İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Metagaming - OOC Yalan
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Akşam saatlerinde mahallemizde rol yaparken Cliff Harris isimli birlik üyemiz Tone kardeşler tarafından öldürülüp mahallemizdeki barın önüne atıldı. Bunun üzerine biz de toplanarak kişileri aramaya başladık. Daniel Sanchez karakteri kişileri sahilde Alexandro Tone karakteri ile konuştu ve onu kandırıp dağa götürdü. Gerekli bilgiyi de SMS yoluyla Mario karakterine verdi. Bunun üzerine takip edilmemek adına aralıklarla bölgeye ilerledik. Yolda ve yakın civarda şüpheli bir araç görmedik. Ulaştığımızda Alexander Tone ile rol yapmaya devam ederken Capos rütbesindeki Ernesto Lopez Santiago ve Ken karakterlerine civarda devriye emri verdi. Kişiler de devriye atarken yakında kimseyi görmediler. Kısa süre sonra polis tarafından bulunduğumuz bölge basıldı.
Kanıtlara bakıldığında ihbar bölgesi Glen Park görünüyor yani kişi bizden oldukça uzak, WH'si olmadığı sürece bizi görmesi mümkün değil. Ayrı olarak Tone kardeşlerden birinin ona "İhbar ver." demeci olabileceğini düşünüyoruz. Sebebi de ihbar veren "Daymond" adlı kişiyi rollerde hiç görmemiş olmamız. Yani sıkıntı illegal rol yapıp rol aleyhlerine döndüğünde polise ihbar ederek ihlal yapmış olmaları.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: [22:32:10] (( << Daymond Schwanger (182): Yerimizi nasıl öğrendiğini soruyorum. ))
[22:32:21] (( >> Daymond Schwanger (182): Sizleri Arkadaslarimi kacirirken gordum ve uzaktan farkettirmeden takip ettim ))
[22:32:31] (( >> Daymond Schwanger (182): Sonra, North Rock semalarina gittiğinizi gorunca ))
[22:32:38] (( >> Daymond Schwanger (182): Olayi ic olarak anladim ve polisi aradim ))
[22:32:47] (( << Daymond Schwanger (182): Yol boyu 100 metre arkamızda kırmızı bir voodoo bizi takip etti takip edilmediğimizden em ...
[22:32:47] in olmak için. ))
[22:33:12] (( >> Daymond Schwanger (182): O halde dikkatinden kacirmis olabilir arkadasin ))
[22:31:02] (( << Arkell Tone (181): Bana bi' daha anlatsana şu arkadaş olayını. ))
[22:31:12] (( << Arkell Tone (181): İllegalsiniz ve legale şikayet etmişsiniz. ))
[22:33:06] (( >> Arkell Tone (181): işim var ama kısaca özez geçetyim ))
[22:34:20] (( >> Arkell Tone (181): legal olan arkadaşımı Alex'e ulaşamayınca Arkell'i arıyor ))
[22:34:37] (( << Arkell Tone (181): Ee? ))
[22:34:42] (( << Arkell Tone (181): Hani bizi takip etmiştiniz? ))
[22:34:49] (( << Arkell Tone (181): Bu Legal olan arkadaş bizi takip ettiğini söyledi? ))
[22:35:13] (( >> Arkell Tone (181): takip falan demedim chlog a bak agps ))
[22:35:20] (( >> Arkell Tone (181): benim jester orada oldugu için ))
[22:35:25] (( << Arkell Tone (181): Legal olan arkadaş söyledi zaten takip ettiğini. ))
[22:35:56] (( >> Arkell Tone (181): salak korkmuş herhalde yalan söylemiş ss var bende yani ))
Ek açıklamalar(varsa): Ek olarak Daymond adlı kişi Ernesto'ya bizi takip ettiğini ve öyle gördüp ihbar verdiğini söyledi. Yalnız Arkell Tone Daniel'a arkadaşının korkup yalan söylediğini, yerimizi Arkell Tone'un Jester'in yanımızda olması sayesinde bulduğunu söylüyor. Yani birbirlerini yalanlıyor bu da OOC yalan. Kaptırdığımız Uzi marka silah ve IC ceza kayıtlarımızın silinmesini rica ediyorum.