Konu: [20.07.2020 - Roberth Makarovich] C-bug, Bunny, YKİ  (Okunma sayısı 472 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.07.2020 17:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @FletcheRSAMP Roberth Makarovich

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Clan del Suarez.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20 Temmuz.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: C-BUG, Bunny, yaralı kural ihlali ve kışkırtıcı video.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Onlarca gündür her gün cezalar alan ve hakkında şikayetler olan arkadaş için, daha önce bir hatasında daha banlanacağı bir şikayette söylenmişti. Bunun üzerine 8 ceza daha aldı ancak yasaklanmadı. Aşağıdaki videoda görebileceğiniz gibi, görüntülerde Ernesto Lopez ölmesine rağmen yerde halen sıkıyor. Bunun başına dönecek olursak çatışmada bunny, c-bug gibi ekstralar kullanıyor. Video geneline bakacak olursak ve eski videolarına o kanalına ait videolara bakarsak DM diye bize laf atarlerken, kendi foyaları ortada.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 21.07.2020 17:50
Şahitliğimi onaylıyorum, gereğinin yapılmasını istiyorum. Gına geldi artık.

Dünkü şikayetten @Allen 'in yazdığını atmak istiyorum;

#2 - 21.07.2020 17:52
Videoda her hangi bir ihlal yok, yaralı olduğu yeni gelen isim sistemi yüzünden net olarak anlaşılmıyor emin olmak için yanlışıkla bir mermi fazla attım sadece, C-bug yapmadım. Bunny yaptığımı da düşünmüyorum. Banlatmak için çok uğraşıyorsunuz da emin ol sizin gerçek yüzünüz ortaya çıkıyor sadece.

#3 - 21.07.2020 17:53
Şahitliğimi onaylıyorum.

Furkan Ercan'ı diğer platformlardan tanıyorum. Her seferinde aynı terhanelerden ceza alıyor/ban yiyor. Asla ve asla akıllanmıyor ısrarla oyundan soğutan hareketler sergiliyor.

#4 - 21.07.2020 17:53
Videoda her hangi bir ihlal yok, yaralı olduğu yeni gelen isim sistemi yüzünden net olarak anlaşılmıyor emin olmak için yanlışıkla bir mermi fazla attım sadece, C-bug yapmadım. Bunny yaptığımı da düşünmüyorum. Banlatmak için çok uğraşıyorsunuz da emin ol sizin gerçek yüzünüz ortaya çıkıyor sadece.
Anladım, rol hayatı tamamen ihlal olan bir herifi banlatmak istemem bence normal. :)

#5 - 21.07.2020 17:58
İC olarak size karşı bir savaşa davet edildim, güzel bir teklif yapıldı. Rollerin kanıtları elimde bulunuyor. Rolde karşınıza geldiğimden beri saçma saçma şikayetlerinizi görüyorum, bu banlatma çabanızı anlıyorum yapacak bir şey yok. Video izlenebilir her hangi bir ihlal yok, gönderme falanda yapılmadı rolden kare aldık ve hoşumuza gittiği için paylaştık bu kadar.

#6 - 21.07.2020 18:08
Açılan şikayette rolle ilgili bir şey yok fark ettiysen, sadece kural ihlalleri. Bunny, C-bug, Y.K.İ yapıyorsun. İllegal rol görüntülerini paylaşmak, sunucu düzenini bozmaya teşvik ediyorsun.

#7 - 21.07.2020 18:09
İllegal rol görüntülerini paylaşmaktan bir çok kişi yasaklandı. @Recoltt , @Replika bildiğimiz örnekler. Bizde çatışmayı biliyoruz, video alıp editlemeyi bilip paylaşmayı biliyoruz ama neden yapmıyoruz? Bir düşün.

#8 - 21.07.2020 18:11
İllegal rol görüntülerini paylaşmaktan bir çok kişi yasaklandı. @Recoltt , @Replika bildiğimiz örnekler. Bizde çatışmayı biliyoruz, video alıp editlemeyi bilip paylaşmayı biliyoruz ama neden yapmıyoruz? Bir düşün.

Daha önce yediğin gibi aimbottan bir daha ban yememek için.

#9 - 21.07.2020 18:12
Bununla avunabilirsin/beni kışkırtmaya çalışabilirsin. Ben cezamı çektiysem, sende çekeceksin.