Merhaba herkese malumunuz kurban bayramı dolayısıyla oyundan biraz uzaktaydım kendime ve aileme ayırmam gereken bir vakit vardı onun için biraz savunmam gecikmek durumunda kaldı. Hereksin bayramını gönülden kutlarım burayı okuyacaklar için.
Sırasıyla yazılan suçlamalara karşılık vererek gitmek istiyorum. İlk olarak şöyle başlamak istiyorum, üç gün sonra geçersiz oluyor ve ben işte bu saatte açtım demesinin sebebi gözdağı vermek gibi hareketlerde bulunuyor fakat burası OOC bir Forum ve IC rolün hatalı bulunması durumunda faydalandığımız bir platform burada kimsenin kimseye gözdağı vermek, korkutmak gibi bir planı olmasın yanlış bir platform olduğunu düşünüyorum, IC rolü gerçek hayatlarımızla karşılaştırmamak için her iki taraf içinde sağlıklı olur diye düşünüyorum. Bu konuya neden girdim çünkü bugün
@bakhtiyar adlı arkadaş "Boşuna post kasmayın 100 olmak istiyorsanız yaparız." gibisinden bir yorum atmış fakat ilk başta belirttiğim gibi bayram dolayısıyla pek görmek mümkün olmadı. Ferhat'ın acilen bu OOC Kin'i bir kenara bırakması ve her şeyi bir şekilde açık arama mentalitesiyle birleştirmesinden vazgeçmesi gerekiyor diye düşünüyorum. Bu benim şahsi görüşümdür, FM ekibi ya da Yönetim bu konu hakkında ne düşünür bilmiyorum, bence bu konu altında bu durumunda incelenmesinin gerektiğini düşünüyorum.
Kabadayı, kelimesinin türkçe terim olarak değerlendirlimesiyle ufak bir link bırakıyorum incelendiğinde sonuçlanacaktır diye düşünüyorum.
https://www.urbandictionary.com/define.php?term=thug İngilizcede, Thug diye hitap edilir hatta yakından tanıdığım ünlü rapçi Tupac'ın felsefesi de bunu barındırır; bkz. Thug Life gibi durumlar söz konusudur.
/do Ölmek istiyor mu? emote'u de irdelenmiş /do Monte CK? gibi bir emote vermek istemedim o an yanımızda bulunan arkadaşlar bize, sıkalım öldürelim hiç uğraşmayalım dedi. Hatta SS'de belli olduğu üzere "Bu herifi öldürüyoruz değil mi?" hemen sonrasında emote verilmiş ve tamamiyle kişinin CK verip vermemesi üzerine yönetilmiş bir emotedur.
Geriye kalan rolü açıklamam ve ekran görüntülerinden de açıklanması gereken kısıma gelirsek, rolsel olarak Monte Deichamp'ın peşine Ronald Petrucci yani Petrucci ekibiyle düştük ve Petrucci ekibi bir türlü Monte Deichamp karakterini yakalayamadı, fakat o gün o rolün yaşanmasıyla birlikte Buffalo MC tarafından Monte Deichamp yakalandı ve
@bakhtiyar adlı arkadaş bir süre role uyum sağlamadı, awork olan adminler yardımıyla birlikte, vurulduktan sonra arkadaş buga girmişti aracın altında samp'ın fiziksel hatalarıyla birlikte yanımıza bindirmemiz mümkün olmadı daha sonrasında adminlerden yardımla birlikte kendisini yanımıza aldık admin kararına karşı bir süre role devam etmedi admin ısrarıyla kendisinin ortak nezaket raddesini zorlaması üzerine kendisini rolde yanımıza aldık ve yaklaşık 5 kere emote verdim 5 kere 1-2 dakika aralığıyla kendisi bize yanıt vermedi, yine de rolümüzü sürdürmeye çalıştık. Daha sonrasında biz o görünen kanyona indiriyoruz, daha sonrasında kişi orada bir süre aktif rol esnasında AFK durumuna geçiyor bir süre rolü takip etmiyor daha sonrasında biz rol yapıyoruz bir şeyler soruyoruz sadece geçiştirir rol zevkini kırıp sadece sürmesi için cevaplar veriyor.
Orada yapılmak istenen, Petrucci'nin adamlarına Monte Deichamp'ı Buffalo MC'nin yakaladığı ve onlara Lion King'de Simba'nın gösterildiği gibi bir ufak göndermeyle sergilemekti fakat
@feller'ın bilgisayarında bir problem oluştuğu için gösteremedik ve rolümüz o şekilde devam etti bir süre sonra hatta rolün akışını ve durumunu açıklamak için
@Heavenly geldi daha sonrasında aramızda çatışma sürmesin diye
@nimphelos geldi biz rolümüzü devam ettirmemiz için nerden bakılsa yaklaşık 1 saat belki 1,5 saat boyunca aktif rolümüzü sürdüremedik, en sonunda Monte Deichamp karakteri kendisine geldi ve planladığımız rolü yine de yapalım diye bir şekilde Monte'yi Lion King'in değerli karakteri olan kimsenin ele geçiremeyip bizim ele geçirdiğimizi hikayesiyle harmanlayarak anlatmaya çalıştım. Monte Deichamp karakterine IC olarak Lion King hikayesini biliyor musun diye sordum roldeki diğer tüm arkadaşlarda bilmiyormuş rolün akamaması daha sonrasından kimsenin bilmemesi üzerine öyle tıkandım kaldım ve bir şekilde anlatmaya çalıştım. Rolde herhangi bir aşağılayıcı, birlik liderini küçük düşürücü bir hareket yapmadım üstüne üstlük yüceltecek bir rol sergilemeye çalıştım. (Ek olarak yaşça küçük olan arkadaşlar, Lion King animasyonunu eğer izlemediyseniz benim jenarsyonun gözdesiydi bence, fakat sizler izlerseniz yada en azından hikayenin summaryisini okursanız ne demek istediğimi anlayacaksınızdır, Simba karakteriyle bağdaştırmakta odur.) Rolde trolling, yetersiz rol bilgisi rolü sergilemek yada Türk Rolü sergilemediğim belli diye düşünüyorum.
Ek olarak ekran görüntülerini ve diğer durumlarla ilgili bağlantıları da buraya ekleyeceğim ki olayların akışını anlatmak için, aslında tüm olayların kanıtı olarak bir videom vardı fakat bilgisayarım arızalandığı için video da problem olduğu için sizinle paylaşamıyorum, elimde olaylara ilişkin ekran görüntülerini bırakıyorum. Kişinin ekran görüntülerinde role uymadığını, AFK kaldığını ve adminlere sürekli rol esnasında raporlar atarak rolün kişiye açıklanması durumunda bıraktığını göreceksiniz fakat ben bunlar için gerçekten kişiyle hem uğraşmamak için hemde artık bir şikayete açıklama yazmaktan yorulduğum için açmadım, kendisinin üç gün bekleyip son saniye bu şikayeti bekletip açmasının da sonunu ben OOC Kin göstergesi olarak tarafınıza bildirmek istiyorum. Özellikle FM ekibi tarafından incelenirse ve irdelendiğim konuların kişileri konuyu incelerse çok müteşekkir olurum.