Konu: [25.07.2020 - Bobby Cassano] Refuse RP - Aktif rolde (kasıtlı) AFK  (Okunma sayısı 276 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.07.2020 15:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bobby Cassano - @DragonBorn

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Clan del Suarez üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25.07.2020 - 05.00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Refuse RP - Aktif rolde kasıtlı AFK

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahısların dur durak bilmeyen baskınları neticesinde gece saatlerinde yeterli sayıya ulaşılıp petrucci birliğinin hood'u basıldı.Ardından bizi nereden gördüğünü bilemediğimiz Bobby Cassano karakteri bir anda AFK attı, kasıtlı AFK attığı için bir süre başında bekledik, baktık gelmiyor gidelim dedik ve tam o sırada şahıs oyuna girdi ve bizi görür görmez tekrardan AFK attı.

SS kanıtlarının yanı sıra video kaydı da bulunmakta, upload edildikten sonra eklenecektir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa):

« Son Düzenleme: 25.07.2020 15:50 CAPONE »

#1 - 25.07.2020 15:57

Selam. Aracımı park ettim, ardından direk evimin girişinde afk attım. Herhangi bir şekilde sizi görüp kasıtlı bir afk atma girişiminde bulunmadım. Zaten oyundan çıkacaktım. Oyuna döndüğümde ne olur olmaz diye direk ss aldım. Ss aldığım saatleri görebilirsiniz. Yönümü bile değiştirmedim. Hep arkam dönüktü, sizin sslerinizde öyle gözükmüş. Onu geçtim, zaten kendi hoodumda ve kendi evimin önündeyim. Siz geldiğinizde afk olmasam orada afk mı atarım? Evime girer direk kapıyı kilitlerim. Diyeceklerim bu kadar. Yetkili kararı bekliyorum.

#2 - 25.07.2020 16:03
Ben ikna olduğumu pek söyleyemeyeceğim, tabii bu admine kalmış bir şey dragonborn. Atılan kanıt ss'lerindeki saat ve senin attıklarında ki saatlere bir bak, arada neredeyse 5 dakika var. Orada kamp kurmamızı falan mı bekliyorsun?

05.02'de sırtın dönük, ardından 05.04'te yüzünü biz oradayken bize çevirdin.Bunun video'lu kanıtı var, upload edilsin buraya ekleyeceğim.

Biz gittikten sonra çektiğin bir ss'i kanıt olarak kullanmaya çalışman fazlasıyla ikna edici ve inandırıcı değil, fazlasıyla gülünç.

Zaten o saat aralığında biz orada yokuz, sırf şikayet açarlar diye kendince kanıt alayım demişsin ama sağ alt taraftaki saat kavramını unutmuşsun.
« Son Düzenleme: 25.07.2020 16:09 CAPONE »

#3 - 25.07.2020 16:16
Pekâla, ben kendi evimin önünde hemde direk "Y" tuşuna basar basmaz girebileceğim bir alanda iken sizi görünce girmek yerine afk atıyorum(?). Loglar kontrol edilebilir, attığım üst ssde motoru kapatıyorum. Kapattıktan hemen sonra afk attım evimin önüne gelip. Oyuna döndüğüm anda direk zaten durumu ssledim, bu kanıtlar yeterli olmayabilir, haklısın. Ancak kendi evime "Y" tuşuna basınca direk girebilecek bir yerde iken girmeyip afk attığımı iddia etmen pek mantıklı gelmiyor.
Spoiler: GösterGizle

#4 - 25.07.2020 16:29
Dediğim gibi ikna ve tatmin edici değil, attığın ss'lerde bile saatler farklı ve konuyu "yok istesem eve girerdim/y basardım" diyerek nereye götürdüğünü anlayamadım?

Kısa ve öz bulunduğumuz saatlere iyice bakılsın herşey net zaten, biz hayla orada iken senin karakterin nasıl yönünü değiştirdi peki? Sizi görmedim diyerek olaydan 5 dakika sonra çektiğin ss'leri atıyorsun, 05.02 - 05.04 arasında oyuna girip yön değiştirmişsin, peki o zaman neden ss almadın?

Cidden kandırabileceğini sanıyorsun ama pek olmuyor, yönetici kararı bekliyorum.

#5 - 25.07.2020 16:45
Kandırmaya çalışmıyorum, ben oyuna dönüş yaptığımda 05:08'di. Sizi görsem zaten direk orada olduğunuzu sslerim ve evime girerim. Her neyse, sizi ikna edemiyorum. Yönetici kararını bekleyelim.

#6 - 25.07.2020 17:12
Oyuna 05.08'de döndüm diyorsunda 05.02-05.04 arasında karakterin nasıl hareket edip yüzünü bize çeviriyor acaba? neyse yönetici kararını bekliyorum.

#7 - 25.07.2020 18:41
Refuse RP ya da Kasıtlı AFK konusunda bir cezai işlem yok. Aktif rol alanında AFK kalmaktan ceza alacak.