Konu: 29.07.2020 - {Catherine_Vengance] Aktif Rolde Oyundan Çıkış  (Okunma sayısı 198 defa)

#0 - 29.07.2020 19:04
                 ç

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Catherine_Vengance @TargettSAMP

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Clint Cameron @Raphovic

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.07.2020/00.30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif rolde oyundan çıkış yapmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kendisini yardım yataklık ve kkd'den gözaltına alarak departmana sevk ediyorduk kapıdan içeri girmek üzereyken bir anda yok oldu chatlog'a bir şey düşmedi ismini arayınca bulunmadığını gördüm biraz bekledim ama kimse gelmediği için şikayet konusu açıyorum. Chatlog düşmediği için hakları okunurken kısmında chatlognu ekledim onun dışında böyle kapıda kaldık zaten.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 29.07.2020 19:11
/q atmadım ki?

#2 - 29.07.2020 19:31
/q atmadım ki?

Savunmanızı daha açıklayıcı yapın lütfen.

#3 - 29.07.2020 19:34
/q atmadım ki?

Ne savunması ya :D Oyundan çıkış yaptığımı iddia ediyor SSi bile yok /q falan atmadım hani

#4 - 29.07.2020 19:36
/q atmadım ki?

Ne savunması ya :D Oyundan çıkış yaptığımı iddia ediyor SSi bile yok /q falan atmadım hani

Nereye gittiniz o halde isminizi aradım çıkmadı arkadaş aradı çıkmadı?

#5 - 29.07.2020 19:37
/q atmadım ki?

Crash yediğim için, üç dakika içinde sunucuya girdiğimde yoktun  :-\

Nereye gittiniz o halde isminizi aradım çıkmadı arkadaş aradı çıkmadı?

#6 - 29.07.2020 19:38
Vee şikayeti nimphelos değil de başka birisi incelerse sevinirim, nimphelosun birliğe önceden şikayet açmıştım kinli olabilir bana karşı.

#7 - 29.07.2020 19:41
Hatta crash yedikten sonra modemimi düzelttim ve sunucuya girdikten sonra crash yediğim yerde bekledim.

#8 - 29.07.2020 19:43
Hatta crash yedikten sonra modemimi düzelttim ve sunucuya girdikten sonra crash yediğim yerde bekledim.

Şimdi iki farklı olay söylüyorsunuz anlam veremedim crash verince chatlog'a düşüyorsunuz bildiğim kadarıyla düşmediniz biz 5 dakika kadar bekledik kimse girmedi hadi kaçırdık diyelim, neden bana özel mesaj atmadınız yada Cameron'a biz saat ikiye kadar oyundaydık.

#9 - 29.07.2020 19:45

Şimdi iki farklı olay söylüyorsunuz anlam veremedim crash verince chatlog'a düşüyorsunuz bildiğim kadarıyla düşmediniz biz 5 dakika kadar bekledik kimse girmedi hadi kaçırdık diyelim, neden bana özel mesaj atmadınız yada Cameron'a biz saat ikiye kadar oyundaydık.
Crash yediğimiz zaman chate düşüyor bilmiyorum sende bir sorun olmuştur, dutyde olduğunuz ve rol yaptığınız için pm atmadım sonra pm atınca bazı arkadaşlar gibi, "roldeyim rahatsız etme, forumda şikayet açıcam bb" kafasına gireceğini düşündüğüm için pm atmadım olduğum yerde bekledim baya bekledim, gelmedin.