Sorununuzun detaylı açıklaması: Öncelikle Merhabalar. Uzun zamandır bilgisayarı açmıyordum roleplay serüvenine yeniden başlayayım derken sizin sunucuyu tercih ettim. Çünkü siz bu işin en iyisisiniz. Her neyse. Sonra SAMP'ı kurdum ve serverin IP'sini felan yazdıktan sonra sunucuya giriş yaptım ve yaklaşık 1024 tane mod ve texture yüklemesini yapmasını bekledim. Yükleme bittikten sonra oyuna girdim 3 dakika felan durdum sonra bağlantı koptu. Arada böyle yapıyordu GTA'dan kaynaklıdır felan diye düşünerek bir daha denedim yine sunucuya girmedi sonra farkettim ki internette bir sıkıntı var. Bilgisayarı kapattım evdeki internet düzeldi 5 dakika sonra yeniden bilgisayarı açtım ve bilgisayarın açma tuşuna basar basmaz evdeki bütün interneti yeniden kesti ve yeniden bilgisayarı kapattım evdeki bütün internet yeniden düzeldi. Bu olay sizin sunucunuzun mod ve texturelerini yükledikten sonra oldu acaba benden kaynaklı bir sıkıntı mı yoksa, o indirmelerden sonra modeme zarar verici birşeyler algıladığı için mi internet böyle yapıyor? Kusura Bakmayın sizleri de rahatsız ettim.
Eğer bilginiz varsa sorununuz neyden dolayı kaynaklanıyor?: Hiçbir fikrim yok. Sadece o mod ve textureleri yükledikten sonra olduğu için onalrdan kaynaklandığını düşünüyorum.
Eğer alabiliyorsanız sorununuzla ilgili ekran görüntüsü:
İşletim sisteminiz(Eğer sorununuzun donanımsal yada sistemsel olduğunu düşünüyorsanız):
Denediğiniz çözüm yolları: 1. Modem resetlemek(Düğmeden defalarca kapayıp açtım.)
2. Driverleri Güncellemeye çalıştım hepsi güncel gözüküyordu.
Ek açıklama: