Konu: Takashi Wakato, Watsuji Shinzo Yaralı Kural İhlali  (Okunma sayısı 309 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.07.2020 02:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Takashi Wakato @taylanvarli  , Watsuji Shinzo @pankek

Olaya dahil olan şahit karakter adı:  Gerry Allen @OpreuS

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.07.2020 05:43

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Yaralı Kural ilhali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıslar 30 veya 1 saat önce vuruluyor shotgun mermisi ile ve daha sonrasında motor ile geziyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 

Ek açıklamalar(varsa): Şahıslara gereken ceza uygulanmasını istiyorum, iyi forumlar.

« Son Düzenleme: 25.07.2020 02:48 Lordus »

#1 - 25.07.2020 03:04
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 25.07.2020 04:20
@taylanvarli, @pankek savunmalar bekleniyor.

#3 - 25.07.2020 04:27
Merhabalar
Saat 05:40 civarlarıydı rol yapabileceğimiz gelip bizi alacak kimse yoktu saat 5.30'a kadar yaralı rolü sergilemek zorunda kaldik şehire geldiğimizde ise her hangi bir rol sergilemedik dediğim gibi saat 5:40 civarlarıydı quit atmak için şehire geri döndük hepsi bundan ibaret, yaptığımız şeylerde rol kavramında değildi şehire geldikten sonra araçlarımıza hasarlı olduğu için benzin aldip yaptırdıktan sonra quit attik, sürekli RP kavramında değerlendirilecek bir şey değildir teşekkürler.
« Son Düzenleme: 25.07.2020 04:31 taylanvarli »

#4 - 25.07.2020 14:40
Merhabalar
Saat 05:40 civarlarıydı rol yapabileceğimiz gelip bizi alacak kimse yoktu saat 5.30'a kadar yaralı rolü sergilemek zorunda kaldik şehire geldiğimizde ise her hangi bir rol sergilemedik dediğim gibi saat 5:40 civarlarıydı quit atmak için şehire geri döndük hepsi bundan ibaret, yaptığımız şeylerde rol kavramında değildi şehire geldikten sonra araçlarımıza hasarlı olduğu için benzin aldip yaptırdıktan sonra quit attik, sürekli RP kavramında değerlendirilecek bir şey değildir teşekkürler.
.

#5 - 25.07.2020 15:20
İlk öncelikle selamlar, dostum biz sizi şehir dışında Angel Pine'e boşuna götürmedik, oradan sizi biri alması için götürdük ve siz yaralı kural ihlali yapıp motor ile oradan geri dönüyorsunuz yaptığınızın bir kural ihlali olduğunun farkında mısınız bilmiyorum. Savunman için teşekkürler, karar yöneticilerin.

#6 - 25.07.2020 16:13
İlk öncelikle selamlar, dostum biz sizi şehir dışında Angel Pine'e boşuna götürmedik, oradan sizi biri alması için götürdük ve siz yaralı kural ihlali yapıp motor ile oradan geri dönüyorsunuz yaptığınızın bir kural ihlali olduğunun farkında mısınız bilmiyorum. Savunman için teşekkürler, karar yöneticilerin.
Dediğim gibi saat 5:40'dı kafam allak bullatı o saatte alacak kimse yoktu yaptıklarımızı sürekli RP kapsamında yapmadık, şehir dışından koşarak şehire geldik ve araçlarımızı alıp quit attık bu kadar ayrıca üç gün önceki olaydan sonra şimdi şikayet açmanız ilginç bir konu daha, savunmam bu kadar yönetici kararını bekleyelim.

#7 - 25.07.2020 18:47
Sonuç olarak ortada bir Yaralı Kural İhlali var, savunmalarda bunu kabul ediyor. Yaralı Kural İhlali kapsamında cezai işlem uygulanacak.