Konu: 19.07.2020 Layton_Adams  (Okunma sayısı 157 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.07.2020 14:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Layton_Adams @echo

Olaya dahil olan şahit karakter adı:Yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:SS'te var

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Ortak nezaket

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Kişi PM'den açık bir şekilde ooc kinini yansıtıyor bizimle kendince dalga geçiyor alakamız olmayan  serverlarla falan.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 19.07.2020 14:42
Newbie friendly/welcomer bir oluşum yönetiyorum, rollere yeni başlayan arkadaşlar oluyor, arkadaşlar Pat Nixon yani Idlewood böglesinde rol yapmaya başladığından beri yeni role başlayan arkadaşlarımdan aldığım PM sayısı tavan yaptı. İnsanlarla ŞİKAYET açmak yerine EMPATİ yaparak, İLETİŞİM kurarak bazı problemleri çözebileceğimizi anlatmaya çalışıyorum, ama nafile. Aşağıya kişiye attığım PM'i ekliyorum.

Bu gayet açıklayıcı PM'e gelen cevap ise bu şekilde.

Kişinin daha bugün yaptığı Car Jack üzerine üyelerimden gelen bir SS paylaşıyorum.

Spoiler: GösterGizle

Aynı zamanda yukarı da ki olaylar yaşanırken @ballantine adlı yöneticiye oluşum üyem tarafından haber verildi, konuşmayı aşağı ekliyorum.

Spoiler: GösterGizle
[13:46:01] (( >> Paul King (45): ss varmı elinde ))
[13:48:07] (( << Paul King (45): evet. ))
[13:48:19] (( >> Paul King (45): atabilir misin bana ))
[13:48:43] (( >> Paul King (45): dc olur forum olur ))
[13:48:50] (( << Paul King (45): şu emote doğru mu? "Onu motordan çeker atar" ))
[13:49:00] (( << Paul King (45): eğer doğruysa rahatsız etmeyeceğim ))
[13:49:59] (( >> Paul King (45): geldi bana ss ))
[13:51:59] (( >> Paul King (45): çalınma rolü yapılmamış gibi devam edebilirsiniz öyle bir rolü kabul etmiyoruz ))
[13:52:11] (( >> Paul King (45): spawnladım motoru ))
[13:52:51] (( << Paul King (45): yeniyim bu roleplay oyunlarında o yüzden rahatsız ediyorum kusura bakmayın ))
[13:53:13] (( >> Paul King (45): sorun yok rahatsızlık olur mu ))

Şikayet açmak için şikayet açan bir insan, söylediğim sözlerin hiçbirinde hakaret bulunmuyor, nezaket kurallarını gayet iyi bilen ve uygulayan biriyim, söylediğim şeylerde yanlış bir şey olsaydı da özür dilemesini bilirdim. Ki nokia6'da söylediklerimde yanlış bir şey olmadığını biliyor ki açtığı şikayeti bana böyle iletiyor. Zira kırılsaydı bana hala kanka diye hitap etmezdi.

#2 - 19.07.2020 14:48
Aynen knk hiç aşşağılama yok çakma LSRP gangstaları sizi falan demişsin gayet dalga geçer bir söz ortak nezaket kurallarına uymuyorsun başka konulardada kanıtın varsada şikayet açarsın knk byee.  :o :o :) :)

#3 - 19.07.2020 15:08
Layton Adams karakteri yönetici insiyatifine bağlı olarak uyarılıyor, devamında ceza alabilir. Ortak nezaket kurallarımızı iyi bildiğinizi ve bu zamana dek uyguladığınızı baz alarak tolere edebileceğimiz bir durum.

İyi forumlar.