Konu: [17.07.2020Lyudmila_Makarovich-Betty Lambert] Ortak Nezaket,VCPD'ye karşı ihlal  (Okunma sayısı 336 defa)

#0 - 17.07.2020 18:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lyudmila Makarovich @Osiris @crewisgang Betty_Lambert

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Linda Clark @Themiss

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

36-) VCPD'YE KARŞI KURALLAR

VCPD'ye karşı yapacağınız rollerde NON-RP'ye girmemelisiniz ve bu konuda tüm sorumluluğu kabul etmelisiniz.
VCPD tarafından kurulan kontrol noktalarına uymadan bölgeden geçmek.
VCPD, agresif takipteyken takibe katılmaya çalışmak veya takipteki aracı kurtarmaya çalışmak.
Polis araçları tarafından kutuya alındığınızda araçlara çarparak veya gaz ve fren tuşuna aynı anda basarak kaçmaya çalışmak.
VCPD, bir bölgeye barikatlar kurduğu sırada bu barikatları kırmaya çalışmak ve barikatların arkasına geçmek.
VCPD ekipleri size silah doğrulttuğunda FEAR-RP yapmayarak olağan dışı roller sergilemek.
VCPD ekiplerinin kapattığı bir yola zorla girmek.
SWAT veya benzeri özel görevlendirme rollerindeki memurların yanına giderek olağan bir olaymış gibi onlarla rol yapmak.
VCPD'ye ait bölge ve bürolara saldırı düzenlemek.
VCPD'ye ait bürolarda VCPD üyelerine, bir başkasına saldırmak, illegal roller yapmak, küfürler etmek. (Bir büronun içinde VCPD üyelerinin sizden çok daha üstün konumda olduğunu unutmayın.)
VCPD ile girdiğiniz rollerden sizler sorumlusunuz. Bir polise karşı FEAR-RP yapmanız gerektiğini ve onların yeri geldiği zamanlarda sizden daha üstün olabileceğini hatta yanlış bir hareketinizde elindeki silahla sizi öldürebileceğini unutmayın.

CEZASI: Yönetici insityatifine bağlı olarak OOC hapis. Fear-RP olayları için OOC hapis veya CK. Eğer bir birlik üyesi/üyeleri bu durumları gerçekleştiriyorsa birliğin onay sürecini etkiler. Devamlılığı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıslarla '57 kovalamacası başladı Krem rengi buffalo (Betty_Lambert) sürekli ekip araçlarına PIT atıyordu,kovalamacaya dahil oluyordu.En sonunda elegy EAST VICE bölgesinde kaza yaptı.Gereken işlemler yapıldıktan sonra aracı aramak için gerekli rolleri yapmak adına araca yöneldim.aracın kitli olduğunu anahtarı arama rolü vs yaptım.Aracın kilidini açması için Lyudmila isimli karakteri araçtan çıkartıp kendi aracının kilidini açmasını söyledim.Kişi aracının kilidini açıp tekrardan kitledi,iki defa bunu yaptı.Kendisine PM'den kilidin açık kalmasını söyledim,bana SS'teki gibi bir cevap verdi.Bunun bir oyun olduğunu unutmamak lazım.Bu tarz konuşmalara gerek yok.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/T6SNup

Ek açıklamalar(varsa): Linda Clark'ın da atacak olduğu kanıtlar mevcuttur.Onları da kendisi ekleyecektir.

« Son Düzenleme: 17.07.2020 18:34 Raphovic »

#1 - 17.07.2020 19:16
Sana biraz kaba dil uygulayarak "Dalga mı geçiyorsun?" diye sordum.
Sürekli araçtan indirip, bindiriyordun. İki gün önce ypatığın hatalardan sana sinirliyken sırf boş boş ihlaller yüzünden hapise giriyordum. Bu beni sinir eidyordu. Bilerek damarıma basıyordunuz. Bir şey demiyorum. Hatamın farkındayım, özür dilerim. İşlem uygulanacaksa uygulanabilir.

#2 - 17.07.2020 21:31
SS'ler üzerinden gideyim laf kalabalığı olmasın.
Burada Buffalo tarafından Pit yiyoruz. https://prnt.sc/tjs659
9 dakika sonra tekrar pit yiyoruz. https://prnt.sc/tjs6ym
Bu iki SS'te Elegy'i kovalamamıza rağmen yine Buffalo tarafından Pit yemeye devam ediyoruz. https://prnt.sc/tjs7mc https://prnt.sc/tjs8xi
Burada da arkadaş /b ile rolü bölüyor https://prnt.sc/tjsa0x

Ekleme: Şikayeti okumadım kendi görüş açımdan yazıyorum. Kişiye Ganton'da Elegy'e 10-55 uygulandı ve kişinin ehliyetine el koyuldu. Yaklaşık Yarım saatlik Trafik çevirmesinin ardından kişi ehliyet alıp tehlikeli sürüşüne devam ediyor. Idlewood Ganton birleşimindeki dar kavşakta yanlayarak arkamızdan çarptı. Aynı şekilde Buffalo onu takip ederken hafifçe Elegy'e vurdu. Elegy'e sağa çekip motorunu kapatmasını söylediğimiz sırada Buffalo'ya 1. SS'te görüldüğü gibi konuştuğumuz gibi yapalım tarzında bir şey söylüyor. Bu olayda Buffalo'nun hiçbir alaka ve ilgisi bulunmamakta. Arkadaşını kurtarmak için Pit atıyor. Bu da kurallarda açık ve net bir şekilde belli olmakta.
« Son Düzenleme: 17.07.2020 21:34 Themiss »

#3 - 17.07.2020 21:36
Alıntı
Burada da arkadaş /b ile rolü bölüyor https://prnt.sc/tjsa0x

Rolü bölmek pardon? Burada buga giriyorum hareket edemiyorum size sadece yapmanız gerekeni söylüyorum, az daha abart?

#4 - 17.07.2020 21:37
Ortak Nezaketten şikayet açılmış fakat herhangi bir hakarette bulunmadım arkadaşın dediği gibi Linda_Clark'ın atacağı ss'lerde PM mesajlarından görünebilir. Evet polis aracının önünü kestim, çünkü beraber takılıyorduk/kaçıyorduk ve karakterimin ona yardım etmesi gerektiğini düşündüm. Austin_Ribert adlı karakter PM'den bu yaptığımın yasak olduğu konusunda uyardı beni. Polis aracının önünü kesmenin suç olduğunu bilmiyordum savunmam bu kadar.

Not: Linda_Clark'ın atacağı ss'lerde yanlış anlaşılma olabilir. Bana PM'den ihlal yapıyorsunuz yazdı, ben ic ihlal yaptığımızı düşündüğümden dolayı "ic olarak polislerden kaçıyoruz sonuçta" ihlal yaptığımızın farkında olduğunu biliyordur gibisinden düşündüm ve pm'e öyle bir cevap verdim (tam olarak nasıl cevap verdiğimi hatırlayamıyorum ss geldiğinde görebilirsiniz)
Ortak nezaketten benim atmış olduğum ss kapsamında değerlendirilmesi için yazdım.Ortak Nezaket'in sizinle bir ilgisi yok.VCPD'Ye karşı yapılan ihlallerden dolayı sizi de ekledim.

#5 - 17.07.2020 23:33
Roldeydim orada bulunuyordum, Betty karakteri ekip araçlarının önünü keserek şahsın kaçmasını sağladı sürekli olarak.

#6 - 18.07.2020 15:57
Betty IC olarak benim arkadaşım. Orada infernuslu bir arkadaşım daha vardı, o daha sonrasında yanımızdan ayrıldı. Bazen şunu unutuyorsunuz;
"Filmlerde yapılanlar gerçekte yapılabilir." Bu oyunda yapılan şeylerin gerçekte yapılamayacağını sanıyorsunuz. Önünü kesmek, bir hata bulunmuyor? Mesela bu sahnede arkadaşları polisten kaçabilsin diye pickupları ile polis araçlarına dalıyor, bu yapılabilir mi? Rol ile yapılır, size göre yapılamaz.

« Son Düzenleme: 18.07.2020 15:59 Osiris »

#7 - 18.07.2020 16:57
Spoiler: GösterGizle
Betty IC olarak benim arkadaşım. Orada infernuslu bir arkadaşım daha vardı, o daha sonrasında yanımızdan ayrıldı. Bazen şunu unutuyorsunuz;
"Filmlerde yapılanlar gerçekte yapılabilir." Bu oyunda yapılan şeylerin gerçekte yapılamayacağını sanıyorsunuz. Önünü kesmek, bir hata bulunmuyor? Mesela bu sahnede arkadaşları polisten kaçabilsin diye pickupları ile polis araçlarına dalıyor, bu yapılabilir mi? Rol ile yapılır, size göre yapılamaz.

Sizin mantığınızla ilerlediğimiz taktirde oyun bir karmaşa içinde yoğunlaşır. Her bulunduğunuz sunucunun bir kuralı vardır ve başvuru yaparken de bu kuralları okuyup anladığınızı kabul edersiniz. Kimse size zorla kabul ettirmedi veya okutmadı. Kendi hür irade ve arzunuz ile kabul ettiniz.
Alıntı
36-) VCPD'YE KARŞI KURALLAR

VCPD'ye karşı yapacağınız rollerde NON-RP'ye girmemelisiniz ve bu konuda tüm sorumluluğu kabul etmelisiniz.
VCPD tarafından kurulan kontrol noktalarına uymadan bölgeden geçmek.
VCPD, agresif takipteyken takibe katılmaya çalışmak veya takipteki aracı kurtarmaya çalışmak.
Polis araçları tarafından kutuya alındığınızda araçlara çarparak veya gaz ve fren tuşuna aynı anda basarak kaçmaya çalışmak.
VCPD, bir bölgeye barikatlar kurduğu sırada bu barikatları kırmaya çalışmak ve barikatların arkasına geçmek.
VCPD ekipleri size silah doğrulttuğunda FEAR-RP yapmayarak olağan dışı roller sergilemek.
VCPD ekiplerinin kapattığı bir yola zorla girmek.
SWAT veya benzeri özel görevlendirme rollerindeki memurların yanına giderek olağan bir olaymış gibi onlarla rol yapmak.
VCPD'ye ait bölge ve bürolara saldırı düzenlemek.
VCPD'ye ait bürolarda VCPD üyelerine, bir başkasına saldırmak, illegal roller yapmak, küfürler etmek. (Bir büronun içinde VCPD üyelerinin sizden çok daha üstün konumda olduğunu unutmayın.)
VCPD ile girdiğiniz rollerden sizler sorumlusunuz. Bir polise karşı FEAR-RP yapmanız gerektiğini ve onların yeri geldiği zamanlarda sizden daha üstün olabileceğini hatta yanlış bir hareketinizde elindeki silahla sizi öldürebileceğini unutmayın.

CEZASI: Yönetici insityatifine bağlı olarak OOC hapis. Fear-RP olayları için OOC hapis veya CK. Eğer bir birlik üyesi/üyeleri bu durumları gerçekleştiriyorsa birliğin onay sürecini etkiler. Devamlılığı halinde yasaklanma.

#8 - 18.07.2020 18:43
https://prnt.sc/tk8q7r
Normal şartlarda diğer ekiplerin de sizi kovalaması gerekiyor. Dün önümüzü kesmeniz ve üzerine bizden kaçmanız sebebiyle Kolluk Kuvvetlerine Direnme ve Oyalama'dan aranmanız bulunuyor. Diğer memurlar BOLO kayıtlarını okumuyor ve arandığınızı bilmiyor olabilir Ben biliyor ve kovalıyorum gayet olağan bir durum.

#9 - 18.07.2020 19:46
Şikayet fazla uzamadı mı? Ben PM'den şikayet sahibine karşı özürümü diledim, hatalarımı ve hataları belirttim. Şikayetin benim için olan tarafımda hatamın farkındayım, sinirlenip argo konuştum.. İsim değiştireceğim şikayet yüzünden değiştiremiyorum.