Konu: [25.07.2020] Jesus_Jimenez @Craft  (Okunma sayısı 692 defa)

#0 - 25.07.2020 02:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jesus_Jimenez @Craft

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Petrucci birlik üyeleri, Buffalo MC birlik üyeleri.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
Hile - AimBot - GodMod

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba. Clan del Suarez birliği ile aktif bir çatışma sırasında kişi AK-47 alarak aracımıza ateş açtı. Hareketli bir araçta hiç bir mermi sektirmeden ve tüm mermileri kafama isabet ederek beni vurdu. Video'da her şey açık ve net. GodMod olduğuna dair benim kanıtlarım yok, kanıtlar birlik üyeleri tarafından atılacak.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin yasaklanmasını talep ediyorum.

#1 - 25.07.2020 02:59
Arabadayken gövde vurmamı beklemiyordun galiba, gene de sen bilirsin. Godmode konusunda sanırım oyun içindende 50 tane rapor atmışsınız, Manifesto beni bombayla patlarak bir anda çatışmada öldürdü. Anlık olarak, araç içerisinde görünen üzerine full cam kısmına sıkıyorum, bu mermilerin ayağına gelmesini, gövdene gelmesini bekleyemezsin. Dediğim gibi, "ama genede sen bilirsin."

#2 - 25.07.2020 03:12
Gerçekleşen role dahilim ve aktif olarak o çatışmada yer aldım. Ayrı bir şikayet açmaktansa bu şikayetin altına kanıtlarımı sunmayı tercih ettim. Olay esnasında karşımda ki kişiye bir çok ateşlemede bulundum. Hiç bir türlü can barını göremedim, elimde ki silahım shotgun ve saçma atan bir silah. Fark ettiyseniz yanında bulunan kişinin can barını görebilmekteyiz. Sistemde her hangi bir kusur olsaydı bu herkesi etkilerdi. Benim şüphem canının gitmemesiyle beraber godmode kullanması.

Ekstra olarak: Olay anında video da olamadığım için oyun içi SS aldım. SS dışında yaptığı hareketlerde hareket halindeyken bi' anda durması ve karakterinin etrafa dönmesi olanak dışı bir hareket. O esnada ben ve yanımda ki arkadaşlarımla bahsi geçen kişiyi defalarca vurduk ancak yine can barında eksiklik olmadı ve ayrıca o kadar kurşun isabet etti karakteri düşmedi.

Kanıtlarım;

Son olarak yeni bir ekleme yapacağım; Sunucu yetkilileri mümkün olabiliyorsa veya mümkünse o saatte Loglardan bahsi geçen şahısın ne kadar damage aldığına baksın.
« Son Düzenleme: 25.07.2020 03:45 chivas »

#3 - 25.07.2020 03:23
Açıklama yapmayı gerek duymuyordum fakat yapacağım. AK-47 ile sıkıyorsunuz, silahınızı hiç sektirmeden 1-2 saniyede kafa bölgesinde 10 adet mermi tutturuyorsunuz, üstelik bunu hareket eden bir araba da ve ayakta yürürken yapıyorsunuz. Sabit bir şekilde beklesem bile kafa bölgesine bu mesafeden bu kadar mermi tutturmanız imkansız. Sağ üstte bulunan can barını dikkatli bir şekilde izleyin.
« Son Düzenleme: 25.07.2020 03:25 Thedora »

#4 - 25.07.2020 03:44
Baylar hiç bir şekilde o iki karakteri ben orada görmedim, Mario karakteride yanımdaydı. O heriflerin başında beklerken sıktığınız SS'te hiç bir şekilde hasar almadım. Onun öncesinde hasar aldım ve düşmedim, ya siz bugtasınız ya ben bugtayım. 03 geçe sizin alırı SS'i var ama hiç bir şekilde orada bende gözükmüyordunuz hatta rahat rahat SS alıp yukarı koştum.

Buna ek @Thedora camdan ateş etmem kafana rahatça gelebilir bunda bir sorun yok, araçtayken gövdene yada ayağına gelme olasılığı zaten yok. Düz yol, crosshairi sabit tutup bir çocuğa verseniz bile rahatlıkla o aracı üçer tık sıkarak birisini indirir. Sekme konusuna gelirsek düz tuttuğum crosshairi, hiç bir engebe olmadan dümdüz giden bir araçta mermilerin oturması çok normal. Sanırım yeni yeni mekanikleri tanıyorsun.

Yeterli savunmayı yaptım daha fazla yazmayacağım ve yatacağım, olay sırasında şikayetleriniz god-mode üzerine zaten bir yönetici beni izliyordu yüksek ihtimal çünkü bombayla bir admin komutuyla patlattılar bir anda. Sanırım yukarıya koşarken olması gerek. Sonrasında ölünce kaldırdılar, bu sırada her şeyi görmüş olmalı. Buna ekstra bir şahit.

Dipnot: Şarkı güzelmiş :)

« Son Düzenleme: 25.07.2020 03:48 Craft »

#5 - 25.07.2020 03:50
İncelemede.

#6 - 25.07.2020 21:28
AIM'den emin olamasak da sekmeme hilesi %99 var. O mesafeden sıkılan tüm mermilerin direkt olarak araçtaki kişiye sekmeden gitmesi imkansız gibi bir şey. Birkaç kere de yönetim ekibindeki hile/bug testi yapan kişiler tarafından sahneler tekrarlandı.

Jesus Jimenez karakterine NC atıldığı için yeni adı Hugo Jimenez ile yasaklandı.