Konu: [02.08.2020 - Juju Noda] Hile Kullanımı, Araç fix  (Okunma sayısı 917 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.08.2020 15:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Juju Noda - @Jester

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Vincent Gigante - @viekens

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.08.2020 00.19

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
5-) 3. PARTİ YAZILIMLAR

Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs aracını fixliyor, sslerdeki chatlog süresine(timestamp) bakılırsa anlayacaksınız.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 05.08.2020 16:07
Evet, hatamın farkındayım.
Şunu belirtmek istiyorum ki istemli bir şekilde  aracımı FİX'lemedim.
Bir Tamirhane çalışanı olduğum için /tamir komudunu kopyalamıştım, olası bir çatışma durumunda emotemi hazırlarken istemsiz olarak aracımı tamir ettim.
Aktif bir rolde böyle bir hata yaptığım için özür diliyorum, iyi forumlar...

#2 - 05.08.2020 16:16
Tamir komutu kullansaydın o kadar hızlı olmazdı, artı olarak tamir başlarken * araç ile ugraşmaya başlar ve bittikten sonra chatlog'a * araç ile uğraşmayı bırakır diye bir emote düşerdi. Yakınındaydım emote düserdi.

#3 - 05.08.2020 16:22
Olayda ben de vardım, sen gelmeden önce /tamir yazdığı için olabilir mi?

#4 - 05.08.2020 16:26
Zaten belli bir şekilde MIX'le oraya geliyorsunuz, hile olduğumu gösteren gerekli bir kanıtında yok.

#5 - 05.08.2020 16:28
Tamir komudu kulansa tamir bittiğinde * araç ile uğraşmayı bırakır diye emote gelirdi. Modifiye-tamir sistemini bilenler bunu bilir. Loglarda gözükür zaten.

#6 - 05.08.2020 16:31
Mix ile gelmedim ;)

Bu arada Chatlog Ares Scott a ait
« Son Düzenleme: 05.08.2020 16:33 NevzatS »

#7 - 05.08.2020 16:57
Tamir komudu kulansa tamir bittiğinde * araç ile uğraşmayı bırakır diye emote gelirdi. Modifiye-tamir sistemini bilenler bunu bilir. Loglarda gözükür zaten.
Modifiye sistemini gayet iyi biliyorum merak etme. Uzaklaşırsa gelmez kardeşim chatloguna şikayet açmak için açayın, biz açıyor muyuz o kadar kural ihlalinize?

#8 - 06.08.2020 01:02
Tamir yaparken kişi sabit durmak zorunda, hareket edemez. Tamir komutunu kullansaydı sohbet ekranına yansırdı ve eğer kullansa bile o sırada o konvoya katılıp oraya gelemezdi.

Tekrarlıyorum canım dostum, /tamir komutunun zorunlu iki şeyi var.

1- Donduruluyorsun, hareket edemezsin.
2- Komutu kullanınca ve tamir işlemi bitince sohbet ekranına yazı yani emot düşmekte, Leo'nun sohbetinde ne başlangıcı var nede bitişi.

#9 - 06.08.2020 01:10
İki screenshot arasında sadece 2 saniye var o mesafeden emote yetişebilir. Zaten kişinin chatloguna bakıldığında tamir emoteu gözükürse sorun yoktur. Fakat gözükeceğini sanmıyorum.