Tükürme emotesini,Dellemedin öyle hatırlıyorum,ikincisi barınıza gelip içki içip sarhoş oldum IC olarak sarhoş olduğum için gerekli rolleri sergilemem gerekiyordu,ve oradaki kişiye ispanyolca nasıl öğrendiğini sordum sen ise bir anda tuvalete götürüp kafamı fayansa vurma rolü yaptın,gereken korku rolünü yaptım kimseyi kandırmaya çalışmıyorum SS'ler ile gerekli savunmanı yapabilirsin,ikincisi Fear RP konusuna gelelim Lütfen rahat bırakın,öldürüceksiniz beni gibi şeyler yazdığımı hatırlıyorum asıl siz şuanda yönetime oynuyorsunuz,ben gerekli SS'leri attığımı düşünüyorum,kanaat adminde,üçüncü olarak ayılma emotesini /me üzerinden vermedim /do üzerinden verdim,siz bir süre belirtmediğiniz için bunu yapabilme yetkisi otomatikmen bende oluyor,teşekkürler.(Dediğin gibi orası bir bar ve bar olarak reklam veriyorsunuz,oranın bir tarikat tarafından işletildiğini bilemem,alkol içip gerekli rolleri sergiledim,son olarak şikayet açmayacağım demiştim ve dediğim gibi şikayeti ben değil siz açtınız,teşekkürler.)