Konu: 3.08.2020 Oyuncu şikayeti.  (Okunma sayısı 227 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.08.2020 22:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Form hesaplarını nasıl bulacağımı bilmiyorum fakat,karakterler Adalberto_Goldberg,Enrique_Juarez

Olaya dahil olan şahit karakter adı:-

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:3.08.2020 22;14

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Kurallarda bulunmuyordu,yada ben bulamadım fakat Car Ramming.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:İki arkadaş araçları ile,ezme emotesi vermeden üç kere çarptılar ve son SS'de belirttiğim gibi yaralıya düştüm.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa):Gereken ne ise yapılmasını talep ediyorum.

#1 - 04.08.2020 10:52
Yalan şikayet açmaya bayılıyorsunuz, kavga ettikten sonra, seni dövdükten sonra arabalarımıza binip gidiyor boş ss alıp şikayet açmak için şikayet açıyosun

#2 - 04.08.2020 10:53

#3 - 04.08.2020 11:32
Üslubunuzu toparlayın ilk önce siz,hemen arkasından ise arkadaşınız üzerimden geçiyor üstüne bir kez daha gelip çarpıp yaralıya düşürüyorsunuz kavga rolünde olduğumuzu reddetmedim Fear Rp gibi yapmam gereken bir çok şeyi yaptım.Eğer araçla beni yaralıya düşürmeseydiniz iki kere yanlışlıkla çarptılar diyip şikayete başvurmazdım,fakat üç kez üzerimden geçip yaralıya düşürdüğünüz için şikayet açma durumunda kaldım ilginiz için teşekkürler.

#4 - 04.08.2020 11:34
İkincisi belirttiğiniz SS'teki emote kavga esnasında verilen bir emotedir,ben araçla beni düşürdüğünüz için şikayet açtım kavgada yaralıya düştüğüm için değil,attığım SS'lerde net bir şekilde ezmeye çalıştığınız belli oluyor düşüş şeklim bile değişmiş.

#5 - 04.08.2020 12:52
Sizi dövdükten hemen sonra aracımıza binip gidiyoruz. Şikayeti yöneticilere bırakalım.

#6 - 04.08.2020 13:17
İlginiz için teşekkür ederim tekrardan,yönetici insiyatifine bırakalım.

#7 - 05.08.2020 12:59
Merhaba,

Şikayette atılan kanıtlarda pek olay anlaşılmıyordu fakat atılan savunmadaki kanıtta ortada dönen bir kavga olduğu belli oluyor. Size vuruyorlar ki ona karşı olarak cevap veriyorsunuz, rolünüzü şekillendiriyorsunuz. Savunma yeterli göründü, şikayet kapatıldı.