Konu: [28.07.2020] Berj Virabyan (Car Ramming)  (Okunma sayısı 153 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.07.2020 19:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Berj Virabyan @Apollo Juffer

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.07.2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
9-) CAR-RAMMING / CAR-PARK

Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek. Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine ara sürüp onları kilitleyerek öldürmek (Car-Parking) bu kurala aykırıdırin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle iyi günler. 28.07.2020 tarihinde palomino creek bölgesindeki balıkçıya gidiyordum bir huntleyin sürekli kasıtlı olarak önüme geçtiğini fark ettim, video kayıtını çalıştırdım ve kişi kasıtlı olarak önüme kırdı, bana çarptı. Ben kişinin kendince eğlenmesi yüzünden arabamı tamir etmekle uğraşamam ya da sinirlenemem bu yüzden şikayet açma gereksinimi duydum gerekenin yapılmasını istiyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): - Gerekenin yapılmasını talep ediyorum, o eğlenecek diye ben sinirlenemem.

#1 - 28.07.2020 19:43
Kastten sürekli bir şey yapmıyorum, bilgisiyar alt tab attığı için arkamda sen gözüküyorsun ve sana çarpıyorum farkında olmadan kasıtlı olarak yaptığım bir şey değil yani.

#2 - 28.07.2020 19:46
Kastten sürekli bir şey yapmıyorum, bilgisiyar alt tab attığı için arkamda sen gözüküyorsun ve sana çarpıyorum farkında olmadan kasıtlı olarak yaptığım bir şey değil yani.

Düz yolda açık bir şekilde sola kırıp bana çarpıyorsun, dalga geçer gibi CR mi? diyosun ve uzaklaşıyorsun. Gerekli karar adminin.

#3 - 28.07.2020 21:18
Açıkcası bilerek yapılmış gibi görünüyor, tam Elegy geçeceği sırada Huntley'n aniden sola manevra yapması tesadüfi ya da lagla alakalı değil.

berj Virabyan karakteri NonRP Driving kapsamında ceza alacak.