Konu: 28.07.2020 - Marco_Novikov] OOC küfür.  (Okunma sayısı 124 defa)

#0 - 29.07.2020 15:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Marco_Novikov @VictoryTR

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.07.2020 16.28

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Uzun uzun açıklama metni yazmaya gerek olmadığını düşünüyorum, arkadaşımız PM üzerinden bana "Cezayı yaz amcık." gibi bir ifade kullanıyor, ardından wrong kullanarak geçiştirmeye çalışıyor. PM'i yanlış kişiye bile gönderse ettiği küfürü zaten bana ediyor. Joe Edward karakterinin ID'si 1. Benim ID'm 76 civarlarındaydı. Ekran görüntüsü almayı unutmuşum. Loglardan bakılabilir. Wrong olma ihtimali zaten yok. Ardından sorduğum soruya "aga b burdan da jail yicez" gibi bir yanıt alıyorum. Anlam veremediğim bir şekilde arkadaşımız fazla özgüvenli ve oldukça rahat.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kişi daha önce aynı kural ihlalinden ceza almış. Hatasından dönmüş veya caymış gibi gözükmüyor. Hala oldukça rahat.

#1 - 29.07.2020 16:22
Vice platformunda bu tarz iletişim şekline ve tavırlara müsade etmiyoruz, kişinin daha önceden aynı sebepten ötürü cezalandırılmasını göz önünde bulundurarak ORTAK NEZAKET kapsamında uzun bir ceza alacak.