Konu: 29.07.2020 - Lisa Bell, Amanda Mandy , Tony Alvarez , Louis Alvarez  (Okunma sayısı 305 defa)

#0 - 29.07.2020 14:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lisa Bell, Amanda Mandy , Tony Alvarez , Louis Alvarez

Olaya dahil olan şahit karakter adı: - -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.04.2020 22:13

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 3-) POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.
 6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt başlığı olarak belirtilmiştir. Bir kişi tarafından vurulup, bilinç kaybına neden olacak kadar yaralanmış, hareket edemez durumdayken yaşadığınız travmadan dolayı, sizi vuran kişiyi hatırlamanıza izin verilmez. Daha sonra bu kişiden intikam alamazsınız.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Thorin ilgilenirse sevinirim, şimdi Lisa Bell ve Amanda'nın yan karakterini yaptığı ihlaller sonucu şikayet açarak jailletip banlatmıştım. Kişiler ban ve jail yemesine rağmen beni bulup durduk yere DM atmaya devam ettiler, ben dm yediğim için role uymadım yanındaki bir kaç kişi ise /b bölerek veya hatalı emote vererek rol yaptığını sanıyorlar. Herşey ortada birde jail ve ban yememek için bana hile iftirası atıyorlar, iyi forumlar diliyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/MJkW5p https://hizliresim.com/TmuDU1  https://hizliresim.com/Ti2kuo  https://hizliresim.com/m8rG8w https://hizliresim.com/38D2qF https://hizliresim.com/5v8z8V -

Ek açıklamalar(varsa):Yaptıkları şey çok can sıkıcı, rol bilgileri olmadığı için yasaklanmalarını istiyorum. Ek olarak kişilere Thorin admin ile konuşacağım diyorum, "yok thorin şöyle böyle" kafalarına girip sağduyu ve yönetime hakaret ediyorlar .d -

#1 - 29.07.2020 15:02
Kişilerin bir çok kez ihlalleri oldu, ufak ihlallerde değil. Sunucudan yasaklanmaları en doğrusu olabilir benim görüşüm.
Kişiler oyunda "hile vesayre" diyorlardı, şikayet açabilirler ben savunmamı yaparım oraya. Yönetici şikayeti ticketi açtım ona da bakılırsa çok sevinirim iyi forumlar.

#2 - 29.07.2020 16:07
1-2 saattir can sıkıntısından sunucuya giremiyorum haklı olduğum halde jail yedim, bakarsanız sevinirim artık.

#3 - 31.07.2020 01:03
Ben hile tarzı birşey dediğimi hatırlamıyorum ve kendin hırsızlık yapıp kaçıyorsun seni emote ile 4 veya 5 kez yakalamaya çalıştım ama emotelere uymadın ekstra olarak /b den sizi admin arkadaşıma banlattıracağım diye ooc bir tehditde bulundun (chatlog kaydını bulsaydım atacaktım)ve aynı zamanda /b ile rolü bölüyorsun birde Chicken Run ile kaçıyorsun araçların üstünden zıplaya zıplaya kaçıyorsun ve orada lisa bell dedi ki yardım et aracımı çalmaya çalıştı yakalalım bende lisayı tanıdığım için ercan yani Tony'ye dedim ki bak şu kız hırsızmış yakalayalım neden yaptığını soralım dedim ve peşine düştüm dm atan ise lisaydı adminler log da görebiliyorsa baksın ben senin karakterine 1 kez bile vurmadım o rp içinde

#4 - 31.07.2020 02:02
Ben sana ne tekme attım nede tehditte bulundum sen ise ooc den bizi admin arkadasina haksız yere banlattiracagini söyledin ben sana "/me kızı tutar" emotesi verdim fakat sen koşmaya devam ettin ve zıplayarak koştun bunu hatırlatırım biz hiç bir şekilde yanlış bir rp yapmadık aksine sen role uymadin burda bizi suclayipda admin arkadasina banlattiramazsin burda başka adminlerde var hatırlatırım.

#5 - 31.07.2020 02:05
Öncelikle belirtmek isterim ki arkadaş admin arkadaşı olduğunu bizden bikaç kişiyi ona banlattırdığını söylemişti. Ortak nezaket kuralını çiğnediğim için daha sonradan pm atıp özür diledim diye hatırlıyorum ama pmi görmediysen bilemiyorum tony alvarez ile ben yeniyiz zaten önceden mtada karsu roleplayde bir süre oynadk sonra rp bilgimiz yok diye banlandıydık zaten bu rolü yaptğmz günün sonlarına doğru ismi f ile başlayan bi adminden rol dersi almıştım bu sayede kendimi düzelttim ayın 30 unda yediğm birlik ihlalinden bahsederseniz onda kişisel bir hatam yok bu arada önceki attğm yanıtda bir hata varsa kusura bakmayın
Not:adını vermiyorum ama bir arkadaş bugün  Catherine karakteri ile rolden kaçınmamı söyledi zaten zaten bu şikayeti açan kardeşim son zamanda baya arkadaşımı banlattırdı kendisi saçma sebeplerle ve son zamanda artık vice rp nin ilk günkü gibi güzel olmadığını düşünüyorum

#6 - 31.07.2020 22:43
Ben sana ne tekme attım nede tehditte bulundum sen ise ooc den bizi admin arkadasina haksız yere banlattiracagini söyledin ben sana "/me kızı tutar" emotesi verdim fakat sen koşmaya devam ettin ve zıplayarak koştun bunu hatırlatırım biz hiç bir şekilde yanlış bir rp yapmadık aksine sen role uymadin burda bizi suclayipda admin arkadasina banlattiramazsin burda başka adminlerde var hatırlatırım.
Şimdi öncelikle ortalıkta rol yokken, dm varken role girmeniz saçma bu yüzden rolüme uymadım hatta bunun için ticket ceza itirazı açtığımda kabul edildi. Ben hiçbir zaman, "admin arkadaşım var sizi haksız bir şekilde banlayacak" gibisinden birşey demedim tek dediğim şey "yetkililer ile konuşacağım" demiştim. Hiçbir Vice admini arkadaşına torpil geçemez, öbür sunucular ile kıyaslama. Bu arada verdiğin emote PG'ye giriyor. Zaten ortada rol yoktu dediğim gibi DM attığınız için 'rol' yapmak/uymak zorunda değilim, açtığım ticketta haksız yediğim jail silindi zaten.

#7 - 31.07.2020 22:44
Öncelikle belirtmek isterim ki arkadaş admin arkadaşı olduğunu bizden bikaç kişiyi ona banlattırdığını söylemişti. Ortak nezaket kuralını çiğnediğim için daha sonradan pm atıp özür diledim diye hatırlıyorum ama pmi görmediysen bilemiyorum tony alvarez ile ben yeniyiz zaten önceden mtada karsu roleplayde bir süre oynadk sonra rp bilgimiz yok diye banlandıydık zaten bu rolü yaptğmz günün sonlarına doğru ismi f ile başlayan bi adminden rol dersi almıştım bu sayede kendimi düzelttim ayın 30 unda yediğm birlik ihlalinden bahsederseniz onda kişisel bir hatam yok bu arada önceki attğm yanıtda bir hata varsa kusura bakmayın
Not:adını vermiyorum ama bir arkadaş bugün  Catherine karakteri ile rolden kaçınmamı söyledi zaten zaten bu şikayeti açan kardeşim son zamanda baya arkadaşımı banlattırdı kendisi saçma sebeplerle ve son zamanda artık vice rp nin ilk günkü gibi güzel olmadığını düşünüyorum
Saçma bir sebep yok, siz kimsenin ailevi değerlerine hakaret edemezsiniz böyle bir hakkınız yok. Gerekli kanıtlarınız varsa atabilirsin, iyi forumlar diliyorum.

#8 - 31.07.2020 22:49
Son olarak kişilerin sunucu tadını/huzurunu kaçırdığını düşünüyorum, iyi akşamlar.

#9 - 01.08.2020 01:37
Ben herkesin her an rolde olması gerek diye biliyorum dmde atmadım ekstradan benm google hesabmn ppsini fln bulup ss atıyorsn dc den hesabn gg diye yazıyorsun