Konu: [04.08.2020 - Sharon Burnns] FEAR-RP  (Okunma sayısı 203 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

elv

*
v2 Oyuncusu
#0 - 04.08.2020 19:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sharon Burnns @Collins

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Keddrick Wallen @tombalacı, Terrell Dunn @Emrann, Josiah Crawford @Lapilli

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.08.2020 15:00 civarları.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Fear-RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Karakterim, Keddrick karakterini alındığı boxtan kurtarmak için silahıyla birlikte araçtan iniyor ve başka bir aracın içerisinde bulunan Sharon Burnns karakteri sanki hiçbir şey olmuyormuş gibi, "Onu götüne sok" gibi laf söylüyor ve bunu söyleyen karakter bir kadın.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.upload.ee/image/12100789/sa-mp-081.png

Ek açıklamalar(varsa): Sharon Burnns karakterinin bu tarz olayların devamında da bu şekilde davranacağını düşünerek kişiye gerekli ve caydırıcı bir ceza verilmesini istiyorum.

« Son Düzenleme: 04.08.2020 19:17 elv »

#1 - 04.08.2020 19:26
Şahitliğimi onaylıyorum 

#2 - 04.08.2020 19:34
şahitliğimi onaylıyorum

#3 - 05.08.2020 05:05
@Collins savunmanız bekleniyor.

#4 - 05.08.2020 11:04
Merhabalar, öncelikle orada sadece 3 kişisiniz biz ise 10 araç silahlıyız bizde inip DM atmasını biliyoruz sadece laf dalaşması için sıkmak istemedik yani orada aslında fear RP yapması gereken sizsiniz aslında her olayda silah çekilmemesi gerektiğini bilmeniz gerekiyor orada inip biz 10 araç sıksak size neredeyse ölüm rolü yapmalısınız.

İllegal rol dediğiniz eğer DM atmak ve silahtan ibaretse biz 20 OOC arkadaş olarak başladık sunucuya ve hepimizde en az 2 silah var Birliğimiz 25 kişi bizde insanlara laf atıp sonra insanlar küfür edince silah çekmesini biliyoruz. İllegal rollerin düzelmesi için öncelikle bu tarz olaylara el atılmasını rica ediyorum.

İstediğim şey size şikayet açıldı diye attığın kanıt bile yetersiz gerçi bir şey gözükmüyor savunmamın beklenmesi bile hata ama ben yinede savunma yapayım. OOC kin tutulmasından taraf değilim saçma sapan bir rol sergilediniz küfür ettiniz yanınıza geldim Birlik kurucusu olarak gitmeniz için uyardım.

Bu tarz rollerde yani laf dalaşması küfür için saldırılmayacağını veya tek kişi 10 kişiye silah çekerken fear RP yapması gerektiğini bilmesi gereken bence sen olmalısın, Tarafımca başka açıklama yapılmayacaktır. İyi oyunlar. :)

Bahsettiğimiz kısım videonun 3.55 dakikasından sonra başlamaktadır. Gördüğünüz gibi onlar iki kişi bir tanesi silahlı biz ise 10 araç silahlıyız.

Gerekli video :
« Son Düzenleme: 05.08.2020 11:12 Collins »

elv

*
v2 Oyuncusu
#5 - 05.08.2020 15:49
Merhabalar, öncelikle orada sadece 3 kişisiniz biz ise 10 araç silahlıyız bizde inip DM atmasını biliyoruz sadece laf dalaşması için sıkmak istemedik yani orada aslında fear RP yapması gereken sizsiniz aslında her olayda silah çekilmemesi gerektiğini bilmeniz gerekiyor orada inip biz 10 araç sıksak size neredeyse ölüm rolü yapmalısınız.
Nerede 10 kişisiniz ya? Anlatır mısın bana? Kenneth, Andrea, Theo ve sen varsın, biz ise beş kişiyiz. Keddrick, Terrell, Josiah, Chris ve ben, bu durumda kişi üstünlüğü bizde oluyor.

İllegal rol dediğiniz eğer DM atmak ve silahtan ibaretse biz 20 OOC arkadaş olarak başladık sunucuya ve hepimizde en az 2 silah var Birliğimiz 25 kişi bizde insanlara laf atıp sonra insanlar küfür edince silah çekmesini biliyoruz. İllegal rollerin düzelmesi için öncelikle bu tarz olaylara el atılmasını rica ediyorum.
İllegal rolün DM veya silah olduğundan bahseden kimse olmadı, kendiniz o kanıya varıyorsunuz. Belli ki sizin illegal rolden beklentiniz bu. Tekrar, tekrar ve tekrar söylüyorum; araçlarınızda silah bulundurmanız role yansıtmadığınız sürece size herhangi bir artı sağlamaz çünkü bunu karşı taraf bilmediği için kendine göre hareket eder.

İstediğim şey size şikayet açıldı diye attığın kanıt bile yetersiz gerçi bir şey gözükmüyor savunmamın beklenmesi bile hata ama ben yinede savunma yapayım. OOC kin tutulmasından taraf değilim saçma sapan bir rol sergilediniz küfür ettiniz yanınıza geldim Birlik kurucusu olarak gitmeniz için uyardım.
Kendi attığınız video da her şey mevcut. Ortada size açılan bir şikayet varsa zorunlu olarak savunmanızı yapmanız gerekiyor, şikayeti beğenmedim savunma yapmayacağım diye bir dünya yok. OOC kin besleyecek kişiler değiliz. Ortada bir kavga, silahlı çatışma veya laf dalaşı var ise küfürde olacak değil mi? AAAA, BANA KÜFÜR ETTİ! diye bir şey yok. Sadece Keddrick karakterini uyarıyorsun ve o uyarmak değil, bunun farkına var. Seni dağdan aşağıya atarım kurtlara yem ederim diye uyarma şekli yok.

Bu tarz rollerde yani laf dalaşması küfür için saldırılmayacağını veya tek kişi 10 kişiye silah çekerken fear RP yapması gerektiğini bilmesi gereken bence sen olmalısın, Tarafımca başka açıklama yapılmayacaktır. İyi oyunlar. :)
Hala 10 kişiden bahsediyor XD, cidden gülünç. Youtube'u açıp, ingilizce veya türkçe aratabilirsin, hangi dilde araştırdığın fark etmiyor. Sokak ortasında dönen laf dalaşı veya kavgadan sonra kaç kişinin öldürüldüğünü, kaç kişinin yaralandığını görebilirsin. Bu şikayetler yanıtlandıktan sonra sizinle ve birliğinizle hiçbir şekilde role giremeyeceğim, çünkü siz zannediyorsunuz ki roleplay kavramı sadece sizin için var. İyi oyunlar :)

#6 - 05.08.2020 15:53
Merhaba, incelendi.

Savunma ve video pek çok kez okunup incelendi. Buradan fark ettiğimiz şey bahsedildiği gibi 10-20-25 kişilik bir grup yok arkanızda. Videoda da bunu siz gösteriyorsunuz zaten her şey gözle görülebilir düzeyde. Videoda gördüğümüz üzere Morris karakteri ateş açıyor, biri sizin aracınızın tarafına doğru da geliyor, siz bunun yerine yanına gidip "götüne sok onu" diyip devam ediyorsunuz.

Burada bir kural ihlali var, Sharon_Burnns karakteri buradaki ihlalden ceza alacak.