Konu: [27.07.2020] Cody_Epps  (Okunma sayısı 181 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.07.2020 00:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cody_Epps @superartz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Dmitri_Ivanov

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.07.2020 SSler

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt başlığı olarak belirtilmiştir. Bir kişi tarafından vurulup, bilinç kaybına neden olacak kadar yaralanmış, hareket edemez durumdayken yaşadığınız travmadan dolayı, sizi vuran kişiyi hatırlamanıza izin verilmez. Daha sonra bu kişiden intikam alamazsınız.

Alıntı

— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
    — Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
    — Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
    — DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
    — Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

GÜVENLİ BÖLGE İHLALİ

REFUSE RP

GUN-OUT-OF-ASS (NON-RP)

/do'yu OOC KANAL OLARAK KULLANMAK

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gece son kez /gym calis yapmak için Beach GYM 'e gittim kişinin antremanını bittiğini görünce geçip /gym calis yazdım ve kişi laf attı bana çok umursamadım. Oradaki bir kişi ile şakasıla atıştık ama sadece şaka olarak yapmıştık kişi aracının yanına gidip aracının bagajından sopa aldı ve ben de /pm ile GB olduğunu söyledim kişi toxic şekilde şeyler yazmaya başladı çeşitli randomlar, rahatsız edici söylemler, rol bilmediğimi söylemesi ve daha bir çok şey zaten sslerde görünüyor. Kişi ile illegal rol gerektirecek bir şey yapmama rağmen beni rolsel tutup çekti ben de son setimin sonu olduğu için /pm den söyledim hemen role devam edecektim fakat kişi toxic tutumunu bırakmadı ve sürekli olarak /pm ve /b kanalları üzerinden tacize ve toxic tutumuna devam etti. Kişi beni sürükleme rolü yaparken ben de emote verip kaçma rolü sergiledim, kişi böyle bir şey olamayacağını ve çok kez /pm ve /b üzerinden taciz söylemlerine ve rol bilmediğimi söylemeye devam edip random attı kişiye role devam etmesini /pm kullanmamasını söylememe rağmen devam etti, o sırada role şahit olan kişiler de kişiyi uyardı. Ben SSlerimi almaya devam edip /rapor komutunu kullandım fakat kimse gelmedi. Role şahit olan kişiler de uyarınca şahsı daha fazla dayanamadı /b üzerinden flamelemeye devam etti ve GB içersinde illegal rol yapma izni vermeme veya agresif rol yapmama rağmen NON-RP şekilde sopasını yoktan var edip beni dm yaparak bayılttı ve /pm üzerinden flamelemeye devam edip rol bölgesinden ayrıldı. Kişi aynı zamanda /do kanalını OOC kanal /b gibi kullanıyor. Sunucu için yeterli rol bilgisine sahip olduğundan emin değilim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin hak ettiği cezayı almasını istiyorum çünkü bu şekilde oyuncular Vice Roleplay'e zarar verecek oyunculardır. Yararlarının pek olacağını düşünmüyorum. İyi forumlar.

#1 - 27.07.2020 01:03
@superartz savunmanız bekleniyor.

#2 - 27.07.2020 07:08
Savunma için teşekkürler, incelendi.

Cody Epps ortak nezaket, güvenli bölge ihlali ve hatalı emotedan cezalandırılacak.

Güvenli bölgede ilk olarak şikayetçi tarafın agresif role girdiği ekran görüntülerinde görünüyor. Güvenli bölgede mümkün olduğunca agresif role girmemeniz için sizi de uyarıyorum. Şunu da belirtmek isterim ki, rol her zaman devam eder. Doğru bulmadığınız bir rolde rolü sürdürmeye devam ederken karşı tarafa itiraz etmek veya rol bitimini bekleyip şikayet açmak zor değil. Bir şekilde kurtulmak için emote verdiğinizi bir oyuncu ooc kanaldan belirtmiş, bu yüzden sürekli roleplay ihlalinden cezalandırılmayacaksınız.

Keyifli roller diliyorum.