Konu: Alexis Wonte / Hatalı Emote Kullanımı  (Okunma sayısı 276 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.08.2020 22:08
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Hatalı Emote Kullanımı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kaza rp'si yapıcaktık fast geçilmesi için emote verdi arkadaşım , ardından sorun yok lag oldu gibi mantıksız bir emote verdi

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://imgyukle.com/i/S9dwnt

Ek açıklamalar(varsa):Şikayetime zaman ayırdığınız için teşekkür ederim, iyi günler dilerim.

#1 - 04.08.2020 09:50
Merhabalar, SAMP&GTA:SA bildiğimiz gibi bu konularda sorun yaratıyor.Son günlerde Santa Maria ve Vice Mall civarlarında LAG girmesi gibi bir olay söz konusu.Araç sürerken size çarpmadım ve hızlıydım zaten.Bu durum galiba sizde bir çarpmışma olmuş.Aracı sürer senmiydin veya başkasıymıydı bilmiyorum fakat fren yaptınız bende zaten Vice Mall'da ATM'ye gidicektim ve birden fazla havale gerçekleştirdim (loglara bakılabilir) o yüzden durdum./do fast olayına gelirsek arkadaşınız bu durum onda olmuş ve fast geçme izni istemiş.Ben de bu durumu yaşamadığım için bu kaza gerçekleşmesi yaşanmadığı için /do Sorun yok, ''sebebi''Lag girdi diyerek cevap vermem. Bende olmamış bir durumu /do + veya -  demem bana göre saçma olurdu karakterim ve sizler bir kaza yapmış, yaşanmış olurdu.Hemen şikayet açmanızı istemezdim.Bana yazabilirdiniz önceden Forum İletisi veya Oyun içi PM'den bu konuyu ordan konuşabilirdik diye düşünüyorum.Son olarak eklemek istediğim bunu yazdıktan sonra neden bi anda gittiniz araçla? Diğer olarak herhangi bi komut vermedim örneğin ''Kafasını sert bir şekilde direksiyona vurdu'' veya siz herhangi bir komut vermediniz direk /do Fast? dediniz, durmasam veya böyle birşey olucağını tahmin etmesem neden fast? yazdı diye sorardım. Bu durumu az önce dediğim gibi bana keşke ulaşşaydınız. @delix
« Son Düzenleme: 04.08.2020 12:52 Beratoloji »

#2 - 04.08.2020 14:31
Ben çarpıp çarpmamanıza birşey demiyorum fakat , lag olduğunu /do dan belirtmeniz kesinlikle yanlıştır. PM'den yazabilirsiniz.

#3 - 04.08.2020 15:16
Yukarıda dediğim gibi konuyu açıkladım.Açtığınız şikayetin uzaması veya büyütülmesi gereken bir şikayet olarak görmüyorum.Son olarak böyle bir durum olmadığı için /do Sorun yok dememde bir sakınca görmüyorum LAG demem konusunda gelirsek evet PM'den yazılabilirdi.Anlayışla karşılamanızı bekliyorum.
« Son Düzenleme: 04.08.2020 15:19 Beratoloji »

#4 - 04.08.2020 21:46
Gerekli yanıtı üst yetkilerin vermesini bekleyelim  :-\

#5 - 05.08.2020 13:02
Merhaba,

Emote'u kısa bırakmak yerine uzun bir şekilde yazmak istenmiş. Lag oldu, pingim çıktı gibi olayları PM üzerinden karşı tarafa uygun bir dil ile bildirebilirsiniz. Herhangi bir cezai işlem uygulanmayacak.