Konu: [20/07/2020 Lavrentiy Praskovya - Roberth Makarovich] Metagaming  (Okunma sayısı 217 defa)

#0 - 20.07.2020 23:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lavrentiy Praskovya @Lia Roberth Makarovich @FletcheRSAMP

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntüsünde görünmekte.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
2-) METAGAMING

Sunucu içerisinde karakter dışı (OOC) olarak belirtilen detayların karakter içi (IG) olarak kullanımına izin verilmez. Bunun yanı sıra birisini bu ihlale yöneltmek ve kasıtlı olarak bilgi vermekte bu kurala aykırıdır.

IC ile iletişim kurmak için oyundayken Teamspeak - Discord - Skype ve benzeri uygulamaların kullanımı da bu kurala aykırıdır.

Bunlara ek olarak sunucudaki alt karakterlerinizi, diğer üst karakterinizin çıkarı amacıyla, farklı isimle olayları gözlemek - bilgi edinmek için kullanmanız da bu kuralın ihlaline sebebiyet verir. Her karakteriniz birbirinden farklıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ekran görüntüsünde de belirtildiği gibi birliğimin ismi geçiyor ve yapılan şey bizim için bir eksi yaratıyor. Yapılan her şeyi PM'den uyararak belirttiğimi fakat mixing konusunda direkt şikayet açacağımı göz yummayacağımı beni tanıyan herkes biliyor. Kendileriyle zamanında IC bir olay yaşamıştık ve bu durumu yapılan tonlarca ihlale rağmen şikayet açıp geri çekmiştim fakat bu mixing olaylarına göz yummak gerçekten istemiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Daha önceden de kendilerine bir şikayette bulunmuştum fakat yaptıkları ihlalleri bilip anlaşmaya vardıktan sonra şikayeti geri çekmiştim. Bu gördüğüm ekran görüntüsünden sonra tekrar şikayet açmak istedim. Kin değil(biliyorum yine kin denir), bu tip konular sürekli başımıza geldiği için artık sıkmaya başladı. Direkt oyuncu şikayeti olarak açmak istedim fakat kendisinin Blackside Pier Racers birliğinin lideri olduğunu belirtmek isterim. Ceza almasını talep ediyorum, teşekkürler.

« Son Düzenleme: 20.07.2020 23:44 metefetamin »

#1 - 20.07.2020 23:46
Şikayete @FletcheRSAMP 'ı da dahil etmek istedim. Kendisi de Lavrentiy'e "biraz dayanın" diyerek bir PM atıyor. Geleceğini fakat polis tarafından arandığı için gelemediğini belirtiyor.

Savunmalara cevap vermeyeceğim, kendileri sadece savunma yaparsa ve admin sonuçlarsa yeterli.

#2 - 20.07.2020 23:52
Olay esnasında yanlış yapmış olabilirim, özür dilerim fakat o sırada zaten siz yoktunuz. O sırada kimse ile rolde değildik. O pm'i atmam rolü değiştirmedi, Roberth karakteri afkdı sırf kontrol için yazdım ve cevap verince olayı anlattım. Fakat dediğim gibi o pm rolü değiştirmedi ve etikelemdi.

#3 - 20.07.2020 23:54
Attığınız PM rolü değiştirmemiş ve etkilememiş olsa bile böyle bir şeye meyilli olduğunuzu bu görüntüde belirtmiş oldunuz. Benim için önemli olan bu. Savunman için teşekkürler.

#4 - 20.07.2020 23:56
Oraya gelmedim yaklaşmadım rolü etkilemedim, sadece pm ile geçiştirdim. Savunma yapacak bir şey görmüyorum açıkcası.

#5 - 21.07.2020 00:12
İki karakterde ceza alacak.

Roberth Makarovich @FletcheRSAMP geçmiş ceza kayıtlarından yola çıkarak tekrar benzeri bir ceza durumunda ilgili hesabı kalıcı olarak kapatılacak.