Konu: [25.07.2020] Reymond Williams  (Okunma sayısı 140 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.07.2020 14:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Reymond Williams @cemunver

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kendrich Landerson @slob

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.07.2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
Fear RP - /b Kanalından Bölme - Agresif RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Reymond karakteri mahalleye geldi sonra küfür falan etmeye başladı, sonrasında Kendrich tekme attı ve yere düştü sonrasında kavga başladı, Kendrich ile Reymond yere düştü, Reymond karakteri halen küfür ve hakaret etmeye devam etti, sonrasında Pizzacı'ya gitti içeri girip yemek yedik ve geri geldik, araca bindik Reymond karakteri arabanın arkasında aracın çıkış yerini engelliyordu, sonrasında mahalleye gittik ve rol bitti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Biz kimseye karışmamaya çalışıp birliği geliştirmek istiyoruz fakat hala üstümüze geliyorlar.

« Son Düzenleme: 25.07.2020 14:26 uyumsuzarmy »

#1 - 25.07.2020 15:37
Selam, daha önce aşağıda koyduğum screenshotlara başrollük yapan Tatiana Canarov IC'de bana yakın bir karakter. Tatiana bana rolde Ganton'da yaşayan birkaç kişinin onu ağlatıp küfürler ettiğini söylemişti. Rolde tarif ettiği kişileri bugün Ganton GYM karşısında tanıdım, bir süre rol yaptıktan sonra olay küfürleşmeye geçti. Köklü bir blood çetesinin insiderıyım. Karakterim vücut gelişimi 7. İki tane sıska adamdan korkmamı beklemiyorsunuz umarım, ki zaten kavga çıktığında 2'ye 1 olmasına rağmen birinizi dövdü karakterim. Kavgadan sonra Idlewood Pizzacıya yani benim çetemin bulunduğu bölgeye sürdünüz, bende oraya kadar sizi takip edip kendi mahallemde gözdağı vermek istedim. Ki size karşı agresif bir tutumum da olmadı.

Tatiana'yı aşağıladığınız SS'ler.

Tatiana'nın bana olayı anlatması.

/b yaptığım için özür dilerim, onun dışında savunma yapacak bir şey olmamasına rağmen yönetimin işini kolaylaştırmak adına yaşanan olayları özetledim, iyi roller.

#2 - 25.07.2020 15:43
Merhaba, şikayeti inceledim.

Problem bulunmuyor.

Keyifli roller diliyorum.