Konu: Victor_Viera - Juan Contreras /B Rol baltalamak , Brawl Kural İhlali  (Okunma sayısı 191 defa)

#0 - 16.07.2020 18:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Victor_Viera - Juan Contreras @@nokia6 - @shawtyG

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Richard_Remington ( @Yogi074 ) , Franklin_Xavier (@changingstyles) - Saul Alvarado (@SmokinAfro ) - Saul Varela ( @Cross )

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.07.2020 - 18.10

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
Bölge sahibi oluşumun bölgesinde brawl yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun brawla katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir brawl yapıldıysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 4 saat geçmeden tekrar brawl yapamazlar.

Alıntı
/b den rol bölmek

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bu 2 kişiyle atışıldı, daha sonra olay bitti /b den rol böldüler. Olaydan 10 dk sonra tekrar geldiler yine bi atışma oldu. Juan Contreras adlı karakter Brawl kural ihlalini bozdu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: - /b bölmelerine ait kanıt: , Brawl kural ihlaline dair kanıt:

Ek açıklamalar(varsa): - Kişiler, rol zevki bırakmadı, cezalandırılmalarını istiyorum.

#1 - 16.07.2020 18:35
Şahitliğimi onaylıyorum

#2 - 16.07.2020 18:37
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 16.07.2020 18:41
O esnada bende rolün döndüğü bölgeden geçmekteydim,şikayeti onaylıyorum.

#4 - 16.07.2020 18:49
Şahitliğimi onaylıyorum.

#5 - 16.07.2020 19:14
Rol süresince arabanın camı açık gibi rol yaptı sürekli sonra üstüne tükürme emotesi girdim pizza stack'in orda  sonra camın kapalı olduğunu söyledi işine gelmeyince bende b den belirttim fakat rolü falan bölmedim gayet devam ettim rolüme.
« Son Düzenleme: 17.07.2020 10:24 nokia6 »

#6 - 16.07.2020 19:16
/b bölmek falan demişsiniz bizim böldüğümüze dair ortada hiç birşey yok kanka, sizin ama var sanki birşeyler yazmışsınız Franklin Xavier isimli arkadaş baksana nasıl sinirlenmiş OOC kin güdümüş resmen  ;D

#7 - 16.07.2020 19:22
Sen o olayda yere düşmüştün, 10 dk sonra gelip 3 kişiye saldırmanda bi hayli garip :D /b bölme olayınız da arkadaş, /b den sürekli "işine gelince rol, cam açık ne konuşuyorsun kanka" gibi cümlelerle rolü bölerek rolü işgal etti. Çevreden geçen kişi ve kişiler de şahitliğini onaylıyor zaten. Brawl kuralları gereğince 4 saat boyunca brawl'a giremezsiniz, bu arada Victor Viera adlı kardeşim, kaçarken "BUNNY HOP" yapman hiç hoş  değil haberin ola.

#8 - 16.07.2020 19:27
SS lerde herhangi birşey görülmüyor bir kural ihlalide yapmadık ayrıca oradan geçiyorduk Franklin Xavier saldırmaya başladı tam araca binecekken sonra birdaha saldırdınız, o olayla diğerinin arasında on dakika falan yok yalan söyleme ss lerde birşey bile yok admine bırakıyorum kolay gelsin byeeeeeee

#9 - 16.07.2020 19:30
Yalan söylesem, oradan geçen kişiler buraya gelip şikayeti onaylamazdı. İyi günler, İyi roller.