0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: Reich - 18.08.2020 00:01Yarışçı birliklerindeki arkadaşlara haksızlık olabilir diye düşünüyorum. Bu komutu "/t" gibi kullanabilirler. Desteklemiyorum Ne alaka?
Yarışçı birliklerindeki arkadaşlara haksızlık olabilir diye düşünüyorum. Bu komutu "/t" gibi kullanabilirler. Desteklemiyorum
Alıntı yapılan: Eldar1897 - 18.08.2020 00:14Destekliyorum.Alıntı yapılan: Reich - 18.08.2020 00:01Yarışçı birliklerindeki arkadaşlara haksızlık olabilir diye düşünüyorum. Bu komutu "/t" gibi kullanabilirler. Desteklemiyorum Bu sistem eklenirse o oyuncu tüm gün telefonda öyle konuşmayacakdır ki zaten örnek verelim bir partiye gidecekler hepsini teker teker aramak yerine çağrıya ekleyip kolayca söyleyebilir. Bütün gün tabii ki de konuşamaz fakat bir olay olduğunda direkt olarak çağrıya bir çok kişiyi ekleyip benim dediğim şekilde kullanabilir. Bir çağrıda dörtten fazla kişi olmaz ise destekliyorum.
Destekliyorum.Alıntı yapılan: Reich - 18.08.2020 00:01Yarışçı birliklerindeki arkadaşlara haksızlık olabilir diye düşünüyorum. Bu komutu "/t" gibi kullanabilirler. Desteklemiyorum Bu sistem eklenirse o oyuncu tüm gün telefonda öyle konuşmayacakdır ki zaten örnek verelim bir partiye gidecekler hepsini teker teker aramak yerine çağrıya ekleyip kolayca söyleyebilir.