Konu: [03.08.2020 - Dennis_Carter] OOC Ailevi Küfür.  (Okunma sayısı 277 defa)

#0 - 03.08.2020 01:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dennis Carter @MiracY55

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -  Yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.08.2020 | 00:58

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Kişiyle /pm'den konuşma yaparken ailevi değerlerime küfür etti.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiyle İC Jail'de iken sorun yaşamıştım, kavga falan ettik İC, sonra bu beni sokakta görünce aracıyla bana Car DM atmaya başladı kişinin seviyesi düşük diye şikayet açmak istemedim rol bilgisi düşük çünkü, sonra /pm'den "Car DM atma" dedim "gel gel kankan nerde" dedi bana "kankam" dediği kişi ise İC jailde ki arkadaşım, bana "dışarda buluşalım" demiştiniz bende dedim ki İC OOC katma sebenin nedir "annendir" dedi kişiye İC'yi OOC kattığı için şikayet açmayacaktım çünkü daha 3 seviye fakat ailevi değerlerime küfür edemez. Bizim de küfür ettiğimizi söyledi fakat biz İC küfür ettik kişi konuyu OOC taşıdı ve ailevi değerlerime küfür etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): - Kişiye şikayet açmayacaktım İC OOC kattığı için Car DM attığı için fakat ailevi değerlerime küfür edince hoş olmuyor, İC jail'de baya bi ihlal yaptı, trolledi biz yeni başlamıştır dedik geçtik fakat bu derece olacağını düşünmemiştim.

#1 - 03.08.2020 02:02
konuşmanın devamı kesilmiş :) ben söyleyeyim, arkadaşlar hapisanedeyken her türlü ailevi değerlerime sövmüşlerdir. Şimdi buraya gelip mağdur rolü oynuyorlar. Ailevi değerler kutsaldır eğer siz ederseniz karşılığını misliyle alırsınız, eğer biraz dürüstseniz hapisanede ettiğiniz küfürleri de yayınlarsınız.

#2 - 03.08.2020 02:04
konuşmanın devamı kesilmiş :) ben söyleyeyim, arkadaşlar hapisanedeyken her türlü ailevi değerlerime sövmüşlerdir. Şimdi buraya gelip mağdur rolü oynuyorlar. Ailevi değerler kutsaldır eğer siz ederseniz karşılığını misliyle alırsınız, eğer biraz dürüstseniz hapisanede ettiğiniz küfürleri de yayınlarsınız.
İC rol'de küfür edebiliriz ben sana OOC küfür etmedim.
« Son Düzenleme: 03.08.2020 02:07 Motive »

#3 - 03.08.2020 02:06

Ortak nezaket kuralını ihlal ediyorsun hala bir şey demiyorum.

#4 - 03.08.2020 02:12
hala daha ic de başka ooc de başka diyorsun pes  :D eğer rp sunucusunda ailene karşı söylenen şeylere bu kadar duyarlıysan önce sen etmeyecektin kardeşim. Hapiste iki kişi ortak ağızdan bana ettiğiniz küfürler belli şimdi gelmiş mağdur edebiyatı yapıyorsunuz. Bakın altını çiziyorum önce siz ettiğiniz için ettim verilecek ceza da kabulümdür. Yetkililer değerlendirsin.
edit: şu konuda yanlış anlaşılma olmasın kişinin şahsına ya da ailesine karşı kesinlikle küfür etmem. Hapiste yaşadığımız olayı rol gereği dışarda görünce de devam ettirdim. Bana pm attıktan sonra da yazdıklarımın hepsi rol gereğidir gerçekte ailesine küfür etmeyi düşünmem bile.
« Son Düzenleme: 03.08.2020 04:18 MiracY55 »

#5 - 03.08.2020 12:09
hala daha ic de başka ooc de başka diyorsun pes  :D eğer rp sunucusunda ailene karşı söylenen şeylere bu kadar duyarlıysan önce sen etmeyecektin kardeşim. Hapiste iki kişi ortak ağızdan bana ettiğiniz küfürler belli şimdi gelmiş mağdur edebiyatı yapıyorsunuz. Bakın altını çiziyorum önce siz ettiğiniz için ettim verilecek ceza da kabulümdür. Yetkililer değerlendirsin.
edit: şu konuda yanlış anlaşılma olmasın kişinin şahsına ya da ailesine karşı kesinlikle küfür etmem. Hapiste yaşadığımız olayı rol gereği dışarda görünce de devam ettirdim. Bana pm attıktan sonra da yazdıklarımın hepsi rol gereğidir gerçekte ailesine küfür etmeyi düşünmem bile.
Sen bana gelip Car DM atıyorsun /pm'den yapma diyorum ve gelmiş bana /pm'den küfür edip "rol icabı" diyorsun rolün /pm'den yapıldığını düşünüyorsan "pes!" Rol dediğimiz şey İC'de dönüyor, İC'de küfür'de edebiliriz, kavga da her şey oluyor fakat, OOC'den küfür yasak ben sana İC küfür ettim diye gelip OOC'de ailevi değerlerime küfür edemezsin.

#6 - 03.08.2020 12:11
Dün konuşmanın yarısı kesilmiş demişsin fakat sen bana küfür ettiğinde "Ne dedin?" deyip /pmkapat yazdım. OOC olarak kimsenin ailevi değerlerine küfür edecek değilim. Rol'de olan şeyi OOC'de tartışıp anneme küfür eden sensin ben değil eğer sana OOC küfür ettiğimi düşünüyorsan ekran görüntüsü at buraya ve son ekran görüntüsünde /pagesize 20 çektim yani konuşmanın devamı olsa gözükürdü. Konuyu adminlere devrediyorum.

#7 - 03.08.2020 13:12
Oyuna yeni başladığım için telefon konuşması sandım, Arkadaştan yanlış anlaşılmaya sebep olduysa özür diliyorum. ;)

#8 - 03.08.2020 15:02
Oyuna yeni başladığım için telefon konuşması sandım, Arkadaştan yanlış anlaşılmaya sebep olduysa özür diliyorum. ;)
Benimle OOC'den konuşuyorken /pm yazmıyor muydun? Nasıl telefon konuşması sandın? D:

#9 - 03.08.2020 17:34
IC kanaldan söylenen her şey rolde olandır, OOC, /b, PM, Forum gibi kanallar ise karakterin direkt gerçek sahibine söylenir. Yeni başlamış olsanız dahi konuşmalardan anladığım kadarıyla bunu karıştırdığınızı sanmıyorum @MiracY55 , bu seferlik 700 dakika cezalandırıldınız. Benzeri bir harekette kalıcı olarak yasaklanacaksınız.

Bu tür ayrımları da gerçekten yapamıyorsanız Rol Destek kanalını kullanabilirsiniz.  Size de başkaları veya tartıştığınız arkadaş benzer şekilde OOC'den hakaret ettiyse şikayet açabilirsiniz.