Konu: Ev Garajları IC Para ile Satılsın  (Okunma sayısı 384 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.07.2020 14:22
Sunucuda fark ettiğim ve roleplaye pek uygun olmayan bir şey var eğer ki bir ev alırsanız ve görüntüde garajı varsa bu garajı açtırmak istediğinizde garajı sadece OOC para vererek açtırabiliyoruz bence bu sistem hem roleplay için uygun değil hem de oyuncuyu zora sokan bir sistem sonuçta eklenen şey IC bir şey OOC olarak para ile alınması saçma olmuş. O market işlemi tamamen kaldırılmasa bile gene mülk başvurusu yaparak garajımızı IC para ile açtırabileceğimiz bir seçenek bize sunulmalı diye düşünüyorum. Her şey OOC paraya dayandırılmamalı sonuçta roleplay sunucusu bu.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

JSW

*
v2 Oyuncusu 2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda OyundaydıRoleplayer
#1 - 27.07.2020 14:41
Mantıklı ve bir o kadar da kullanışlı olur. Satın aldığımız evin garajı bulunuyorsa, evi satın aldığımız takdirde garajın önünde beliren bir ikonla /garaj satinal yada benzeri bir komut çıkabilir. Böylelikle sadece garaj almak engellenir.

Bu ar-ge eklenirse şunun da olmasını isterim ki mantıklı bulacaksınızdır umarım;

Sahibi olduğumuz evin içerisinden garaja bir komut "örnek veriyorum, /evgaraj gir - /evgaraj cik" yardımıyla garajı satın almışsak gidebiliyor olmamız, bu arge konusunda olduğu gibi gerçekçiliğe daha da katkı sağlayacaktır.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 27.07.2020 15:22
Evet söylenilenler mantıklı IC para ile alınsa oyuncular için çok güzel olur,ancak... IC parayla satın alınabildiğinde garaj sayısı en az 20 katına çıkıcaktır. Bu durum da sunucuda fazla interior,fazla obje sayısı ve lag demek oluyor. Bu yüzden kısıtlama amaçlı işin OOC paraya dökülmüş olabiliceğini düşünüyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 28.07.2020 12:06
Destekliyorum. Kullanışlı olacaktır.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 28.07.2020 13:00
Evet söylenilenler mantıklı IC para ile alınsa oyuncular için çok güzel olur,ancak... IC parayla satın alınabildiğinde garaj sayısı en az 20 katına çıkıcaktır. Bu durum da sunucuda fazla interior,fazla obje sayısı ve lag demek oluyor. Bu yüzden kısıtlama amaçlı işin OOC paraya dökülmüş olabiliceğini düşünüyorum.

1 eve 1 garaj açılıyor zaten her evin garajı yok. Garaj sayısı 20 kat artması biraz uçuk .OOC para ile satılmasının sebebinin bu olduğumu düşünmüyorum büyük ihtimalle önceden planlanmamış. OOC para ile satılan garajı haritada istediğiniz bir yere açabiliyorsunuz her garaj geçerli.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 28.07.2020 14:55
Destekliyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 28.07.2020 15:00
İçerik olarak aynı olmasa da benzer bir olayı zamanında bende AR-GE'ye taşımıştım. Özel plakaların oyun içinde, oyun parasıyla alınması fikrini sunmuştum. ( https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=4580.msg40340#msg40340 ) Fikrinizi destekliyorum. VP ile alınabilecek bazı şeylerin IC olarakta yapılabilmesi taraftarıyım.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

ONX

*
v2 Oyuncusu
#7 - 28.07.2020 15:13
Destekliyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 28.07.2020 23:37

1 eve 1 garaj açılıyor zaten her evin garajı yok. Garaj sayısı 20 kat artması biraz uçuk .OOC para ile satılmasının sebebinin bu olduğumu düşünmüyorum büyük ihtimalle önceden planlanmamış. OOC para ile satılan garajı haritada istediğiniz bir yere açabiliyorsunuz her garaj geçerli.

Garaj veya herhangi bir interior haritada istediğin yerde olabiliceğini bende biliyorum,istersen los santos'da ki bir garajın interior'u san fierro'da  bulutların içinde olabilir ancak bu interior sunucunun içerisinde olduğu gerçeğini değiştirmez ve genel laga sebep olur. Şuan 10 adet garaj varsa sunucuda,IC parayla alınabildiğinde 150 200 adet olucaktır. Sadece dillimore'de bulunan evlerin bile neredeyse hepsinde garaj mevcut. Çok güzel bir sistem olucağı gibi ilerleyen zamanlarda oyuncuya kötü etkileri de olabilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 28.07.2020 23:48

Garaj veya herhangi bir interior haritada istediğin yerde olabiliceğini bende biliyorum,istersen los santos'da ki bir garajın interior'u san fierro'da  bulutların içinde olabilir ancak bu interior sunucunun içerisinde olduğu gerçeğini değiştirmez ve genel laga sebep olur. Şuan 10 adet garaj varsa sunucuda,IC parayla alınabildiğinde 150 200 adet olucaktır. Sadece dillimore'de bulunan evlerin bile neredeyse hepsinde garaj mevcut. Çok güzel bir sistem olucağı gibi ilerleyen zamanlarda oyuncuya kötü etkileri de olabilir.

Demek istediğim o değildi.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok