov profilini bilen biliyor, merak etme. Eleştiri yapmadan önce kendine/kendinize bakarsanız daha hoş olabilir. Senin fikrin sürekli değişiyorsa bu benim sorunum değil, senin sorunun.

#4 - 17.08.2020 20:45
ilk yazdığım yazının üzerine sadece eklenmiş şeyler var, değişen bir şey yok. tribe girme olm kendi kendine :D
ortada bir ihlal yok demedim, ortada birden fazla kişinin yaptığı ihlaller var. buna açıklık getiremeyeceğimi söyledim zaten.

yazacak bir şey bulamıyorum yardımcı olabilirim istersen mi? sdhsafşsdddfdsdf ne diyosun olm. fikrim değişiyormuş, ilk yazıyla ikinci yazının arasında ne fark gördün acaba :D

kasparov profiline gelirsek, yok yok oraya gelmeyelim

#5 - 17.08.2020 20:51
ilk yazdığım yazının üzerine sadece eklenmiş şeyler var, değişen bir şey yok. tribe girme olm kendi kendine :D
ortada bir ihlal yok demedim, ortada birden fazla kişinin yaptığı ihlaller var. buna açıklık getiremeyeceğimi söyledim zaten.

yazacak bir şey bulamıyorum yardımcı olabilirim istersen mi? sdhsafşsdddfdsdf ne diyosun olm. fikrim değişiyormuş, ilk yazıyla ikinci yazının arasında ne fark gördün acaba :D

Üsluba bak  :D Efsanesin sen ya, cidden bak.

Alıntı
Bu üslup ile gelemezsin zaten

Yetkili kararı bekleyelim.

#6 - 18.08.2020 08:39
Merhabalar, incelendi.

Bu durumda cezai işlem sadece şu raddede verilebilirdi, iki örnek verelim;

Senaryo 1

Terrell Dunn karakteri 17.09 civarında bir brawla girer, yere düşer yaralanır.
19.00'da tekrar bir atraksiyona girişir,

Burada yaralı kural ihlali yapmış olurdu ve cezalandırılırdı.

Senaryo 2,

Terrell Dunn karakteri 17.09'da brawl'a girer, dayak yer/yemez
Terrell Dunn karakteri 19.00'da tekrar bir brawla girer.

Burada ise brawl kural ihlali yapmış olur, cezalandırılırdı.

İki senaryo, ikisi de mevcut değil, arada ince bir fark var o farkı anlayabildiğimizi umuyorum. Böyle konulara şikayet odaklı değil, daha anlayışlı/olgun yaklaşmamız dileği ile. Sonuçta hepimiz bu platformda oyun oynayan insanlarız.

İyi forumlar dostlar. K&A