Konu: [02.08.2020] Jeremy Lynch  (Okunma sayısı 507 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.08.2020 17:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jeremy Lynch @Ulfric

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Edward Forrester @Forrester

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.08.2020 / 17.24

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
36-) VCPD'YE KARŞI KURALLAR

VCPD'ye karşı yapacağınız rollerde NON-RP'ye girmemelisiniz ve bu konuda tüm sorumluluğu kabul etmelisiniz.
VCPD tarafından kurulan kontrol noktalarına uymadan bölgeden geçmek.
VCPD, agresif takipteyken takibe katılmaya çalışmak veya takipteki aracı kurtarmaya çalışmak.
Polis araçları tarafından kutuya alındığınızda araçlara çarparak veya gaz ve fren tuşuna aynı anda basarak kaçmaya çalışmak.
VCPD, bir bölgeye barikatlar kurduğu sırada bu barikatları kırmaya çalışmak ve barikatların arkasına geçmek.
VCPD ekipleri size silah doğrulttuğunda FEAR-RP yapmayarak olağan dışı roller sergilemek.
VCPD ekiplerinin kapattığı bir yola zorla girmek.
SWAT veya benzeri özel görevlendirme rollerindeki memurların yanına giderek olağan bir olaymış gibi onlarla rol yapmak.
VCPD'ye ait bölge ve bürolara saldırı düzenlemek.
VCPD'ye ait bürolarda VCPD üyelerine, bir başkasına saldırmak, illegal roller yapmak, küfürler etmek. (Bir büronun içinde VCPD üyelerinin sizden çok daha üstün konumda olduğunu unutmayın.)
VCPD ile girdiğiniz rollerden sizler sorumlusunuz. Bir polise karşı FEAR-RP yapmanız gerektiğini ve onların yeri geldiği zamanlarda sizden daha üstün olabileceğini hatta yanlış bir hareketinizde elindeki silahla sizi öldürebileceğini unutmayın.

CEZASI: Yönetici insityatifine bağlı olarak OOC hapis. Fear-RP olayları için OOC hapis veya CK. Eğer bir birlik üyesi/üyeleri bu durumları gerçekleştiriyorsa birliğin onay sürecini etkiler. Devamlılığı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Jeremy karakterini Ganton bölgesinde hız ihlali yaptığı için Idlewood'da durduruyoruz, çevirme sırasında ortamda bir çavuş, bir kıdemli memur ve bir çaylak bulunuyor. Kişiye hız ihlali yaptığını söylediğimde itiraz ediyor- ki bu en doğal hakkı buna bir şey diyemem- ve SS'te de anlaşılacağı gibi "orta parmak gösterir" vs tarzında emotelar veriyor. Ardından kişiyi gözaltına almak için departmana yöneliyoruz, burada araç içinde kendisine hakları okunuyor ve orada da gereksiz agresif rol yaparak küfürler etmeye başlıyor. Aynı şeyi kodeslerde de yapıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Üçüncü ve dördüncü SS'lerde kişi kodesler katında bulunuyor.

#1 - 02.08.2020 18:00
Hangi kuralı ihlal etmişim tam olarak söylerseniz savunmamı yapacağım.

#2 - 02.08.2020 18:02
Alıntılanan kural içerisinde mevcut. @Ulfric

#3 - 02.08.2020 18:04
Hangisi alıntılar mısın? Gerçekten göremiyorum.

#4 - 02.08.2020 18:05
Hangisi alıntılar mısın? Gerçekten göremiyorum.

Alıntı
VCPD'ye ait bürolarda VCPD üyelerine, bir başkasına saldırmak, illegal roller yapmak, küfürler etmek. (Bir büronun içinde VCPD üyelerinin sizden çok daha üstün konumda olduğunu unutmayın.)
VCPD ile girdiğiniz rollerden sizler sorumlusunuz. Bir polise karşı FEAR-RP yapmanız gerektiğini ve onların yeri geldiği zamanlarda sizden daha üstün olabileceğini hatta yanlış bir hareketinizde elindeki silahla sizi öldürebileceğini unutmayın.

#5 - 02.08.2020 18:08
Karakterin küfür etmesi için elinden geleni yapıp küfür edince de şikayet etmek gerçekten hoşnut davranış değil. SS'leri de kırpmadan atarsanız memnun kalırım.

#6 - 02.08.2020 18:10
Üçüncü ve dördüncü SS'ye PM'lerimiz olduğu için kırptım, ben size sadece rol esnasında bir kere "Biraz önce küfürler ediyordun tekrar etsene." dedim o da zaten en sonki SS'ten biraz önce. Yani size çevirmede veya departmana girerken böyle bir şey demedim. Dediysem kanıtlarını atabilirsiniz.

#7 - 02.08.2020 18:10
Edward Forrester olarak şahitliğimi onaylıyorum.Kişiye sadece bir traffic stop yapmıştık, hız sınırını ihlal ettiğin için uyarıp bırakacaktık fakat bir anda memura el hareketi yaptı.Ardından kişiyi araçtan indirdiğimizde de küfürler savurmaya başladı, bu sürekli olarak devam etti.Belki karakteri böyle bir rol sergiliyordur ama sonuç olarak ortada bir ihlal var.

#8 - 02.08.2020 18:16
Forrester'ın attığı SS'lerde de görülebildiği gibi zaten siz çevirmede bizim konuşmamız üzerine orta parmak gösterip küfürlere başlıyorsunuz. Burada size ben mi küfür ettirdim? Ayrıca "Biraz önce küfürler ediyordun, etsene daha." derken sizin o baskı halinde küfür edip etmeyeceğinizi görmek için söyledim. Belki çevirmede bunu yapabilirdiniz fakat kodeslerde eliniz kelepçeli ve duvara yaslı bir şekilde dururken de aynı tavırları sergilediniz. Kurallar gayet basit. Fear-Rp'den eser yok.

#9 - 02.08.2020 18:16
Üçüncü ve dördüncü SS'ye PM'lerimiz olduğu için kırptım, ben size sadece rol esnasında bir kere "Biraz önce küfürler ediyordun tekrar etsene." dedim o da zaten en sonki SS'ten biraz önce. Yani size çevirmede veya departmana girerken böyle bir şey demedim. Dediysem kanıtlarını atabilirsiniz.
  Tüm rolün SS'lerini tam şekilde atarsanız güzel olur. Karakterim hız bile yapmadı, yol kenarında araç çekmiş olan pd araçlarının yanından geçtiği için kenara çekildi ve buna sinirlendi. Sürekli PD'den hoşnut olmayan şeyler gören karakterim durdulunca rolde "ukala" şekilde konuşan Peggy'i de görünce sinirlendi orta parmağını gösterdi. Sırf orta parmağını gösterdi diye indirilip göz altına alındı, aracı beş(5) gün çekildi. Araçta küfürler ettim oralar doğrudur. İçeri sokulduğumda başlarda hiç küfür etmedim fakat iki PD karakteri benim karakterimle rol içinde uğraşınca küfür ettim(hadi küfür etsene vb tarzı şeyler söylendi). Karakterim son derece normal şekilde rol içi kışkırtılmayla ve hiç olmadık sebeplerden departmana alınmasından dolayı hoşnut değildi, ne bekleniyordu sizin açınızdan bilmiyorum. Belki de ayaklarınıza kapanmalıydı? Bunca kışkırtmaya rağmen ben de bu rolleri sergiledim, iki karakter beni dövüp darp etseydi daha farklı bir yol izlerdim.

« Son Düzenleme: 02.08.2020 18:22 Ulfric »