Öncelikle selamlar video da görüldüğü gibi iki siyahi arasında anlaşmalı bir dost kavgası var. Karakterlerimiz ortaya para koyarak dövüşüyordu, orada izleyen siyahiden de anlayacağın üzere, seninle tek role girmememize, rolün gidişatını ve olayını bilmemene üstelik sivil olmana rağmen olaya girerek sebepsizce arkadaşıma vurdun, arkadaşımın düşeceğini anladım, sana üç kez sıktım, bilerek yere düşürmedim uzaklaşman için. Kendi sivil ortamında arkadaşlarınla yaptığın eğlenceler benim rolümü bloklayamaz/engelleyemez, veya ben bu durumlardan eğlenmiyorum. Yaptığım şeyin yanlış olduğunun farkındayım, ama olayı bilmeden gelip bize DM yaparak saldırmaya başlaman rolümüzün akışını bozdu ve sinirlerime hakim olamadım. Şikayet açtığın konuda senin de güvenli bölgede seninle alakası olmayan bir kavgaya karışıyor olman kafamı çok karıştırdı. Tahrik ederek beni bunu yapmaya zorladığını ve videosunu da bu yüzden aldığını düşünüyorum. Şayet sen beni orada tahrik edip sana saldırmaya zorlamasaydın böyle bir şey asla yaşanmayacaktı. Tekrar söylüyorum, sinirime hakim olamadığım için böyle bir şey yaptım. Kararı yönetime bırakıcaz elbet.