Konu: 15.08.2020 21:54 / Sorun Çözüldü  (Okunma sayısı 317 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.08.2020 15:02
Sorun Çözüldü / Yanlış Anlama
« Son Düzenleme: 17.08.2020 15:28 Scream »

#1 - 17.08.2020 15:04
@Recoltt savunma yapın.

#2 - 17.08.2020 15:06
Küfür şahsıma edilmiştir birlik R20'siyim kendisine ait bir küfür bulunmamakta. Birliğimiz yeni kuruldu bildiğiniz gibi ufak bir tartışmamız oldu birlikte kimse yoktu bu ooc arkadaşımız normalde sadece 4-5 ooc arkadaş varken edilmiş bir küfür bu tarihe bakılırsa görürsünüz. Aramızda tartışma geçti ve birlikte çıkardığımız için bize karşı kin tutuyor forum tanıtımındaki mesajlarını sildi şahsımıza küfür etti ve Kin tutarak saçma sapan şikayetler açıyorlar. Şahsıma edilen küfür için rahatsız olmadım birlikte olan hiç kimsede şikayetçi değildir birlik lideri olarak savunma yaptım, ek olarak arkadaşı iyi incelerseniz ooc ticaret yaptığını göreceksiniz gerekli kanıtlarlada zaten şikayet açılacak. iyi oyunlar dilerim. :)
« Son Düzenleme: 17.08.2020 15:08 Collins »

#3 - 17.08.2020 15:08
Kin yok SS'de küfür edildiği belli, Forum SS lerini silme hakkım var kendim yaptım sonuçta sizin yaptığınız birşeyi silmedim Küfür v.b ss leri atarsanız güzel olur. Şahsına küfür edildi diyorsun SS de mevcut bulunmakta birliğe yeni katılıyorsun?, nasol birşey oluyor bu açıklarmısınız?. Benim şahsıma edilmediğine dair bir kanıtını varmı? + olarak OOC Ticaret ss lerinide merak ediyorum.
« Son Düzenleme: 17.08.2020 15:11 Scream »

#4 - 17.08.2020 15:10
Şahsına yada seni ilgilendiren bir konu olmayan bir şey için şikayet açmak Toxiclik yada kindir. Tekrardan iyi oyunlar. :)

#5 - 17.08.2020 15:10
Şimdi savunmam çok basit. O gece tarih ve saat zaten gözüküyor o tarihte @Collins ve @Jester ikisi de çok yakın arkadaşım. OOC olarak tartışmaya başladılar ben de sinirlendim ve onlara fchatta küfür ettim. Sırf kendi aralarında bu tarz tartışmalar yapıyorlar diye stem ettim ve bu şekilde devam ettikleri zaman oyunu bırakacağımı onlara söyledim.
F chattan ettiğim küfür @Collins ve @Jester 'e dir. Kendileri de şikayetçi değil.

#6 - 17.08.2020 15:11
Şikayetçi değiliz, Recolt'un savunmasını onaylıyorum.

#7 - 17.08.2020 15:12
Şimdi savunmam çok basit. O gece tarih ve saat zaten gözüküyor o tarihte @Collins ve @Jester ikisi de çok yakın arkadaşım. OOC olarak tartışmaya başladılar ben de sinirlendim ve onlara fchatta küfür ettim. Sırf kendi aralarında bu tarz tartışmalar yapıyorlar diye stem ettim ve bu şekilde devam ettikleri zaman oyunu bırakacağımı onlara söyledim.
F chattan ettiğim küfür @Collins ve @Jester 'e dir. Kendileri de şikayetçi değil.
Onaylıyorum.

#8 - 17.08.2020 15:12
Kin yok SS'de küfür edildiği belli, Forum SS lerini silme hakkım var kendim yaptım sonuçta sizin yaptığınız birşeyi silmedim Küfür v.b ss leri atarsanız güzel olur. Şahsına küfür edildi diyorsun SS de mevcut bulunmakta birliğe yeni katılıyorsun?, nasol birşey oluyor bu açıklarmısınız?. Benim şahsıma edilmediğine dair bir kanıtını varmı? + olarak OOC Ticaret ss lerinide merak ediyorum.
Senin şahsına ettiğim ss göstersene.

#9 - 17.08.2020 15:13
Sizin, Şikayetçi olmanız yada olmamanız sorun değil Ortada Bir Küfür Var Değil mi?, ve Ailesel Bir Küfür. Bende bundan rahatsızım