Konu: [Geniş Zaman - Brogan] Birden fazla  (Okunma sayısı 243 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.07.2020 19:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Brogan
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.04.2020 22:13

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) Açık aramak - DM arayışı - Toxic oyuncu

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, biraz geniş bir şikayet olacak. Brogan, eski ismi ile @Callazo ve @guclug bildiklerim bunlar. Kendisi yaklaşık bütün birliklere dahil oldu ve DM arayışı yüzünden birlikten kovuldu. Buna en iyi şahit @Thorin kendisini oyun içinden yasaklamıştı(beni ve onu SF'ye çekmişti, düzeleceği taktirde yasaklanmayacaktı, düzelmeyeceğini söyleyerek yasaklanmıştı) hatırlar mı bilemem. Sonra, kişi daha önceden reklam sebebi ile bizzat @Manifesto tarafından yasaklandı. /aw kanalından bilmem ne sunucuna geçeceğim yazmıştı, bunu nereden bildiğimi hatırlamıyorum ama Manifesto'nun yasakladığından adım gibi eminim. Böyle toxic, açık arayan bir oyuncu sadece Vice'ın oyuncu kitlesine zarar verecektir. Kişi sunucudan defalarca yasaklandı, bir defa probation listesine eklendi ve ısrar ile aynı tutum ile devam etmekte.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: - @Callazo  ve @guclug forumları incelenebilir. Aşağıya açık aradığına dair bir SS bırakacağım.
https://www.upload.ee/image/12070348/WhatsApp_Image_2020-07-28_at_19.33.14.jpeg
https://www.upload.ee/image/12070349/WhatsApp_Image_2020-07-28_at_19.33.13.jpeg

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 28.07.2020 19:45
Ben kendimi düzelttiğimi düşünüp hiç bir ihlale göz yummayacağım. Her hangi bir ihlalim olsaydı, şu ana kadar VC:RP Yönetim Ekibi tarafından, cezalandırılırdım. Discord kanıtları kendi tarafınızca düzenlenmiş olabilir, lütfen videolu bir şekilde kanıt sunun. Savunmam bu kadar. Bir hatam varsa bile affola. DM arayışı göremiyorum.
« Son Düzenleme: 28.07.2020 19:48 Brogan »

#2 - 28.07.2020 19:47
@Keeper eski bir forum ismi daha @Thorin hatırlar bu karakteri. Savunmanı yaptıysan sonuçlanmasını bekleyebiliriz.

#3 - 29.07.2020 00:15
Savunmam sabit kalacaktır. Discord kanıtları değiştirilebilir nitelikte, videolu bir şekilde kanıtınızı yapın. Ben platforma tekrar bir ümit başlama sebebim; kendimi düzeltmek ve ben bu yolda ilerliyorum. Bu yolun peşini bırakmayacağım, DM arayışında değilim. Hiç bir şekilde DM yapmıyorum, silahım var evet. Ama eskisi gibi DM yapmıyorum, IC bir yollarla Silah alım/satım ile uğraşıyorum. DM arayışında değilim, Toxiclikte yapmıyorum. Teşekkürler, savunmam bu kadar.

#4 - 29.07.2020 00:38
Merhaba, incelendi.

Şuanda uygulanması gereken / açık olarak ihlal edilen cezai bir durum yok. İleride olursa tekrar bildiriminizi yapın, inceleyeceğiz.

İyi forumlar.