Konu: (14.07.2020) Clinton Melvin, Jacques Eastwood  (Okunma sayısı 172 defa)

#0 - 14.07.2020 02:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:
Clinton Melvin @emAr31 , Jacques Eastwood @EmreSensei
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
-
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Yetersiz rol bilgisi, OOC üslup, Mix
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Altta attığım SS'ler ile anlatacağım olayı.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Burada kişiyi 2. kez dövdüğüm. Chatloga bakarsanız en başta Clinton isimli karakterle rol yapıyordum sanırım onu biraz sinirlendirdim ve bana saldırdı bende onu bir güzel dövdüm ve baygınlık süresi bitince tekrardan ayağa kalkıp saldırmaya devam etti ve gene dayak yedi. Ek olarak anlamsız bir şekilde /b üzerinden rolü bölüyor.

Kişiyi burada 3. kez dövdüğüm an.

Clinton adlı karakteri 4. kez dövdüğüm zamandan sonra AFK olan arkadaşını başka bir platformdan çağırarak arkadaşı direkt bana saldırıyor ama o da dayak yiyor ve küfürler yağdırıyor.
Ek açıklamalar(varsa):
Kişiye ben hiç bir türlü saldırıda bulunmadım. O hep bana ilk saldıran taraf oldu. Bu arkadaşlar sanırım dayak yemeyi yediremedikleri için küfürler yağdırıp sistemsel baygınlık süresi bitince tekrardan saldırmayı tercih ediyorlar.

#1 - 14.07.2020 14:36
Merhaba,

Clinton Melvin @emAr31 , Jacques Eastwood @EmreSensei karakterlerinin savunmaları için bekleniyor.

#2 - 15.07.2020 00:33
Agresif rol oynuyor mantar kafalı falan karakterim doğal olarak sinirleniyor ve oyunda 200dk oyun içi occ hapis yedi sürekli q attığı için Acaba ne diye foruma atmış merak ediyorum. . Ve sana hiçbir türlü oyunda hakaret etmedim sslerden bariz belli zaten daha neyi foruma atıyorsun anlamıyorum. Birde haklı gibi yazmışsın.
« Son Düzenleme: 15.07.2020 12:39 emAr31 »

#3 - 15.07.2020 00:38
4 kez dövdüğünü söylemiş Tamam pekala ama biz kalkıp ona karşı müdaheleyi yaptığımız zaman tam yere düşeceği sırada  q atması ve /b den random atması haliniize acıyorum tarzı şeylerde yazdı gerçekten aklımın ucundan bile geçmezdi foruma atcağı çünkü burda haklı olduğu bir konu yok

#4 - 15.07.2020 12:03
İlk saldırıyı sen gerçekleştirdin verdiğin emoteden anlaşılıyor.
Ayağa kalkıp, kalkıp benim üzerime doğru gelip yumruk atmaya kalktın ve hep dayak yedin.
AFK olan arkadaşını DC yoluyla çağırdın SS'lerde bu anlaşılıyor. (Son attığım SS'deki chate bakmanız yeterli.)
Küfürler ve hakaretler ettiniz ve gene hiç durmadan ayağa kalkıp, kalkıp bana saldırdınız.
Savunmalarını yaptılar. SS'lerde zaten her şey mevcut. Yetkili kararı.
« Son Düzenleme: 15.07.2020 12:04 Mephis35 »

#5 - 15.07.2020 12:30
Aklından şüphe ediyorum Tanımıyorum bile Jac'ı 2. ben sana tek kelime bile hakaret etmedim peki sen neden bden random atıyosun sürekli ha ?
Veya noob dm atıyosun birtek sen haklısın yani burda XD
« Son Düzenleme: 15.07.2020 12:32 emAr31 »

#6 - 15.07.2020 12:32
Benmi etmişim orda küfürü Jac etmiş Ben ne yapayım Gerçekten sadece oyundan tanıyorum. Jacı

#7 - 15.07.2020 17:40
Gerçekten tanımıyor musun? en alttaki attığım SS'e bakabilirsiniz burada MİX yaptığınız apaçık belli utanmadan burada yalanda söylüyorsun. Yetkiliden kişiyi OOC yalandan da cezalandırılmasını istiyorum.
Noob DM falan atmıyorum en başta sen bana emote verip saldırıyorsun ve bende seni dövüyorum sende bunu yediremeyip sistemsel baygınlık süren bitip tekrardan saldırıyorsun ve bunu 4 kere tekrarlıyorsun, Jacques ise 2 veya 3 kere kalkıp, kalkıp bana saldırdı . Loglar incelenebilir.
« Son Düzenleme: 15.07.2020 17:43 Mephis35 »

#8 - 16.07.2020 01:50
Merhaba,

Ortak Nezaketinizi forum üzerinden de aşmayın lütfen. IC hapishanede gardiyanların olduğunu unutmayın, IC hapishane de bir güvenli bölge. Clinton Melvin kavgayı başlattığı için güvenli bölge ihlali kapsamından ceza alacak.(atılan kanıt 1.screenshot) Jacques Eastwood karakteri ortak nezaket ve mixing kapsamından cezalandırılacak.(atılan kanıt son screenshot)

Şikayet kapatıldı.