Konu: "Arıyorum" Reklam AR:GE'si  (Okunma sayısı 425 defa)

#10 - 06.08.2020 11:58
Desteklemiyorum
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#11 - 06.08.2020 12:59
Direk forumda değil de , gazete sistemi gibi bir şey oluşturulursa iyi olabilir. Mesela bir bayiye gidip gazete alıp /gazeteoku ile ekranda açılan ilanlar sayfasından bakılabilirse iyi olur.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#12 - 06.08.2020 13:12
Çok saçma olur. Desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#13 - 07.08.2020 05:19
Cidden ne istedeğinizi anlayamıyorum. Bunun kimseye bir zararı yok. Chatlog'u kirlettiğinden yakınmışsın. Varsayalım ki [Aranıyor] ilanları yasaklandı ve artık o chatlogunda çıkmıyor. /reklamkapat yazmayı unuttuğundan bahsediyorsun, bu sefer de [bilmem ne pub aktif] reklamı çıkacak. Bu durumda Aranıyor ilanlarının yasaklanmasının ne anlamı kalacak? Desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#14 - 07.08.2020 12:58
Reklamları kapatabilme sistemi varken ekstra sistem getirmek mi? Hatta kural çıkarmak mı? İnsanlara gerçekten yaranılmıyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#15 - 07.08.2020 17:48
Mantıklı bulduğum bir sistem değil, aktif rol yaparken satılık/aranıyor reklamlarını görüp buna göre rolümüzü bölmeden kişiyi arayarak devam edebiliyoruz. Forumda satılık/aranıyor ilanlar bölümüne girdiğiniz zaman kişilerin konularına tekrardan bakmadıkları, aynı aktiflik saatini yakalayamadığınızı, görüntülenme sayılarından ne kadar ilgisiz kalındığını görebilirsiniz. Oyunda al-sat yaparak para kazanan, rol döndüren birçok kişi var sistem buna dönerse ki dönmüş bile bu kişilerin rolleri baltalanır. Çok fazla mekan açılışı, parti reklamı varken rahatsız olunan şey satılık/aranıyor reklamları mı? Desteklemiyorum ve yapılmış olmasını mantıklı bulmuyorum. Chat kirliliğinden şikayetçi olan arkadaşlara teşekkürler, umarım artık chatiniz kirlenmeden rahat bir oyun oynarsınız.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#16 - 07.08.2020 18:23
Mantıklı bulduğum bir sistem değil, aktif rol yaparken satılık/aranıyor reklamlarını görüp buna göre rolümüzü bölmeden kişiyi arayarak devam edebiliyoruz. Forumda satılık/aranıyor ilanlar bölümüne girdiğiniz zaman kişilerin konularına tekrardan bakmadıkları, aynı aktiflik saatini yakalayamadığınızı, görüntülenme sayılarından ne kadar ilgisiz kalındığını görebilirsiniz. Oyunda al-sat yaparak para kazanan, rol döndüren birçok kişi var sistem buna dönerse ki dönmüş bile bu kişilerin rolleri baltalanır. Çok fazla mekan açılışı, parti reklamı varken rahatsız olunan şey satılık/aranıyor reklamları mı? Desteklemiyorum ve yapılmış olmasını mantıklı bulmuyorum. Chat kirliliğinden şikayetçi olan arkadaşlara teşekkürler, umarım artık chatiniz kirlenmeden rahat bir oyun oynarsınız.

Bu yoruma katılıyorum Desteklemiyorum
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#17 - 08.08.2020 10:44
-/reklamkapat varken gereksiz bence. Desteklemiyorum
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#18 - 08.08.2020 17:45
Desteklenmiyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

Raw

*
v2 Oyuncusu
#19 - 09.08.2020 20:58
Ayrıyetten bu tarz şeylerin forumdan, (İnternet sayfası) vb konulardan yapılması daha realistik ve mantıklı olabileceğini düşünüyorum. Koskoca reklam firmalarının insanların ne aradığını paylaşması mantıksız, Med RP'ye kaçıyor. İhtiyacı olanlar bir forum konusu, kategorisi üzerinde ulaşmalı diye düşünüyorum.Çünkü bu şekilde suistimal edildiğini düşünüyorum. Flash TV gibi kanalların altında geçen "Arkadaş arıyorum, Bingöl tarafı."  Revizyona gidebilir, bunun hakkında bir kural çıkartılabilir.
Yorum yapacak arkadaşların ilk iki cümleden sonrasını da okumasını rica ediyorum. Okuyamayanlar için ben şuraya bırakayım, teşekkürler.
adamim sen ne diyon yaa olm size yaranilmiyor haaa /reklamkapat var sen hala sistem cikartion basimiza ne gerek var bole seylere???
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok