Konu: 22.07.2020 Jamal_Nashar GBİ, DM  (Okunma sayısı 123 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.07.2020 15:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jamal_Nashar @Suljack

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.07.2020 15:15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

7-) GÜVENLİ BÖLGELER

Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Güvenli bölge içinde silahli DM.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): - İlginiz için teşekkürler.

#1 - 22.07.2020 15:28
Öncelikle selamlar video da görüldüğü gibi iki siyahi arasında anlaşmalı bir dost kavgası var. Karakterlerimiz ortaya para koyarak dövüşüyordu, orada izleyen siyahiden de anlayacağın üzere, seninle tek role girmememize, rolün gidişatını ve olayını bilmemene üstelik sivil olmana rağmen olaya girerek sebepsizce arkadaşıma vurdun, arkadaşımın düşeceğini anladım, sana üç kez sıktım, bilerek yere düşürmedim uzaklaşman için. Kendi sivil ortamında arkadaşlarınla yaptığın eğlenceler benim rolümü bloklayamaz/engelleyemez, veya ben bu durumlardan eğlenmiyorum. Yaptığım şeyin yanlış olduğunun farkındayım, ama olayı bilmeden gelip bize DM yaparak saldırmaya başlaman rolümüzün akışını bozdu ve sinirlerime hakim olamadım. Şikayet açtığın konuda senin de güvenli bölgede seninle alakası olmayan bir kavgaya karışıyor olman kafamı çok karıştırdı. Tahrik ederek beni bunu yapmaya zorladığını ve videosunu da bu yüzden aldığını düşünüyorum. Şayet sen beni orada tahrik edip sana saldırmaya zorlamasaydın böyle bir şey asla yaşanmayacaktı. Tekrar söylüyorum, sinirime hakim olamadığım için böyle bir şey yaptım. Kararı yönetime bırakıcaz elbet.
« Son Düzenleme: 22.07.2020 15:45 Suljack »

#2 - 22.07.2020 15:42
Video da görüldüğü gibi canımda az kavga var ortada silah çekilecek bir durum yok, tarafımca başka açıklama paylaşılmıycak.

#3 - 22.07.2020 15:59
Selam, Colby Oswaldo, birliğimden arkadaşım Jamal Nashar ile sahildeki spor salonunda vücut çalıştıktan sonra kendi aramızda ufak bir dövüş düzenleme rolü yaptık. Jamal Nashar ile kavga etmeye başlamamın ardından Olivia Harris adlı karakter gelip sebepsiz yere saldırmaya başladı. Kavgaya girmesi için hiçbir sebep yok, neredeyse beni öldürüyordu. Jamal Nashar'ın silah ile ateş etmesiyle durdu, kendisinin kötü bir niyeti olduğunu düşünmüyorum, tahminimce beni öldürmesini engellemesi için böyle birşey yaptı ki Olivia'yı elinde fırsat varken öldürmedi. Kişinin yaptığı DM'e DM ile cevap vermek doğru değil belki ama Olivia'nın rol yapma hevesinde olduğunu da düşünmüyorum. Hatam varsa özür dilerim.
« Son Düzenleme: 22.07.2020 16:10 fik0cuq »

#4 - 22.07.2020 16:12
Deathmatching kapsamında cezalandırılması gereken bir durum yok, savunmalar yeterli bulundu.