Konu: [SAHRAD_GULAZARİAN] Emotesiz silah kullanımı.  (Okunma sayısı 95 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.07.2020 00:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Brogan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kişinin beni daha yasak olduğu halde dolandırmaya kalkmasını AkaWarfare adlı admin görmüştür.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.07.2020 00:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

15-) SİLAH KURALLARI

Silah ile yapılacak rollerde silahın nereden geldiğine dair emote belirtilmek zorunda (çıkartma, eline alma) uzun mesafe chatte gözükecek emoteler ile kabul edilir. Süreli ve karakter üstü emoteler kabul edilmez. Silah çıkartma, ateş etme gibi emote zorunlulukları aşağıda belirtildiği gibidir, karşı tarafın görmesi için çıkartma işlemi uzakta yapıldıysa bile ateş etmeyi kişinin görebileceği yakınlıkta belirtmeniz gerekir. Silah çıkartma emote'u verildiyse ve bu gözüktüyse, ateş etme emote'u vermenize gerek yoktur, isteğe bağlıdır.
Saldıran taraf için ilk saldırı anında emote ile belirtmesi zorunludur. Silah çıkartma emotesi saldıran taraf için ufak silahlar bile olsa şarttır.
Savunan taraf için cepte taşınamayacak silahları emote ile belirtmeden kullanamazlar. Bunlar haricinde kalan tabanca, uzi, kısa bıçak, jop, tazer, biber gazı gibi silahları emote belirtmeden doğrudan sistemsel olarak kullanabilir.

Ateşli silah kullanan bir kişinin üzerine bıçak vb. ekipmanlarla koşmak non-rp veya fear rp ihlali olarak değerlendirilir. Kişiler bu gibi durumlarda karşı saldırıya geçmek yerine savunma halinde kalması gerekmektedir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi kumarda bana kaybettiği için evimin önüne aynı zamanda hoodumun yakınlarında beni emotesiz vurdu ve pmden parayı vermediğim taktirde sabah 4'de kadar esir tutacağını söyledi, ben bu zamana kadar böyle birşeyle karşılaşmadın bu durum beni rolden soğuttu açıkcası.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/WzdPkb

Ek açıklamalar(varsa): Kişiyi defalarca uyardım kafasına göre cklamaya kalktı ayrıca ssde görüyorsunuz ki adam hoodumun dibinde vuruyor gereğinin yapılmasını istiyorum.

« Son Düzenleme: 28.07.2020 00:35 Okanova »

#1 - 28.07.2020 00:20
Piksel düşükse admine özelden atabilirim.

#2 - 28.07.2020 00:37
İyi geceler. Her şey açık, bagajdan bir şey çıkarır emotesi net gözüküyor. Sorun yok, cezalık bir durum varsa bile affola.

#3 - 28.07.2020 00:43
Affola deyince herşey çözülmüyor rolünü düzgün yapmalısın yaklaşık 1 saatdir beni saçma bir rolle esir tutuyorsun bu şikayetin sonuna kadar gideceğim.

#4 - 28.07.2020 00:43
Ekran görüntüsünü yenileyin, incelenecek. Ekran görüntüsü şuanda incelenilebilir durumda değil.

#5 - 28.07.2020 00:44
@Thorin  Discord aracılıyla atacağım buradan piksel düşük geliyor.

#6 - 28.07.2020 00:51
Bahsettiğiniz diğer konularda o konularla ilgili şikayet açın. "Aracın bagajından silahını çıkarır." emote'u otomatik bir emote ve yeterli. Size silahın çıkarıldığını ima ediyor, açıklıyor. Cezai işlem uygulanmayacak.