Sorununuzun detaylı açıklaması: Bilgisayarımdaki fotoğraflar açılmamaya başladı, sorun ne zamandan beri böyle bir fikrim yok. Herhangi bir fotoğrafa tıkladığım zaman Windows 10'un Fotoğraflar uygulaması açılıyor, siyah ekranda fotoğraf gelmeden geri kapanıyor. Windows Fotoğraf Görüntüleyicisi'ni yapmayı denedim, bu sefer hiçbir şekilde uygulama açılmıyor. Fotoğrafa tıkladığımda mavi bar dönüyor ve duruyor. Başka bir fotoğraf görüntüleme uygulaması indirip onunla açmayı denediğimde ise sorunsun açıldı. Zaten photoshop ve benzeri uygulamalarda da sorunsuz açılıyorlar. Yani sorun Windows 10'un uygulamasında.
Eğer bilginiz varsa sorununuz neyden dolayı kaynaklanıyor?: Sorun Windows 10'un Fotoğraflar uygulamasında fakat neyden kaynaklandığını bilmiyorum.
Eğer alabiliyorsanız sorununuzla ilgili ekran görüntüsü: -
İşletim sisteminiz(Eğer sorununuzun donanımsal yada sistemsel olduğunu düşünüyorsanız): Windows 10
Denediğiniz çözüm yolları: Microsoft Store'dan tekrar yüklemeyi. Uygulamalar kısmından "Fotoğraflar" uygulamasını onarmayı, sıfırlamayı. Windows Fotoğraf Görüntüleyicisine geçmeyi. Bilimum PowerShell komutları vs.
Ek açıklama: