Konu: Ortega Ruales Deathmatch  (Okunma sayısı 459 defa)

#0 - 31.07.2020 03:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Oggy Ortega Ruales

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Lamar Mokarwood - Christina Winchester( @Prect @teroristördek )

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:
31.07.2020 03.00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3-)DEATHMATCH

6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ganton bölgesinde koştururken karakter gelip sesleniyor. Koşmaya devam ederken saldırıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):Ekran görüntülerinden anlaşılacağı üzere kişinin amacı ortada. Şikayet incelenmeli.
« Son Düzenleme: 31.07.2020 03:56 tombalacı »

#1 - 31.07.2020 03:55
Selam Ortega Ruales karakterinin sahibiyim,

Açıklamada sadece koştuğunuzu iddia etmişsiniz. Bir de benim gözümden bakalım olaylara. San Fierro üyesini dövüyordunuz, Vincent Gigante. Ona yardım ettim ve kaçtınız. Tekrar kendisiyle dialoğa girerek sizi korkutmamı, uyarmamı söyledi fakat siz hiç bir şekilde role tepki vermediğiniz için ve silah çekmeme rağmen koşturmaya devam ettiğiniz. Bu sebepten mütevellit rolü sabote ettiniz, siz ara sokağa girdiğinizde vurdum. Burada var olağan tamamen rol içerisinde olağan bir şey, deathmatch değil. Tek başıma değil, yapılan rol ile vurdum.

Hiç bir şekilde umursamadan koştunuz,

Bu da sizin için aldığım görev, rol.

#2 - 31.07.2020 03:56
Şahitliğimi onaylıyorum fakat ben olayı başka şekilde yaşadım.
Kişi ıdlewood'da olan kavgayı gördü, yaralarıların yanında duran Kedd karakterine bisikeltinden indiği gibi saldırdı, emotesiz.. Ondan sonra ben Kedd'e saldıdığı için biraz bekledim, strateji yapıp arkasından ona saldırdım. Yapabileceği 3-4 şey var. 1- Bisiklete binip kaçmak (en mantıklısı) - 2-16 Yaşında bir kızla dövüşmek (Çete mensubu, sıkıntı çıkartmaz) 3- Silahla sıkıp öldürmek (Bruh moment) Yapacağı şeylerden üçüncüyü seçti ve aniden yola zıpladı, zıplayınca ona araba çarptı ama bunu takmadı, bana yaklaşıp /me silahını çıkartır. Gibisinden bir emote verdi ve silahını bana ateşledi, çok saçma geldi. Sonrasında hiç bir şey olmamış gibi benim yanımda durup "O kız umrumda değil" falan demeside roleplayi bozan bir şey. SS'ler;

#3 - 31.07.2020 04:00
Gigante karakteriyle kavga ediyor diye birilerini bu kadar basit vuramazsınız. Christina karakterini neden vurduğunuzu da açıklayın. @Oggy  Ayrıca Gigante görev vermiş değil, durduk yere işini görmemi ister misin diye Ortega sormuş.

@tombalacı Olayların Gigante ile bir ilgisi var mı, husumet geçti mi aranızda Ortega ile?

#4 - 31.07.2020 04:01
Yukarıda paylaşılan ekran görüntülerinde görüldüğü üzere Vincent karakteri olayla alakası olmamasına rağmen sırf "ayı" dediği karakter düşmediği için kavgaya karışıyor. Bunu takiben yapılan rolde kurallara uygun olmuyor dolayısıyla.

#5 - 31.07.2020 04:03
@Manifesto Vincent karakteri ile rolde tanışma söz konusu değil. Herhangi bir rol yok. Kendi kendine olaya dahil oldu. Yukarıdaki ekran görüntülerindeki oyun içi mesajları okursanız kavgaya karışma sebebinin alakasızlığını görebilirsiniz. Benzer şekilde Ortega karakteri ile de öncesinde bir rol söz konusu değil.

#6 - 31.07.2020 04:05
Tekrar selam,

Anlattıklarınız sadece sizin bakış açınızdan, ortak şekilde anlatacağım tekrar. Vincent Gigante'in dayak yediğini gördüm ve ona yardım için inip saldırdım çünkü SanFierro birliği ile ticaret gerçekleştiriyoruz, her ortamda bir birimizi kolluyoruz. Tamamen rolün akışı, var olağan roldür bu. Senin beni dövmeni bekleyemezdim, sizi orada vurmak zorundaydım çünkü verdiğiniz emote ile /ame üzerinden verildi, emotemi verip ateş ettim hepsi bu. Burada bir ihlal var ise verdiğiniz garip emote. Her şey rol dahilinde, bir birini bağlayan rollerle yaşandı. Son yorumumdur, iyi forumlar.

Var olağan rollerin arkaplanı da mevcuttur ki SanFierro'nun dövüş gecesinde olanlar, Christina ve Kendrick karakteri iki tarafada fazlasıyla hakaret ettiği, bir çok sataşma yapmasına rağmen gelinen konumdur. Defalarca Kingpin ve benim tarafımdan iki kişi de vuruldu. Arkaplan, anlatılmayan kısımlar mevcut. İlk defa denk düşmüyoruz.

Verilen hatalı emote.
« Son Düzenleme: 31.07.2020 04:07 Oggy »

#7 - 31.07.2020 04:11
Dövüş gecesinde hiçbir şey olmadı. Rol olağan gerçekleşti. Ortaya iddiasını atabileceğiniz her türlü rolün ekran görüntüsü var. Hiçbirinde senin karakterin yok. Vincent yok.

Elinde kanıt olmadığı için /ameden emote verildiğini söylüyorsun. Loglar incelenebilir. Sadece bu rolde değil karakter oluşturulduğundan bu yana hiç /ame komutu kullanılmadı.

Ayrıca hiçbir şekilde herhangi bir rol içerisinde hakaret söz konusu değil. Herhangi bir ekran görüntüsünde ya da chatlogda Keddrick karakteri tarafından o tarz bir söylem bulunamaz. Çünkü yok.

Ayrıca brawl rolü esnasında silah çekmişsin? Bu da doğrudan kural ihlali.

« Son Düzenleme: 31.07.2020 04:17 tombalacı »

#8 - 31.07.2020 04:16
Şahitlige yazılmışım madem bende bir kaç cümle edeyim.

Vincent e biz saldırmadık kendisi olaya dahil oldu ic olarak arkadaşı oldugunu söyledi kavga ettigimiz kişilerden birini.
İkincisi  bence birini vurmak bu kadar basit olmamalı dostum . Yani  hem insanların rol istegini öldürüyorsun hem de birini vurduktan 10dakika sonra aynı yere 5-10 metre uzakta başka birini daha çekip vuruyosun , Hani olay birini vurmaksa bizde shotgunları çekip vurmasını biliyoruz ama yapmıyoruz bunu

#9 - 31.07.2020 04:17
Selam tekrardan,

Yazdıklarının üstüne algı operasyonun başarılı gidiyor gibi. /ame emotesi Christina tarafından verildi, seninle olağan bir şey yok orada. Brawl rolü anlaşmalı dönen bir muhabbet, ben ise Gigante'i kurtarmaya geliyorum ki rolden önce Kendrick defalarca Kingpin tarafından vurulup, dövüldü. Dövüş gecesinde Kingpin tarafından vurulup dövüşe katılmak bir absürttü. Christina dövüş gecesinde karakterime yeterince toxicleşmişti zaten, Gigante tarafından da çıkartıldı. Eğer Brawl rolüne dahil olmuş olsaydım çekmem hatalıydı fakat dışarıdan geldim ve kaçtın. Arkamdan saldıran Christina ve orada olağan rolde arkamdan saldırdığı için haliyle silahımı çektim. Çünkü bunun olması gerekiyordu, bir birini takip eden roller, burada sanki ilk defa oluyormuş, hiç bir şey yapmamış gibi davranmanız ilgin. Hiç bir şey anlattıklarınız kadar pırıl pırıl ve sade değil. Karakterlerinizin girdiği rollerde benim de bulunduğum tüm roller de var olağaan karakterlerini yöneten @echo @esestranger bu durumlara şahitlik edebilirler, dediğim gibi vurulmanızın siniri ile karalamayın lütfen.
« Son Düzenleme: 31.07.2020 04:19 Oggy »