Konu: [28.07.2020] Robert Hipolito  (Okunma sayısı 132 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.07.2020 23:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Robert Hipolito @gralbaşla

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kasbar Tumanyan

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.07.2020 23:36

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: non rp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi bizi kaçırdıktan sonra pompalı ile kafama sıktı, ck izni almadı non rp

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: - https://www.upload.ee/image/12071492/sa-mp-077.png

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 29.07.2020 13:16
Merhabalar, öncelikle bir konuda seninle anlaşalım. Bunu bana kinin yüzünden açtın, ama ben de yeterince kanıt bulunuyor.

Herhangi bir şekilde rolde sorun yok. Seni kaçırdığımız ilk saatten berri Fear-RP yapmıyorsun.
Sana o kadar fazla uyarı, o kadar fazla korkutmaya çaba sarf ettik. Ancak hiç birinde Fear-RP yapmadın.
Ben de "rol gereği" kafana ateş ettim.

Şimdi diyeceksiniz ki, "adminden izin almadan nasıl edersin?" ben orada tamamen rolün devamlılığı adına ateş ettim, böyle gerekiyordu.
Daha sonra adminden CK talebini alacaktım.

Bunlar da benim gerekli savunma SS'lerim:

#2 - 29.07.2020 13:56
Merhabalar, incelendi.

Muallakta kalmış bir durum, anlık sinirle verilmiş bir emote'a benziyor. Herhangi bir CK durumu olmadığını Vincenzo karakteri size PM'den bildirmiş.

Fakat kurallar ve prosüdürler net, Robert_Hipolito karakteri verilen hatalı emote kapsamında bir ceza alacak.

@gralbaşla FearRP ihlali yapan biri dahi olsa böyle bir emote'u tekrar vermeyin. FearRP yapıldığını düşünüyorsanız kanıtlarınızla oyuncu şikayeti açın, her gün inceleniyor.